Meilandjes reageren bij Eva Jinek op ziedende Nadège

Eva Jinek kon er gisteren niet omheen toen de beroemde tv-familie Meiland bij haar aan tafel zat. Hoe hebben ze hun huishoudster Nadège Coffinet zo ver gekregen dat ze aan de antidepressiva moet? Inmiddels ziet de familie ook wel in dat Nadège zich simpelweg heel erg aan hen is gaan hechten. Ze sleepten Nadège voor hun programma overal mee naartoe, maar zij had geen idee dat dat alleen voor de amusementsfactor was. Toen de cameraploeg weg was, moest ook Nadège weer vertrekken.

Is Martien boos op haar? “Nee, natuurlijk niet. Ik ben nooit boos op die vrouw geweest. Waarom zou ik boos worden op haar? Waarom ze dat zegt? Ja, dat weet ik niet.”

Erica: “Ze was tijdens corona een tijdje thuis en daarna is ze weer begonnen. Ze heeft wat dingen gemaakt, zoals achterstallig werk. Op een gegeven moment zei ik: ‘Er is geen werk meer, dus we hebben alleen ander werk.’ Ze zei: ‘Ik wil me graag aan mijn contract houden, want ik ben van de chambre en het ontbijt.’ Ik zei: ‘Dan moet je thuisblijven, we betalen je wel tot en met 31 augustus.’ Dat is bij haar verkeerd gevallen.”

Nadège vond het kennelijk niet leuk dat ze niet meer welkom was bij de Meilandjes. “Ik denk dat zij door haar verleden ook ons als familie is gaan zien, ook omdat we samen op vakantie gingen.”

Vervolgens begon Nadège boos om zich heen te slaan in de media. Martien: “Dat is toch niet leuk? Wij zijn zo goed voor haar geweest.”

Ze hadden ook na hum remigratie naar Nederland nog allerlei plannen met Nadège. Erica: “Het was wel de bedoeling dat ze met kerst zou komen. Dan zouden we met haar naar Amsterdam gaan en de Keukenhof enzo. Dat was al gepland.”

Dat gaat er nu niet meer van komen. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, in de eerste afleveringen nog mét Nadège, gaat maandag om 20.30 uur van start op SBS 6.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen