Lange Frans kan Mark Rutte doodschieten: ‘Ik mis niet’

Dat Lange Frans ze niet helemaal op een rijtje heeft is al lang geen geheim meer, maar in zijn podcast met complotmevrouw Janet Ossebaard gaat hij nu wel héél ver. Ze zinspelen samen op een moord op minister-president Mark Rutte, die onderdeel zou zijn van al het kwaad in Nederland. De rapper geeft aan goed te kunnen schieten, maar hij wil voor het behoud van zijn nachtrust niet overgaan tot moord. Bizarre uitspraken, die op de socials heel wat commotie veroorzaken.

Lange Frans in de podcast: “Als we kijken naar onze situatie hier in Nederland. We hebben het over Joris Demmink, maar er zijn nog veel meer…”

Janet: “Mark Rutte, Geert Wilders, het koningshuis, oh my god…”

Frans: “Allemaal?

Janet: “Allemaal.”

Frans: “En en en, dus jij zou zeggen dat dat mensen zijn die we gaan zien vallen?

Janet: Ja.”

Frans: “Moeten we dat zelf doen of gaat er hulp komen? Of is er hier ergens een of andere militie die nu in de bossen aan het trainen is om met een of andere rare actie het Torentje plat te leggen? Welke kant gaat dit op?

Janet: “Wist ik het maar. Aan de ene kant denk ik dat we dit niet alleen kunnen. Het volk kan dit niet alleen. Wat moeten we doen? Die man doodschieten? Ja, ik ga het niet doen, ik wil graag mijn karma schoonhouden.”

Frans: “Ja, dat ook. En ik kan goed schieten. Het is niet dat ik zou missen, snap je? Nee, hè, begrijp je wat ik bedoel? Het is niet dat ik dat niet zou kunnen. Het is alleen dat mijn hoofd zegt: wacht, ik hou van die nachtrust.”

Janet: “Ja, precies, precies. En je wil niet dat je kinderen jou moeten opzoeken in een gevangenis, dat wil je niet, dus we houden dit clean. Dat betekent wel dat we hulp nodig hebben. Vandaar ook mijn mail naar Trump van: ‘Don’t forget us please.‘”

Strafbaar?

Wat ís dit voor iets bizar, vraagt men zich af op social media. CDA-held Pieter Omtzigt: “Je wil Rutte niet in onze democratie? Prima, dan richt je een eigen partij op of je stemt op een bestaande andere partij in 2021. Dit gesprek is een bizarre en gevaarlijke (en strafbare?) fantasie van Lange Frans en Ossenbaard Woorden doen ertoe.

Op1-ster en Alexia-fan Sander Schimmelpenninck: “Holy shit. De decadentie van dit soort burgeroorlogfantasieën in schatrijk en aangeharkt NL is ondraaglijk. Kijk dat Lange Frans zijn hersenen kapotgebruikt heeft is één ding, maar dat zo’n vrouw uit Bathmen met een stacaravan dan serieuze following krijgt met haar 5G en graancirkels, is toch om te janken.

Al met al is deze mevrouw één groot pleidooi tegen de parttimecultuur onder Nederlandse vrouwen. Het was leuk, maar de combinatie met Feesboek wordt ons fataal.

Opiniesite GeenStijl: “We kunnen in een hoop mee hoor, maar bij de aanklacht dat ook Geertje Wilders tot de pedoring behoort, daar trekken wij principieel de grens!

Een fragment uit de podcast:

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen