Edwin Smulders: ‘Deze BN’er fotografeer ik het vaakst’

Edwin Smulders, de sterpaparazzo van Story, maakt elke maand weer honderden foto’s van bekende Nederlanders. Hij gaat met zijn auto en telelens vooral op jacht in BN’er-walhalla Amsterdam-Zuid en één bekende dame beweegt zich daar wel héél vaak rond: Connie Witteman. Zij is dan ook de BN’er die hij het vaakst fotografeert en dat is niet altijd zo geweest. “Máxima was altijd de vrouw die ik voor mijn werk het meest fotografeerde“, vertelt de bekende fotograaf in Story.

Máxima is vanwege het coronavirus echter minder in de openbaarheid. “Sinds het coronavirus de wereld domineert zijn er veel minder persmomenten en krijg ik onze koningin niet meer zo vaak voor mijn lens.”

Jammer, maar het is niet anders, zegt Edwin. “De vrouw die ik nu het meest fotografeer is ook een koningin: Connie Witteman, de koningin van Amsterdam-Zuid.”

Connie loopt echt continu rond in Edwins werkveld. “Haar kom ik zeer regelmatig tegen in onze hoofdstad, en dikwijls met haar kinderen. Zoals hier met dochter Contanza is Connie’s elektrische stadsautootje of op een gezellig terrasje met zoon Marvin.”

De societyster laat zich de laatste tijd ineens erg vaak zien met haar kinderen, mogelijk ter compensatie van berichtgeving in Weekend over een verstoorde relatie met Marvin.

Marvins vriend was lange tijd de Insta-hubby van Connie, maar zij heeft hem gedumpt. Er zou sprake zijn van een ruzie, die ook de relatie met Marvin beïnvloedt.

Foto: NTR

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen