Lange Frans kan Mark Rutte doodschieten: ‘Ik mis niet’

Geplaatst op do 06 aug 2020 om 11:45

Dat Lange Frans ze niet helemaal op een rijtje heeft is al lang geen geheim meer, maar in zijn podcast met complotmevrouw Janet Ossebaard gaat hij nu wel héél ver. Ze zinspelen samen op een moord op minister-president Mark Rutte, die onderdeel zou zijn van al het kwaad in Nederland. De rapper geeft aan goed te kunnen schieten, maar hij wil voor het behoud van zijn nachtrust niet overgaan tot moord. Bizarre uitspraken, die op de socials heel wat commotie veroorzaken.

Lange Frans in de podcast: “Als we kijken naar onze situatie hier in Nederland. We hebben het over Joris Demmink, maar er zijn nog veel meer…”

Janet: “Mark Rutte, Geert Wilders, het koningshuis, oh my god…”

Frans: “Allemaal?

Janet: “Allemaal.”

Frans: “En en en, dus jij zou zeggen dat dat mensen zijn die we gaan zien vallen?

Janet: Ja.”

Frans: “Moeten we dat zelf doen of gaat er hulp komen? Of is er hier ergens een of andere militie die nu in de bossen aan het trainen is om met een of andere rare actie het Torentje plat te leggen? Welke kant gaat dit op?

Janet: “Wist ik het maar. Aan de ene kant denk ik dat we dit niet alleen kunnen. Het volk kan dit niet alleen. Wat moeten we doen? Die man doodschieten? Ja, ik ga het niet doen, ik wil graag mijn karma schoonhouden.”

Frans: “Ja, dat ook. En ik kan goed schieten. Het is niet dat ik zou missen, snap je? Nee, hè, begrijp je wat ik bedoel? Het is niet dat ik dat niet zou kunnen. Het is alleen dat mijn hoofd zegt: wacht, ik hou van die nachtrust.”

Janet: “Ja, precies, precies. En je wil niet dat je kinderen jou moeten opzoeken in een gevangenis, dat wil je niet, dus we houden dit clean. Dat betekent wel dat we hulp nodig hebben. Vandaar ook mijn mail naar Trump van: ‘Don’t forget us please.‘”

Strafbaar?

Wat ís dit voor iets bizar, vraagt men zich af op social media. CDA-held Pieter Omtzigt: “Je wil Rutte niet in onze democratie? Prima, dan richt je een eigen partij op of je stemt op een bestaande andere partij in 2021. Dit gesprek is een bizarre en gevaarlijke (en strafbare?) fantasie van Lange Frans en Ossenbaard Woorden doen ertoe.

Op1-ster en Alexia-fan Sander Schimmelpenninck: “Holy shit. De decadentie van dit soort burgeroorlogfantasieën in schatrijk en aangeharkt NL is ondraaglijk. Kijk dat Lange Frans zijn hersenen kapotgebruikt heeft is één ding, maar dat zo’n vrouw uit Bathmen met een stacaravan dan serieuze following krijgt met haar 5G en graancirkels, is toch om te janken.

Al met al is deze mevrouw één groot pleidooi tegen de parttimecultuur onder Nederlandse vrouwen. Het was leuk, maar de combinatie met Feesboek wordt ons fataal.

Opiniesite GeenStijl: “We kunnen in een hoop mee hoor, maar bij de aanklacht dat ook Geertje Wilders tot de pedoring behoort, daar trekken wij principieel de grens!

Een fragment uit de podcast:

Foto: YouTube
115 Reacties op “Lange Frans kan Mark Rutte doodschieten: ‘Ik mis niet’”


 1. N

  Dit is hetzelfde gezever dat Pim Fortuin de kop heeft gekost.
  Kan frans niet van z’n bed gelicht worden door een Politie AT, zoals Gregorius Nekschot destijds meemaakte vanwege zijn slechte tekeningen.

 2. Robert

  Direct dagvaarden die gasten: aanzetten tot moord/terroristische daad.

 3. JanH

  Kierewiet. Maar die mevrouw is echt eng, daar heeft Sander wel een punt.

 4. Peanut

  Dan hoop je dat ze een soort sketch maken. Maar die mensen zijn bloedserieus.

 5. IngridHenk

  Lang Frans? Dat is toch die no-no die plagiaat pleegde met een kookprogramma, illegale wapens in bezit had, geld verdiende met de dood van Nicky Verstappen en het in brand steken van een 16-jarige, homofoob etc.
  Inderdaad, ja die!

 6. Jan

  Zijn allebei in de ban van Q…..
  Wie is Q?
  Is het Trump zelf, of Melania of 1 van de zonen. Who knows?
  Wat wel een feit is dat Q angstwekkend veel voorspellingen heeft gedaan die Ijn uitgekomenz

 7. Britt Scholte Lover

  Dit is zeer strafbaar! Lange Frans kan binnenkort een bezoekje verwachten van de politie

 8. Teuntje

  Waarom doet niemand aangfite die mafkees spoort niet… in Rusland had hij allang worden doodgeschoten die lange dweil met zn arm om Holleeder op de foto wat een stumperd

 9. Ben Zine

  Volgens mij kan de (ex)vrouw van Lange Frans ook prima met een pistool overweg. In het verleden is ze samen met haar moeder en een geladen pistool richting Baas B. gereden, de (ex)zang/rappartner van Lange Frans.

 10. Mathilde

  Ze sporen beide niet.

  Achter slot en heel vlug.

 11. Joost

  Opsluiten deze gek. Dit kan echt niet.

 12. Francien

  O m g. How low Can you go. Lange Frans dit is het einde van je carrière. Niemand boekt je meer, geen adverteerder wil nog met je werken. Idioot!

 13. Kuis

  Graag een wetenschappelijk onderzoek naar het aantasten van verstandelijk vermogen bij regelmatig wiet/drugs gebruik.

 14. Baas B

  Wat een loser! Uitgerangeerde C-artiest in het nauw.

 15. G.ossip

  Het ergste in deze is dat een hoop gestoorde mensen hun verhaal als waarheid aannemen ,wat natuurlijk niet geheel ongevaarlijk is,wat wel klopt is dat pedofielen zo als Demmink de vrije hand lijken hebben en door hun vriendjes van het OM beschermt worden,dat is dus werkelijk waar onder het pedo netwerktapijt geveegd,daar mag serieus onderzoek naar gedaan worden,voor de rest is Janet een zeer geslepen tante die haar volgers/sekte opjuint en aanzet tot zeer gevaarlijk gedrag.

 16. Hermann Boring

  Vroeger werden dit soort mensen liefdevol en vakkundig verpleegd in een gesloten kliniek ergens in duin of bos. Nu hebben ze een podcast.

 17. Nana Mouskouri

  Met dank aan onze opruier …

 18. Suckerpunch, de enige en de ekte!

  Oppakken die lelijke blanke rapper!

  Lock him up! Lock him up!

  Als zo’n vieze antifa relschopper al een werkstraf krijgt voor een bedrijging vermomd als protestleus dan kan deze mafkees niet achterblijven toch?

  En ja ik ben Mark Rutte ook beu! Aub geen Rutte 4

 19. Huismaker

  Nie goed op een rijtje ?

  Pinokkio:
  -Geen cent naar de Grieken
  -Iedereen 1000 euro
  -Iedereen uit de zorg nog eens 1000 euro extra
  -100 km per uur om huizen te bouwen (Duitsland en België pissen in hun broek
  van het lachten)
  -Windmolens draaien op subsidie
  -Multinationals hoeven geen belasting te betalen.
  -Zwarte Piet is Zwart. (en daarna: o nee toch niet)

  En dan zijn maatje Wiebes, die roept dat het de eigen schuld voor ondernemers is, dat ze failliet gaan. Rutte knikt heft mee.

  Gek dat mensen uit hun dak gaan ?
  En het staatskartel (NPO/Radio1/SBS/RTL) knikt mee en voert alles, zonder kritiek, uit. Alsof we achterlijk zijn.

 20. Hahahahaha

  Ik vind dat ze Rutte allang hadden af moeten schieten

 21. mike

  Coke maakt argwanend en laat dingen geloven die er niet zijn.

 22. azijnzeiker

  Doodsbedreiging als Derksen dat had gezegd viel op nieuw heel Nederland over hem heen. Dan waren er ook een stuk meer slijmende linkse reacties.

 23. Bart

  Ik snap de gedachte maar gaat wel ver omdat zo uit te spreken.
  Dit is trouwens het zelfde als de oproep Akwasi. Toen heb ik Pieter Omtzigt en Sander Schimmelpiemel niet gehoord.

 24. Sender

  @Huismaker,

  Toch ben i het (vandaag ) niet met je eens. Ik ben allerminst een VVD (en/of Rutte) kiezer maar op deze manier wordt er dus wel een fout klimaat geschapen.
  ja er is onvrede, ja er zijn veel beloftes gedaan die niet werden nagekomen maar dat rechtvaardigt niet dat iemand het recht in eigen hand kan en mag nemen.
  Foute Frans is randfiguur die al jaren geleden tegen zichzelf in bescherming had moeten worden genomen. Informeer bij zijn directe omgeving of ex vrouw.
  In ieder geval deze Frans is zonder meer gevaarlijk en zou ook als zodanig behandeld moeten worden.

  En natuurlijk is er onvrede en raken mensen (tegenwoordig veel sneller) oververhit. Het is dan juist de kunst om toch de vrede te bewaren. In de hele wereld vechten mensen om allerlei redenen ( geloof, dictatuur, geen eten) al de tent uit. Kunst is het dan om het redelijk stabiele, misschien wel conservatieve Nederland ( samen met landen als Duitsland) weer goed op de rit te rijgen en op te bouwen.
  Van lange Frans verwacht ik niks. Dat is enkel en alleen maar het opzwepen van zijn eigen (labiele) achterban.
  Huismaker het zit niet alleen in het opnoemen van de dingen die niet goed zijn gegaan maar juist in het aandragen van oplossingen.

 25. Liïs

  En er hoeft maar één idioot met een slecht functionerend brein dit als stimulans te ervaren. Wie is dan de ware schuldige?

 26. Matthijs Zelf.

  Zulk volk mag niet vrij rondlopen.

 27. Daantjes

  Wat zijn dit voor enge figuren. Als je het niet aanstaat dan stem je op een andere partij. Dit is haatzaaien. Ik neem aan dat hier aktie op wordt genomen. Zo is Fortuyn ook aan zijn einde gekomen.

 28. Lilly Labiamus

  Lange Schwanze en zijn korte piemel. Door en door maf.

 29. anoniem

  En dat terwijl sinds het aantreden van meneer Rutte, Nederland rechtser is dan ooit. En extreem rechts weer op handen wordt gedragen..

 30. Matthijs Zelf.

  Geertje Wilders, Mark Rutte koningshuis allemaal pedo’s aldus die vrouw.

 31. Tycho Graagnat

  Is Guantanamo Bay eigenlijk dicht?

 32. Mark

  Breng de Volkerts op deze wereld nou niet op ideeen…

 33. G.ossip

  Zij roept indirect op tot een aanslag op Rutte,haar volgers zijn zo gek als een deur,en alhoewel ik geen Rutte aanhanger ben vind ik de gedachten van deze gestoorde vrouw zeer zorgwekkend.

 34. Cynthia

  En daar gaan we weer lekker een pakkende titel derop zetten voor de kliks
  Heb je hem gekeken nou blijkbaar niet anders zet je die titel er niet boven wamt dit heeft die nooit gezegd stop is met bulshit alleen voor kliks ik ben klasrwakker

 35. William Raaf

  .”.Ik voel aan de pommerans, zie dat biljartbalhoofd van Fortuyn en bedenk dat ik met een lekkere trekstoot de haatkwab in zijn hersenen voorgoed onschadelijk zou willen maken. Dan ineens weet ik het. Ik zeg: ik zou gaan gaan schelden. Jij vuile, kale nepprofessor, jij hebt de intelligentie van Adolf Hitler en de charme van Heinrich Himmler! Jij leeft van haat en daarom hoop ik dat je in die dark room van je zo gauw mogelijk aids krijgt.”

  Matty Verkamman, ‘journalist’ in het extreem linkse ‘kwaliteitsblad Trouw.

  De dag daarop kreeg Matty Verkamman, werd Pim Fortuyn op het Mediapark afgeslacht en loopt de moordenaar al weer jaren vrij rond dankzij corrupte rechters en politici die Matty’s denkbeeld deelden.

  Nederland is een nep-democratie.

 36. HBaz

  Preventief opsluiten.

 37. Misutoria

  Ik zal er ook niet wakker van liggen als….

 38. Chelsey

  Niet slim, want daar zit de meerderheid in dit land denk ik niet écht op te wachten! Wat je ervoor terug krijgt zal namelijk nog erger zijn! Een algehele zeer strenge Lockdown, die wij in Nederland tot nu toe nóg niet hebben gehad, is daarmee vergeleken niets! Nederland zal dus linksom of rechtsom toch mee moéten gaan huilen met de wolven in het bos! Het alternatief zal namelijk desastreuze gevolgen kunnen gaan hebben voor Nederland en dus Europa en zou als een olievlek over de Wereld gaan en mogelijk gaan zorgen voor de start van een Wereldoorlog. Laat dan die mogelijkheid maar in het Midden Oosten ontstaan, de afvallige driftkoppen van onder de drie Wereldreligies met ieder hun eigen versie van de eindtijd en natuurlijk niet te vergeten de voorlopers van de antichrist, lijken mij geknipter voor dit klusje, hou Nederland, Europa en dus ook Mark Rutte buiten, alstublieft!

 39. Arie

  Mark Rutte hoeft geen angst te hebben.
  De kogel komt altijd van links en een VVD-er die het klimaatbeleid van Groen Links uitvoerd heeft niets te vrezen.

 40. Don

  Ik kan LF geen ongelijk geven!

 41. kritisch avro-lid

  Vroeger werden dit soort mensen de lokale dorpgekken waar niemand naar luisterde. Tegenwoordig hebben de dorpsgekken een platform op het internet. Op zich niet erg, maar de reguliere media zijn tegenwoordig van een dermate laag niveau en zo wanhopig op zoek naar content, dat zij iedere scheet die doorgeslagen BN-er laat op hun website knallen. Bijvoorbeeld de Telegraaf en tegenwoordig ook Geenstijl met hun uitgemergelde verdienmodel

 42. William Raaf

  Ben het volledig met Arie eens.

  Rutte voert strak eurofiel Groen Links beleid uit. Kaaskoppen in quarantaine maar ondertussen de grenzen wagenwijd open laten en de belastingen tot in het oneinde opvoeren. Wiegel was de laatste echte VVD’r (ook Bolkestein bleek een backstabber toen hij zich liet vetspekken in Brussel)

 43. Minder of Mirjam

  Ik vind dit dus heel erg. Ik was het niet eens met Fortuyn maar stond ik te juichen toen hij werd dood geschoten? NEE! Zelfde met Wilders of Baudet, ik vind hen verschrikkelijke politici maar ik zal voor ze staan als iemand ze bedreigt. In Nederland voer je debatten en discussies met woorden, en nooit met kogels.

  Ik hoop van harte dat Rutte aangifte tegen deze twee IDIOTEN gaat doen, want dat zijn ze, en dat ze zich voor de rechter mogen verantwoorden voor hun uitspraken. Dit is geen vrijheid van meningsuiting, dit is gewoon een bedreiging aan het adres van onze Premier en dat is ronduit WALGELIJK.

 44. Logicus

  Raaskallende Frans is het nog levende bewijs dat je beter alle drugs kunt verbieden en die Ossebaard is een aanwijzing dat bij een drugsvrije samenleving er toch altijd gekkies blijven rondlopen.

 45. By the way

  De hittegolf is nog niet begonnen of er zijn al mensen met een zonnesteek.

 46. iemand

  Hij kan altijd nog zeggen dat hij een woordkunstenaar is dan kom je overal mee weg.

 47. Johann

  @huismaker, jij bent idd achterlijk

 48. Kees water

  De enige mafkees is is Rutte, hij maakt ons land kapot, miljarden euro’s weggeven, massa immigratie,onze vrijheid inperken, mondkapjes verplichten ons ziek maken.

  Ik kan het begrijpen dat sommige mensen zo denken,maar het is inderdaad niet goed.

  Maar Rutte en zijn bende moet ontslag krijgen voordat het echt chaos krijgt.

  We zitten bijna 4 maanden in ellende en we worden tot zwijgen opgelegd door Google, Facebook en Twitter als we een mening hebben over Corona of dat er een medicijn er is wordt het verwijderd.

  Er is iets gaande, waarom wordt dat niet aangekaart.
  Vaccins drang , vaccins farmareus krijgen vrijspel en kunnen niet aangeklaagd worden als het mis gaat

  En bruikbare idioten maar accepteren.

 49. Johann

  @Wille Raaf….ik zou zeggen: emigreer!

 50. Johann

  @William Raaf….jank niet zo, we hebben altijd al een midden, en laatste jaren een rechts kabinet gehad, piepert!. Sterker nog, we hebben nooit een volledig links kabinet gehad, En de VVD is al jarenlang de meest corrupte partij volgens de integriteitsindex van Vrij Nederland en dat was ook al in de tijd van Wiegel.

 51. Sender

  Minder of Mirjam
  do 06 aug 2020 om 13:17,

  Je reactie hier zou ook voorzien kunnen zijn van mijn naam. Lof dus. Geen voorstander maakt nog niet dat dit de manier is om iets op te lossen. Het gaat alle proporties te buiten. Er is niets mis met een weerwoord of goed beargumenteerde professionele ongehoorzaamheid. Daarvoor zou ik zelfs een pleidooi willen houden. Dit raakt kant noch wal en dient serieus genomen te worden.

  Verder moest ik erg lachen toen ik las dat de complotmevrouw ( met haar internet wijsheden) een mail had gestuurd aan Trump die zijn land zelf niet op orde krijgt. Lachwekkend.
  Ik denk dat ze schreef: ” You can grab me by my p.ssy”

 52. William Raaf

  Beste Johann,

  We leven effectief in een Eén party-staat, incluis een 1984-Staatsmedia.
  Voorbeeld; 85% van de Nederlanders wilden en willen geen massa-immigratie.
  Wat kregen we :
  eindeloze massa-immigratie.

  Nog eentje:
  Vrijwel geen enkele Nederlander is een aanhanger van het hysterisch kind-profeet Greta T. uit Zweden.
  Wat krijgen we:
  Eindeloze klimaatbelastingen

  Nog een voorbeeld want ik vermoed dat U behoorlijk hardleers bent.

  De Nederlander stemde (ondanks dat de volledige media tegen was) tegen meer EUSSR tijdens het EU-referendum in 2005.
  Wat kregen we:
  Meer EUSSR en na het tweede referendum werd zelfs het referendum als enige wapen dat de burger tegen de oppressieve Staat heeft effectief de nek omgedraaid (met hulp van ‘referendum-party’ D’66.

  Nogmaals
  We leven in een Eén-Party Staat met een Orwelliaanse Staatsmedia.

  Dat U dit niet kunt zien maakt U vrees ik effectief blind.
  Zoals de drie fameuze Aapjes (het motto van de Nederlandse ‘journalist’): Niks Zien, Niks Horen en Vooral mijn mond houden.

 53. Tim H

  Bij Lange Frans vraag ik me al heel lang af of hij nu een psychiatrische of in een penitaire inrichting hoort te zitten.

 54. Jumbo

  @Jan

  Je bent een idioot. Q is gewoon een grapjas die wat hersenspinsels online zette. Iedereen die zoveel troep spuit ‘voorspelt’ vanzelf een paar dingen correct. En als je 200 dingen beweert waarvan er 5 uitkomen, dan heb je altijd idioten als Jan die denken dat dat het bewijs is voor de validiteit van de gespuide nonsens.

 55. Jumbo

  @Huismaker

  Ja, praat het maar goed. Jij bent net zo gevaarlijk. Gelukkig neemt het leeuwendeel op MC je totaal niet serieus.

 56. Johann

  @Willian Raaf…..als ik blind ben ben jij niet helemaal in orde. Wij bungelen als NL ergens onderin als het gaat om het halen van de klimaatdoelstellingen, dus zo begaand met datzelfde klimaat zijn wij niet maar blij maar vooral eng-rechts denken

 57. Sound

  Kees water,

  “Ik kan het begrijpen dat sommige mensen zo denken,maar het is inderdaad niet goed.”

  Joh, als je dat kan begrijpen ben jij hier “de enige mafkees” en niet Rutte.

 58. William Raaf

  Beste Johann,

  Probeer te argumenteren, Uw holle retoriek maakt op mij -moet ik spijtig genoeg zeggen- bijzonder weinig indruk.

  Probeer bovenstaande drie punten eens te weerleggen. Effe de geest slijpen and all that. Met uitgekauwde clichés, nurks gesnater en (mag ik zeggen nogal krachteloze) beledigingen) maakt U -althans op mij- nogal een druilerige indruk.
  Kom op, toe maar !

 59. Willem Kraai

  Hé, William Raaf, domme kut! Leer Nederlands!

 60. Zomaar

  Lange Frans mocht nog optreden tijdens een FVD congres.

 61. Ondraaglijk lichthoofd

  Op1-ster en Alexia-fan Schander Schimmelpenninck: “Holy shit. De decadentie van dit soort burgeroorlogfantasieën in schatrijk en aangeharkt NL is ondraaglijk.

  Hahaha het is volgens dat lekkere ding om te janken. Weet je wat? Ik heb ook weleens een graancirkel gezien. Om precies te zijn, het was een jankende graancirkel.
  Ondraaglijke fantasieën. Daar schijnt Schander ook weleens last van te hebben, zoals de nachtmerrie te moeten wegvluchten van huis en haard.
  Wat fijn voor hem dat Lange Frans en Janet Ossebaard weer voor wat afleiding zorgen. Hij heeft trouwens nog niet gezien dat Geert Wilders gebasht werd. Zou hij dat ook zo ondraaglijk vinden? Wilders, Donner, Hirsch Ballin, Berlijn, Beatrix, Soros?, het liefje van “die lange” snuiver, die geen Frans heette, een verongelukte prins, een prelaat? Ik zal het maar niet ondraaglijker maken. Het is al erg genoeg.

 62. Matthijs Zelf.

  ChristenUnie-voorman Segers noemt ’deze dagdromen van Lange Frans en mevrouw Ossenbaard doodeng’. „En een waarschuwing voor iedereen die hier met haat en complottheorieën alle dagen wind aan het zaaien is. Want op een dag kun je een vreselijke storm oogsten waar je dan medeverantwoordelijk voor bent.” Telegr.

 63. Guttegut

  Krijg nou tieten, mijn grote vriend WILLIAM RAAF is weer back in business. Ik vroeg me al af waar die zure diarree lucht vandaan kwam maar nu is alles duidelijk.

 64. Ga Naar De Gevangenis En Sla Zes Beurten Over.

  Lange Frans.
  De oproerkraaier.

 65. Matthijs Zelf.

  ANGE FRANS en JANET OSSEBAARD over KINDERHANDEL, PEDO JACHT en NIEUWE DOCU.
  https://youtu.be/QgzV0R_ry5E

 66. Matthijs Zelf.

  ANGE FRANS en JANET OSSEBAARD over KINDERHANDEL, PEDO JACHT en NIEUWE YouTube.

 67. N(ekschot)? (N)Itwit?

  @N do 06 aug 2020 om 11:50
  “Dit is hetzelfde gezever dat Pim Fortuin de kop heeft gekost.”
  Hé nu wordt ie interessant. Vertel eens. Wat weet N, wat wij niet weten?
  Foruyn zou geweten hebben van een satanische ritueel rond het Koningshuis?
  Er zijn ook gekken die beweren dat de opdracht tot de moord van Beatrix kwam. Wat toevallig zeg. Je zou bijna zeggen 1 + 1 = 2.
  Is N bang dat mensen niet goed kunnen rekenen? Vindt N dat 1+1 eigenlijk drie hoort te zijn? Voor de lieve vrede.
  Moeten ze daarom maar weer een “nekschotje gaan doen” bij Lange Frans?

 68. Judge Dredd

  Zo te zien is Mediacourant een verzamelplaats voor juristen geworden.

 69. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Gelukkig is Danielle een baken van stabiliteit, die houdt Lange Swans op het rechte pad.

 70. Rutger

  Vrijwel geen enkele Nederlander is een aanhanger van het hysterisch kind-profeet Greta T. uit Zweden.
  Wat krijgen we:
  Eindeloze klimaatbelastingen

  Lol, alsof zorgen over het klimaat en klimaatbeleid allemaal uit de koker van dat meisje komen. Heel matig, Raaf. Lees je eens in over wat causaliteit betekent, met dit soort argumentatie kom je niet verder dan de krochten van een mediablogje.

 71. Matthijs Zelf.

  Janet Ossebaard stapt op.
  https://player.vimeo.com/video/408794580

 72. xandertje

  @ Huismaker er klopt totaal niks van wat je zegt…

  Pinokkio:
  -Geen cent naar de Grieken
  Zei hij in verkiezingstijd. De VVD is niet alleen aan het regeren. Je doet dat met (op dit moment) 4 partijen. Die willen ALLEMAAL hun zin. Dus kun je niet alles wat je van te voren (in verkiezingstijd) in je plannen hebt staan uitvoeren. Snap je dat?

  -Iedereen 1000 euro
  idem

  -Iedereen uit de zorg nog eens 1000 euro extra
  Wordt gegeven hoor: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/06/25/bonus-voor-unieke-inzet-zorgpersoneel-tijdens-coronacrisis

  -100 km per uur om huizen te bouwen (Duitsland en België pissen in hun broek
  van het lachten)
  Hierdoor kon er doorgebouwd worden aan de huizen waar Nederland naar smacht. En als Rutte wat aan de boeren wil doen (waar het grootste deel te halen valt qua Co2 wordt je zeker ook kwaad met je trekkertje?)

  -Multinationals hoeven geen belasting te betalen.
  Gaan ze wel.

  -Zwarte Piet is Zwart. (en daarna: o nee toch niet)
  Rutte vindt Zwarte piet NU niet meer kunnen. Goed he, je mening durven bijstellen. Leiderschap heet dat.

  En nu weer aan het werk.

 73. Pol

  Wat hun vertellen gebeurt gewoon, pedofielen die kinderen misbruiken en martelen.

  Kijk de 10 delige docu van mevrouw Ossebaard maar eens.

  De Clintons, koningshuizen, politieke leiders, media magnaten het gebeurt al eeuwen.

 74. Lafaards

  Al die schijterds die een trolreactie plaatsen, terwijl ze het eigenlijk gewoon met ze eens zijn

 75. Lies

  Okeeeeee……. Lange Frans jonguh, Tijd voor een nieuw liedje: dit is het land van randdebielen, eenzame zielen, met je complot theoriën.
  Of doet corona ook iets met het brein van mensen die al een achterstand hadden?

 76. Logicus

  @ Pol
  hun wie? …hun monden?

 77. Ernestine

  Ik zeg opname in GGZ instelling!

 78. Judge Dredd

  Volgens mij doet hij niets strafbaars in deze podcast, dus waar hebben jullie het over, stelletje hysterici.

 79. Piet Pannelap

  Ach ja…. het uitschot van Almere.
  Almere is de hoofdstad van “complot-5G-Facebook gekkies“.

 80. Marianne

  Een van zijn vorige gasten probeerde hem ook al woorden in de mond te leggen. Frans heeft veel in zijn mars, anders komen er niet van zulke mooie liedjes en teksten uit zijn pen die vele mensen raken. Het is nu zaak om de juiste vragen te (blijven) stellen en misschien heeft hij een beetje begeleiding nodig om niet in de val van een ander te trappen en dicht bij zichzelf te blijven.

 81. Yogi bear

  Optie voor Lange Frans: zelfmoord!!!

 82. zo zit het

  Vrijheid van meningsuiting. Toch maar grenzen aan stellen. Dit kan en mag niet getolereerd worden. Wat huiskamer en die Raaf betreft. Helaas nog niet aan coronoverleden. Vreselijke gasten die al te lang hun leugens en vuilspuiterij, het enige waar ze goed in zijn.

 83. Jordao

  Wat een zeer domme koe die lange Frans.

 84. Donald Dumb

  En ik kan mensen wel schieten die uitermate slechte muziek produceren en toch aandacht krijgen.
  Ik mis ook niet…

 85. G.ossip

  De doodsbedreigingen aan Geert Wilders mag en kan ook niet geaccepteerd worden,daar moet het OM ook eens naar kijken,hoe die man word afgeslacht is vreselijk,nee ik ben geen PVVer.

 86. A. Visser

  Blijf lekker onder een rots slapen mensen. Ons land gaat kapot en rutte en kornuiten geven geld aan het buitenland voordat ze ons zelf redden, net als de koning die in deze tijd een slordige 67 miljoen heeft uitgegeven van ons (middenstand) belastinggeld. En nee, we hebben straks niet genoeg, iedereen slaaf van het systeem en als je niet in de pas meeloopt, ofwel kritiek levert,… oepsie, einde oefening. Er verdwijnen wereldwijd dagelijks 22.000 kinderen en ook NLD maakt daar deel vanuit. De media houdt zijn mond, want ja die behoren tot Brussel / de EU en de hoge omes, die houden wel van dit soort netwerken.
  Kijk eens op Nu.nl waarom we 1,5 m. afstand moeten houden. Of lees wat de economic forum wilt. agneda 21/30 is geen geheim, de exposed versie wel. Het digitaal ID en spoedgoedje (vaccin) van Gates, de geldstromen van de farma, waarom de boeren weg moeten, waarom er zo veel geld gaat naar o.a. italie (met een enorme goudreserve), frankrijk, polen en spanje en waar zij in gaan investeren. Waarom er zogenaamde explosies zijn in venezuela, china, libanon en syrie, met toegezegd geld / wapens van ollongrun. Goud, olie en vervolgens afhankelijk maken van de wereldbank door de steun te geven.
  Denk eens na mensen, er klopt te veel niet en er worden te veel mensen al heel lang het hand boven het hoofd gehouden. Het gaat ook om jouw toekomst, die van je kinderen en als je een beetje nadenkt, dan weet je toch inmiddels wel dat ze geen donder om jouw welzijn geven gezien de kosten steeds hoger worden, de pensioenen steeds lager en de bezuinigingen steeds dezelfde branches raken. Wakey, wakey. You are being screwed! en het liefst doen ze dat letterlijk met jouw kinderen!

 87. Bert

  Doodschieten gaat te ver. Maar dat Mark Rutte een ongelooflijke lulhannes is, dat staat buiten kijf. Om over zijn sidekick Hugo de Jonge maar te zwijgen. Een grote clown is er niet te vinden op deze aardkloot.

 88. Mike

  Je kan veel zeggen maar Rutte is kwaadaardig net als meerdere in zijn kabinet.

 89. Kofke

  Rutte voert de opdrachten uit voor de Bilderbergroep

 90. Corona-hoax

  Fake stream media laat hier een klassiek stukje “framing” zien.
  Desalniettemin staat in Nederland toch het vuurpeloton op landsverraad of? Oh ,niet?
  Dan mag dit voor Herr Marc und Hugo snel heringevoerd worden.

  En dan ons Pietertje ook (van CDA). De stumpert heeft niet eens door dat hij net door Herr Hugo gepiepeld is en komt dan even over strafbaar praten en onze “democratie”. Wat een gotspe. Ehh, pannekoek, het kabinet waar jij deel van uitmaakt is niet echt democratisch bezig met haar totalitaire “Kim Yung-Un” maatregelen onder de noemer van ‘Corona’.

  Of denk jij dat het afpakken van burgerlijke vrijheden, kapotmaken van de Nederlandse economie, het verder uithollen van het onderwijs in het belang van de burgers en ons land is????
  De WHO, buitenlandse organisatie waar sinds vorig jaar corporate bedrijven meer doneren dan overheden, bepaald hier het beleid en jullie voeren dit schaapachtig en slaafs uit.

  1 woord: Landverraders,dat is wat jullie zijn.

 91. AlexF

  Kofke
  do 06 aug 2020 om 20:30

  rutte voert opdrachten van iedereen uit. Corona is een wereldwijd ding

 92. Corona-hoax

  A. Visser
  do 06 aug 2020 om 19:20

  U snapt het!

 93. Corona-hoax

  AlexF
  do 06 aug 2020 om 21:41
  Kofke
  do 06 aug 2020 om 20:30

  rutte voert opdrachten van iedereen uit. Corona is een wereldwijd ding

  Dat is de Bilderberggroep ook, wat is je punt?

 94. John

  Redactie, zouden jullie niet eens opruiende posts verwijderen? Op d ze manier wordt jullie site een vrijplaats voor extremisten die de rechtstaat ondergraven. Het is al erg genoeg dat jullie aandacht besteden aan Janet Ossebaard en Lange Frans met hun gewauwel. Volg toch wel eens jullie huisregels!

 95. AlexF

  John
  do 06 aug 2020 om 22:11

  Inderdaad. kan niet door de beugel. Vrijheids van menings uiting is goed. Echter laster is over de grens.

 96. Gerda

  Dat is toch die heks van graancirkels en nu steekt ze 5G masten in de fik? Dat spoort toch niet? Dat mens bedenkt de gekste dingen..Zijn ze nu samen aan de dope?

 97. oijoepio

  Beetje Jomanda 2.0, voor de oudere lezertjes alhier.. :-(

 98. Corona-hoax

  @John. Gaan we schaaps de overheidstrol spelen? NSB vond het verzet ook extremisten en terroristen. Met de kennis van nu( terminologie die de huidige machthebbers graag bezigt) zijn het vrijheidsstrijders geweest. De enige lui die ik extreem zie optreden (ridicule maatregelen) en handelen (tegen de grondwet in) zijn Rutte & co.

 99. De Ongelovige

  Jan is geestesziek. Deze mevrouw en Fransje ook trouwens.

 100. Guttegut

  Hierboven vindt je een onwaarschijnlijk stelletje idioten die heilig geloven in hun complottheorieën.

 101. Vincent

  @Corona-hoax
  Ga jij ff in de zandbak spelen, pannenkoek.
  En vergeet je zaklantaarntje en je alu-hoedje niet.

 102. Corona-hoax

  @Vincent
  Lekker inhoudelijk bezig ben je, top hoor!

  Zorg jij maar dat je als een braaf schaapje op de eerste rij staat voor je corona-vaccin. Zou er gelijk twee nemen want dan ben je “dubbel” beschernd, om maar even in jouw denkvermogen mee te gaan.

 103. Vincent

  @Corona-hoax
  Nee, jij bent lekker inhoudelijk bezig.
  Je lult als een mongool.

 104. Domme schapen

  @Vincent

  Dat jij niet door hebt dat dit geen pandemie is maar een plandemie, welke is georchestreerd door de farmaceutische maffia en corrupte politici om de vrijheden van de burger af te pakken en het maken van miljarden-winsten met het verkopen van vaccins, maakt jou hier de mongool. Slaap verder Vincent. Morgen weer netjes voor het achtuurjournaal zitten en alles wat de (r)overheid je vertelt als zoete koek slikken! En vergeet straks uiteraard niet je vaccin te nemen!

 105. Mike

  Domme schapen, Nederlands leren!

 106. Domme schapen

  @Mike

  Gezien de hoeveelheid aan taal- en spelfouten in jouw reacties, moet jij inderdaad Nederlands leren!

 107. Domme schapen

  @Mike

  Ik zal voortaan minder lange zinnen formuleren voor de zwakbegaafden onder ons zoals jij, voor wie het te moelijk is om een zin met meer dan drie woorden te lezen en te begrijpen.

 108. Marijke

  Zucht, zijn ze hier ook al bezig… Wie heeft de deur van de GGZ-kliniek toch opengezet zodat alle gekkies ons zijn gaan lastigvallen?

 109. aammehoela

  Het is werkelijk niet te geloven wat hier allemaal boven vermeld staat. Alsof we in een dictatuur leven. Ik zou zeggen tegen al die mafkezen hierboven die dit denken, ga eens emigreren naar Wit-Rusland. Al die idi oten die menen dat het klimaat niet verandert is ook zo iets. We gaan een historische hittegolf meemaken (vanwege duur) en zo gaat dit al jaar in jaar uit. De gemiddelde temperatuur van de afgelopen 5 jaar afgezet tegen zeg maar de jaren ’60 van de vorige eeuw spreekt boekdelen.
  Maar ja, lekker die warme zomers en dus houden zo……. dat is wat ze denken en niet beseffen dat dit wereldwijd grote economische gevolgen gaat hebben. Het is zo te hopen dat die Trump de verkiezingen gaat verliezen met zijn leugens en misleidende informatie over alles waar de wetenschap lijnrecht tegenover staat.

 110. aammehoela

  Ooit werd hier geopperd om het stemrecht van bepaalde gasten af te schaffen. Het zal niet kunnen in de praktijk, maar die Raaf en Huiskamer en dat soort gasten, ze zijn te dom en hebben een IQ van niets en daarom hebben ze van die extreme gedachten. Respect hebben voor iemands mening hebben ze niet. En neen, ik heb ook geen respect voor hen omdat ze hun wil belangrijker vinden dan mensenlevens.

 111. Spuw gal tot u een baard krijgt

  Janet Ossenbaard weet kennelijk niet dat zij haar karma ook schoon kan houden met ossengalzeep. Wel eerst op een onzichtbaar plekje uitproberen, waar God het niet ziet.
  Je kunt ermee moorden, verkrachten, roven, plunderen, brandschatten, liegen, stelen, bedriegen, belasting heffen, coronamoorden door overdoses HCQ en noem maar op; je kunt het zo gek niet verzinnen.

 112. Fikkie

  Is er al aangifte gedaan tegen de gevallen rapper L J ? Zou ik maar doen ipv hier te roeptoeteren. Wat hij zegt is 110% strafbaar en ook hij mag daar niet mee wegkomen.

 113. John

  Huismaker,

  Ga immigreren als ’t hier zo slecht is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 114. JAME

  Hypocriet weer, als je thierry dood wil schieten..en dit mag dan weer wel.

 115. Kees Water

  Ik vindt dat iedereen moet weten dat de anderhalvemetermaatschppij van uiterst belang is. Houd afstand allemaal een draag het mondmasker als het nodig is. Dat is het beste wat ik iedereen kan aan raden!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.