‘Deug-BN’ers schuldig aan afslachting Nieuwe Meer’

Geplaatst op ma 10 aug 2020 om 10:00

Jan Roos vindt dat deug-BN’ers – hij lijkt te doelen op types als Halina Reijn en Georgina Verbaan – medeschuldig zijn aan de afslachting van de 24-jarige Bas op een van de stranden aan de Nieuwe Meer in Amsterdam. Dat laat hij weten op Twitter. Volgens ooggetuigen probeerde Bas zaterdagmiddag op het bomvolle strand een horlogediefstal te voorkomen, maar moest hij dat vervolgens bekopen met meerdere kogels in zijn lijf. De verdachte is volgens de politie een lichtgetinte man.

Er heerst op sociale media ergernis over het feit dat de dood van George Floyd in Amerika tot ernstige onrust heeft geleid in Nederland, maar dat deze slachtpartij nauwelijks aandacht krijgt.

Wacht maar gewoon even totdat de dader van de laffe moord op Bas misschien een paar blauwe plekken oploopt bij zijn arrestatie. Kan je lekker met een bordje ‘stop racistisch politiegeweld’ naar de Dam afreizen“, klinkt het op social media.

Ook GeenStijl bericht over deze kwestie. “Alleen op Twitter houdt men een vuist omhoog voor Bas van Wijk, met de hashtag #gerechtigheidvoorbas. Zomaar een jongen uit Badhoevedorp, Nederland die opstond tegen systemisch crimineel lichtgetint tuigh dat op een zomerse dag met een gun naar een strandje ging.

Het is veel en veel te stil“, beaamt opiniemaker Sywert van Lienden. En tv-maker Jelte Sondij: “Wat Sywert zegt.”

Ook PVV-leider Geert Wilders maakt zich boos. “Waar is de ophef nu?“, vraagt hij zich af.

RTL-presentatrice Natasja Froger deelt de boodschap: “Grijp jij nog in as wij het van je vragen? Bas wel. En hij kreeg 5 kogels in zijn rug.

Medeschuldig

Opiniemaker Jan Roos legt de schuld deels neer bij deug-BN’ers en mainstream media. “Die 5 kogels, die op een Nederlandse jongeman die iemand aanspreekt op diefstal, zijn afgeschoten kwamen niet alleen maar uit het pistool van de dader. Maar ook uit de van de mainstream media, de deugBN’ers, de wegkijkpolitici en de fatsoenspolitie. U heeft bloed aan de handen.”

Zullen alle deugers nou nooit het nieuws lezen en denken ‘we hebben er echt een enorme puinzooi van gemaakt met ons stupide wegkijken en doen alsof het niet is wat het is’?

Foto: Veronica
82 Reacties op “‘Deug-BN’ers schuldig aan afslachting Nieuwe Meer’”


 1. Actries van Houten

  Zucht.

 2. Suckerpunch, de enige en de ekte!

  Lock Halina up, lock Halina up!

  Aanzetten tot geweld dit, danwel indirect!

  Lock alle bn’ers op!

 3. Melchett

  Een moord exploiteren voo politiek gewin, bah Jan Roos.

 4. Sem

  Geen ophef want verkeerde kleurtje van het slachtoffer en de dader.
  De Nederlandse media zijn laffe schijterds.

  #WhiteLiveMatters

 5. wim11

  Inderdaad bizar Telegraaf, Ad, Nos, RTL (bijna) nix te melden, hoezo objectief???

  Schandalig, waar is Boomsma nu, Anouk, Georgina Verbaan en al die andere kneuzen, hypocriete klootzakken..

  Draaideurcrimineel wordt held, normale jongeman wordt genegeerd

 6. Saskia

  Tip van mij: Ga lijnen

 7. By the way

  De tussenzin in het begin van het artikel kan echt niet. Totaal willekeurig en suggestief en het heeft geen enkele toegevoegde waarde aan het artikel.

 8. .WEST*

  Gelijk heeft Jan. Een donkere rascrimineel in Meurica komt om bij zn terechte arrestatie en de hele BLM terreurclub staat weer op pleinen te paraderen de coronaregels schendend.
  En er wordt een blanke vermoord die ookomt tegen criminaliteit en het blijt stil.
  De overheid en de wanstaltige BN’ers moeten zich kapot schamen.

 9. IngridHenk

  Zucht, daar heb je hem weer, de mislukte interviewer van Powned.

 10. TessaD

  Ook dit weekend een fietster bewust aangereden door scootertuig, vechtend voor haar leven. Ook geen ophef. Nederlandse media en politici zijn eenzijdig en activistisch.

 11. William Raaf

  Hij heeft gelijk.

  Een beroepscrimineel die (I can not breath al minuten lang lag te reuzelen in zijn auto voordat hij überhaupt uit zijn auto werd gesleurd nadat hij een winkelier had opgelicht (zie het volledige filmpje op youtube want de verrotte cover-up-MSM zal het niet laten zien) en die een ongeboren kind van een jonge doodsbange zwarte vrouw dreigde kapot te schieten toen zijn companen haar his leegroofde = de held van deugend Nederland.
  En de honderden doden die daarna zijn gevallen (95% zwart) dankzij de verrotte media en de verrotte Deugende Celebs worden NOOIT. NOOIT. NOOIt genoemd.
  Een kindje van twee is doodgeschoten. Een opa van tachtig is dood geschoten. En honderden anderen. Je zult er nooit niks over horen want er is niks zo laag, niks zo miezerigs als een creatuur die zich journalist noemt anno 21ste eeuw. Het is een vuil volk die mensen tegen elkaar opzet, dood en verderf zaait, louter om de klicks.
  Toch vindt dit ongedierte zichze;lf deugen. Hoe meer bloed, hoe meer dood hoe gelukkiger ze worden.

  De journalist voert in zijn banier de zes aapjes.
  Nikszien, Nikshoren, Zwijgend de Doofpot bewaken, Net Doen of je Neus Bloedt, lGevorkt Liegen en Dood en verderf zaaien.
  Daarom zijn ze ook voor elke oorlog en stonden ze te dansen op tafels toen de islamisten de macht overnamen in het Midden-Oosten. Het tuig noemden het zelfs ‘een lente’.
  Het zijn de zwijnen van Animal farm.
  De laagste levensvorm.

 12. oijoepio

  Er is maar een schuldige en dat is degene die de kogels heeft afgevuurd. Je kan daar echt geen ‘deug BN’ers’ de schuld van geven.

 13. IngridHenk

  Het lukt deze clown maar niet om uit de poef te komen waar Eva Jinek hem destijds op had gezet.

 14. Sem

  Men vind dit niet interessant, want hier kun je geen deugpunten mee scoren. Alles draait tegenwoordig om virtue signalling.

 15. Benno Boner

  Al die lijpe hysterische linkse wijven houden hun bek want ze willen zelf het liefst afgetuigd worden door een zwarte in bed! Ouwe alleenstaande wijven die uit ‘barmhartigheid’ een alsielneger van 17 langdurig in huis nemen. Jaja.

 16. IngridHenk

  Waarom gaat deze no-no niet samen met Lange Frans podcast maken? Gelijke niveau en gelijke waanbeelden. Kansloze gast.

 17. Guttegut

  Jan moet minder vreten of minder strakke shirts dragen. Mijn god, wat een lelijk vet varken.

 18. waar heb ik dat eerder gezien

  Je mag het weer niet zeggen hè? want oh oh black live matters. What about white lives???!!!
  weer een heerlijk weekend door de gekleurde medemens; Blankenberge,Nieuwe Meer, zijn er overeenkomsten?………JAZEKER!!

 19. Geert

  genoeg is genoeg mat dat licht getinte tuig. Zero tolerance, we willen ons land van kaas, molens en tulpen terug. #WhiteLiveMatters

 20. Annoniemus

  Die typhusleier krijgt straks een paar jaar cel , want hij kon er niks aan doen dat hij dit deed (want hij moet toch drugs kunnen kopen ) , oordeelt straks een rechter , en ondertussen is het leven verwoest van deze jongen zijn familie en vrienden

 21. Guttegut

  # WhiteLiveMatters

 22. Paul

  #BlackLiveMatters slaat eigenlijk nergens op, in Amerika maken de zwarten de meeste zwarten dood dus ze moeten tegen zichzelf demonstreren en niet tegen de blanken. Ze hebben hun statistieken niet op een rijtje. #WhiteLiveMatters

 23. Sem

  Succes aan de familie en de omgeving van de dader met het verbergen van de dader.

 24. Minder of Mirjam

  Hallo Wim11,

  In plaats van in je Facebook verontwaardigingsmodus te schieten, kun je ook gewoon even de media die jij afzeikt bezoeken om te kijken of ze het nieuws gemeld hebben.

  En ja hoor! Ze melden het gewoon!

  NOS: https://nos.nl/artikel/2343493-man-werd-bij-amsterdams-strandje-doodgeschoten-toen-hij-dief-aansprak.html

  Telegraaf: https://www.telegraaf.nl/nieuws/1448782099/afgeslacht-om-zo-n-rothorloge

  AD: https://www.ad.nl/binnenland/slachtoffer-dodelijk-schietincident-bij-amsterdamse-plas-wilde-horlogediefstal-verhinderen~ab8fddc9/

  RTL: https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5176219/amsterdam-schietpartij-strand

  En je bent appels met peren aan het vergelijken. George Floyd werd vermoord door een politieagent. Je weet wel, een politieagent die heeft gezworen er alles aan te doen om de wet te handhaven en de burgers te beschermen. Deze man werd vermoord door een ‘gewone’ burger. Allebei natuurlijk verschrikkelijk, maar Floyd was een zoveelste zwarte man die om zeep werd geholpen door een witte politieagent. Daar ging de ophef over.

 25. Guttegut

  Minder of Mirjam

  Laffe wegkijker. Deugpunten scoren over het nog warme lijk van een onschuldige jongen.

 26. William Raaf

  Een van de belangrijkste doelstelling van de terroristische organisaties en de celbs die ze steunen (= lees 100% van de celebs) is virtue signalling.
  Dus een beroepscrimineel is heilig.
  Maar de honderden (zwarte !) mensen die daarna zijn vermoord vanwege de rellen zijn ………. collateral damage ? Doofpot-vlees ? Ich-Habe Ess Nicht Gewusst-materiaal ?

  Celebs en ‘journalisten’ (kuch, kuch, kuch, eindeloos kuch) zijn ziekelijk. Te goor om met een tien meter lange sarissa aan te raken. Ze parasiteren op bloed en lijken. Want op de bloedige lijkenbergen kunnen ze hun virtue etaleren.
  “Kijk mij eens Deugen !” krijsen ze terwijl links van hen een twee jarig kindje wordt kapotgeschoten en rechts van hen een tachtig jarige opa.
  “Kijk mij eens Deugen’ grijnzen ze op de overvolle doofpot bovenop de lijkenberg.
  Zum kotsen zijn die mensen.

  En dankzij de celebs en de (kuch) ‘journalsiten) zijn (althans in Amerika) honderden onschuldige doden gevallen.
  En mede dankzij de celebs en de (kuch, kuch, driewerf kuch) ‘journalisten’ (ditmaal ook in NL) hebben we nu een culture war.
  We waren er bijna
  het land van Martin Luther King jr.
  Maar de (kuch) journalisten besloten dat dat te weinig clicks opleverden.
  identity Politics, Victim Culture, het verzwijgen van feiten en White Guilt levert echter wel clicks op.
  Dsaarom zijn vrijwel alle journalisten en celebs ook tegen John Stuart Mill en free speech want Free Speech heeft HUN !! monopolie op de waarheid aan diggelen geslagen.
  Daarom zijn ze ook altijd voor censuur.

  En wanneer gaat de Staatsmedia eindelijk eens het volledige filmpje van de beroepscrimineel Floyd laten zien ?
  Volledig !
  Dus niet geknipt volgens hun ideologie zoals ‘journalisten’ (kuuuuuuuuuuuuch) al jaren gewend zijn.
  Hun leugens en doofpotten hebben al honderden levens gekost.

 27. Minder of Mirjam

  Guttegut
  ma 10 aug 2020 om 10:26

  Bedankt voor de belediging. Waarom ben ik een wegkijker terwijl ik net 4 artikelen opnoem waarin beschreven staat waar jouw verontwaardigheid over gaat?

 28. Pats

  Ze moesten flink uitzoomen om Jan op beeld te krijgen maar hij heeft wel een punt.

 29. Falco Buteo

  Aleen als Jan 95% van alle bn-ers over de afgelopen veertig jaar bedoelt geef ik hem gelijk.

 30. Grace

  Mensen doe wat

 31. anoniem

  mijn zusje kwam ook thuis met een rolex drager

  toen mijn vader vroeg

  wat voor werk hij deed

  hij mag niet meer thuis komen

  lieve papa en mama

  ook familie

  als je kind met een rolex thuis komt

  vraag dierct aan je kind

  hoe kom je eraan

  mijn kind zijn bril cartier

  is van zijn gezicht getrokken

  papa en mama

  vraag je kind hoe kom je die cartier bril

  als ze thuis komt

  dief

  je moeder huilt

  ferdinand

  had alle moeders gewaarschuwd

  leer je kinderen manieren

  ik wil geen vriend/vriendin

  die stoer doen

  terwijl ze dieven zijn

  matie jullie nieuwe naam is

  poepoeloemang

  matie je moeder huilt

  en als ze morgen in de hemel komt

  blijft ze huilen

  jij draag gestolen spullen

  moeder huilt der hele leven ook in de hemel

  poe poe loe man

 32. William Raaf

  Wanneer je weigert naar de Staatsmedia te kijken en weigert een van de MSM fake news bladen te kopen (zoals Trouw die Pim Fortuyn wilde vermoorden) en gewoon naar youtube kijkt naar independent creators die nog wel journalistiek bedrijven (in de MSM is journalistiek hedentendage een absolute doodzonde, het is volledig overgenomen door de Deug-religieuzen die in niets verschillen van de heksenverbranders van vroeger) dan zou je myriade stemmen kunnen horen van 9zwarte !) mensen die niet met hun haat (of de racistische organisaties Antifa en BLM) eens zijn.

  Kijk je niet naar de Staatsmedia (en de commerciëlen want die zijn geen spat beter, er is een enorme ruimte in het medialandschap voor een neutrale nieuwszender) dan zou je bv. dit kunnen lezen:

  “Grieving Families Of Killed Children Call On ‘Black Lives Matter’ To Address Community Violence”

  Je zult celebs of NLse ‘journalisten’ nooit over horen.
  Nope
  Want zijn willen niks oplossen, zij willen geen mensen helpen, zij teren op bloed, leed en dood.
  Deugen en wegkijken. Kinderlijkjes zien we niet. Opa lijkjes zien we niet. Want daar kan ik me niet op profileren. Dat past niet in mijn narratief. Daar die lijken kan ik nie op Deugen.

  Daarom worden celebs en ‘journalisten’ zo veracht.
  Het zijn de parasieten van de Dood. De parasieten van de samenleving.

  En er zijn wel echte journalisten.
  In Mexico worden ze kapotgeschoten omdat ze durven de kartels aan te pakken.
  Dat zijn de helden. Dat zijn J-o-u-r-n-a-l-i-s-t-e-n !
  Het vak is inmiddels zo goed als uitgestorven in NL.
  Overgenomen door de maden die deugen.

 33. Minder of Mirjam

  William Raaf, doe de groeten aan Lange Frans. HAHAHAHAHA

 34. aldus

  Er is een verschil tussen een crimineel die iemand dood schiet en een agent die iemand onnodig doodt, terwijl hij geacht wordt mensen te beschermen. Jan Roos ziet het verschil niet maar Jan Roos ziet wel veel vaker iets niet.

 35. Elmar Mol

  Ach Jan,vroeger had hij nog een carrière.

 36. PJV

  Hij heeft helemaal gelijk! En dat is allemaal de schuld van die verschrikkelijke multikul en de mensen die ervoor hebben gezorgd dat de multikul ons land kapot kon maken.

  Wanneer stopt dit en nemen wij ons land weer over?! Tijd voor actie!!!

 37. Zomaar

  Met elke scheet die hij laat krijgt hij hier een podium.

 38. Adam

  Een zwarte crimineel is heilig verklaard door een bende gillende, plunderende waarschijnlijk grotendeels uitkeringstrekkers. In Amsterdam 14 duizend mensen op de dam voor deze crimineel aangevoerd door een nep burgemeester.

  Floyd die bij aanhouding onder invloed was van drugs, een vriend in zijn auto werd gezocht voor criminele activiteiten, er was ook een vrouw in de auto van Floyd maar daar hoor je verder niets over. Ook weet men niet of er sprake is van racisme, ook daar hoor je niets over.

  De criminaliteitscijfers vanuit de zwarte gemeenschap zijn schokkend.

  Die deugkneuzen in Nederland met als opperkneus NSB’er Arie Boomsma met zijn hulpknechten, pedo kabouter Schimmelpenninck, Paardenbekken Claudia en Glennis, dan hebben we Anouk, Georgina, Erik van Muiswinkel, griezel Halina Reijn en nog een paar van die keuzen die anderen de maat nemen en nu stil blijven.

 39. ome H

  Hele verkeerde opmerking misschien maar met een Rolex op een strand gaan liggen, waar is dat nu voor nodig.

 40. Corry Jankbal

  In Amsterdam gaat ze uitsluitend heel verontwaardigd doen en demonstreren als het slachtoffer niet blank is…..White Lives Don’t Matter blijkbaar?

 41. Wachter

  Jan Roos heeft wel helemaal gelijk!

 42. Pauline

  Waar blijft het hyprocriete Haagse en Amsterdamse zooitje met hun medeleven? Ik hoor ze nergens. Als Bas zwart was geweest had Akwasi voorop gelopen en hadden de linkse deugmutsen hem gevolgd.
  Doodschamen moeten ze zich, en die lichtgetinte K.. M een T die lopen te roven en te stelen moeten ze opsluiten en nooit meer vrijlaten.
  #GerechtigheidVoorBas

 43. Vette Varkenskop

  #bodypositivity

 44. jmp

  Probleem is ook dat de mensen die Jan Roos hier noemt, net als bijvoorbeeld ook iemand als de onvermijdelijke Arie Boomsma, in al die jaren dat zij op tv, radio, in bladen en overige media verschijnen, létterlijk nóg nooit op ook ,aar enige vorm van intelligentie zijn betrapt.

 45. Ben

  Ik juich alle ophef toe, maar laten we nou niet doen alsof de zaken vergelijkbaar zijn. De ene overlijdt door een agent, de ander door een crimineel. Zie je het verschil? Ja?

 46. William Raaf

  Ik juich alle ophef toe, maar laten we nou niet doen alsof de zaken vergelijkbaar zijn. De ene overlijdt door een lid van fascistische beweging BLM, de ander door een crimineel. Zie je het verschil? Ja?

 47. HBaz

  Slaat echt nergens op.

 48. JAME

  Het is een bruine schijthuid marokaan waar amsterdam mee uitpuilt, maar politie mag alleen mensen witte kazen noemen.

 49. klaas

  George Floyd was een zware crimineel die zich hevig verzette tijdens zijn arrestatie en onder de zware drugs zat.

  Uit de complete video beelden van zijn arrestatie (die nu pas zijn “uitgelekt”) blijkt er van “racisme” geen sprake te zijn bij de agenten. De agenten overlegde rustig met Floyd totdat hij zich ging verzette. Als Floyd gewoon had meegewerkt had hij nu nog geleefd.

  En toch werd het idee van “racisme” door de media over verspreid wat tot rellen en plunderingen heeft geleid.

  Je ziet ook dat veel media geen aandacht besteden aan de complete beelden want dat word er door hun leugen ( van z.g. racisme) hun geprikt.

 50. SL

  Tja hij heeft wel gelijk, die kut-Marokkanen wordt altijd een hand boven het hoofd gehouden door de media. Nooit mag je er eens iets van zeggen want dan ben je gelijk een racist, het moet eens afgelopen zijn met dat constante wegkijken en het probleem benoemen, we hebben in Nederland een heel groot Marokkanen probleem!

 51. William Raaf

  Volledige filmpje van de arrestatie (waar de zware beroepscrimineel al I can’t breath reutels in zijn auto reutelt).
  U zult dit niet zien bij de MSM want in Nederland is journalisme morsdood en een van de drijvende krachten aan de teloorgang van het Westen. Een ‘journalist’ hedentendage liegt nog wanneer ie ademt. Vies wegkijk- en doofpotvolk. Het laagste van het laagste. The Henchmen.

  https://www.youtube.com/watch?v=YPSwqp5fdIw&t=5s

 52. Teuntje

  Halina en Verbaan zijn 2 domme wijven nu hoor je ze niet net zoals die andere deug klootzakken

 53. J. Jansma

  Het is ‘black/white lives matter’ en niet ‘matters’.

 54. Vonzipper

  Doodstraf eindelijk terug voor dit soort tuig. Het land is te klein en het aantal imbecielen te groot… uitroeien met wortel en kluit

 55. Huismaker

  Jan heeft gelijk. Zie Geenstijl van vandaag. En ? Heeft Rutte al gereageerd ?

 56. olie in ruil voor moslims

  geciteerd van Xandernieuws:
  Lyon, 20 juli, een middenstandswijk. De 23 jarige verpleegster Axelle Dorier laat haar hondje uit. Er komt een auto met hoge snelheid aangereden, en verplettert het hondje. De bestuurder stopt, rijdt achteruit, en vermorzelt ook de vrouw. Dan rijdt hij vol gas weg, waarbij hij haar lichaam over de straat meesleurt. In de ene straat vonden ze een been terug, in een andere de resten van haar compleet uiteen gerukte lichaam.

  Justitie eiste dat de politie de naam van de dader geheim hield. Eén anonieme politieman was het daar niet mee eens, en deed het toch: Youssef T.. Hem wacht een gevangenisstraf van maximaal 10 jaar. De inwoners van Lyon wilden weer eens een vredesmars houden, en de regering vragen harder op te treden tegen criminelen. De ouders van Axelle maakten bezwaar, omdat ze de dader niet zouden haten.

  Je zult maar zulke vergevingsgezinde ouders hebben. Zijn zelfs tegen nota bene een vredesmars. Ik vraag me af of die moslim nu 10 jaar krijgt of die spraakzame politieman. Vervloekte Europa.

 57. Nozem

  Jan heeft volkomen gelijk ! Het is toch duidelijk dat we een groot Marokkanen probleem hebben !

 58. Pieter

  Wat is dit nou voor stemmingmakerij allemaal?
  Die man is toch niet doodgeschoten door een politieman?
  Al die linkse gekkies zien in de politie een bedreiging en in de allochtone medemens een kansen verrijking.
  Weet waarop je gaat stemmen bij de verkiezingen.

 59. Nick

  Iedere linkse Nederlander (op cultureel vlak) zal uiteindelijk berecht worden.

 60. Piet Jansen

  Ik begrijp ook niet dat wij, de normale Nederlanders ons zouden moeten verantwoorden omdat een akwasie dat zegt of we lief moeten zijn voor die marocs en turkies die ons normale Nederlanders het leven zuur maken.

  En dan vinden die linksgoedmensen het niet normaal dat PVV en FVD zo populair zijn.

  Zoals altijd komt de kogel van links

 61. Wijze van Zion

  Die voor z’n leeftijd al bijna volwassen Sander S. gaat het nog helemaal worden dit jaar………..

 62. Dominee Bonk

  Halina Rein, Georgina Verbaan en Hadewich Minis vinden zich zelf overtuigde Gutmenschen, natuurlijk doet dit soort alles uit een weerzinwekkende mediageilheid, gepaard gaande met een ongelooflijk gebrek aan talent. De domme onkunde spat ervan af. Ik vind dat deuggedrag duivels. Het kan ook zo zijn dat ze zo stupide zijn, dat zij inderdaad niet beter weten. Ze geilen wel opvallend intens op zich zelf. Amen, mijn kerk op de Veluwe zal immer taboe zijn voor dit idiote amateurtrio. Ik vorm gelukkig een eenheid met God en Jezus. Ik geef hun liefde aan u door. U mag mij danken.

 63. Peter

  Helemaal gelijk. Niemand durft te benoemen dat het gros van de Mareaukanen tussen 13 en 25 oververtegenwoordigd is in de misdaad en overlast. Ik heb zelf als vader veel angst dat die honden mijn dochters een keer wat aan doen.

 64. Bertje

  Ik zie helaas weer veel reacties die gaan over wie het gezegd heeft (op de man) of hoe het gezegd wordt (de toon) en dus bezijden het onderwerp.

 65. ging

  Het is naar, maar het is een incident. Ik zou het altijd hebben laten lopen. Geen Marokkaan hoeft nu voor mij te knielen of ‘Sorry’ te zeggen. Ik ben namelijk geen BLM-eikel. Het gros van de Marokkanen of N-A’ers walgt hier ook van. RIV Bas.

 66. Balou

  Wat was er gebeurd als het omgekeerd was geweest. Dat Bas de licht getinte omgelegd had dus.
  Dan was de deugbrigade wel in actie komen vrees ik.
  Ik ben tegen geweld maar ik wens die ‘deugers’ toch iets ergs toe gepleegd door een licht getinte kansloze.

 67. JAME

  Die Marokkanen terroriseren Nederland en Amsterdam al 40 jaar, maar als je met feiten komt ben je volgens de denk idioten racistisch.

 68. Geronimo

  Je hoort de linkse media nog net niet zingen ‘Kill the Boer’, je hoort het ze wel neuriën.

 69. Ik

  Mooi MC dat je een ander geluid laat horen dan het voorgekauwde NIS volkje. Het was maar een blanke jongen die ze daar afgeknald hebben. Nee op twitter hoor je hoe het echt is. Net als over de rellen in Frankrijk en Belgie. Daar mag het volk niks van weten. Dom houden. Dus Mc: Chapeau!!

 70. Fred Weetveel

  Wij leven in een land waarin ultra-idioten als ene Jan Roos, Erik de Vlieger e.v.a. misbruik maken van de oprechte gevoelens over een misselijkmakende moord op een volkomen onschuldig slachtoffer. Blaaskakerij ter meerdere glorie van zichzelf, wat een stelletje achterlijke gladiolen. En dan een paar BN-ers de schuld geven “want links”. Wat een mislukte randdebiel die Roos. Dat soort mislukkelingen heeft nog stemrecht ook, het wordt tijd om eens na te gaan denken over onze democratie zolang deze staatsgevaarlijke mannetjes ongestraft een platform kunnen opbouwen. Zij zijn de werkelijke schuldigen.

 71. Corona-hoax

  Aldus Jan “kapmes” Roos…. Of doet Jan dit alleen na een “🎈”?

 72. Ben

  Licht getint.

 73. Xxxx

  Erg wat er in Amsterdam is gebeurd met Bas van Wijk. Maar wie gaat er nu ook met een duur Rolex horloge op het strand liggen? Hoe komen jongens van die leeftijd er aan? Het is wel de kat op het spek binden en vragen om problemen! Neem me niet kwalijk en zeker in een stad als Amsterdam.

 74. Sem

  @xxxx
  en vrouwen in korte rokjes verdienen het verkracht te worden
  en homo’s die hand in hand lopen verdienen het uitgescholden te worden
  en mensen met een porsche verdienen het om bekrast te worden
  en mensen met een te dik lijf verdienen het om uitgelachen te worden
  Etc.

  Denk na!

 75. R.B.

  Incompetente Halsema, de nep burgemeester van Amsterdam waar de Mocro maffia de baas is en niet de politie en al helemaal niet die nep burgemeester Halsema die haar eigen zoon en man niet eens kan handhaven, laat staan een stad besturen.

  Bas van Wij is vermoord door Marokkaans tuig. Zeg maar het tuig waar we al meer dan 20 jaar veel last van hebben. Vraag maar na bij de slachtoffers die nog in leven zijn of bij de nabestaanden van vermoorde slachtoffers van dit tuig.

  Halsema spreekt van moed. Ik spreek van paniek en doodsangst!

  Maar goed de BLM plunderende bende en de oproep tot gebruik van geweld van Akwasi gaan voor bij activiste Halsema.

 76. Deugende Paardenbek

  “Claudia De Breij gaat er een liedje over maken, Tim Hofman komt met de achterblijvende familie aan tafel bij DWDD, Rutger Bregman schrijft een boekje genaamd ‘Maar een klein aantal niet’, Jetten en Yasser voelen dit keer ook de pijn, Sylvana steekt haar vuist omhoog, doet haar kop omlaag en roept: ‘We see you Bas’, Arnon Grünberg doet een aanvulling: ‘dit was ik dus niet’, Femke loopt nu met een button rond waarop ‘2020’ staat, Groot-Wassink biedt tante Bel een befbeurt aan onder het mom van: ’Je hebt eigenlijk wel gelijk en stiekem vind ik je heel aantrekkelijk’ en Jeffrey en Akwansi in duo rap/gedicht geven eindelijk toe dat het wel meevalt met dat racisme en verklaren dat hun voorouders aan beide kanten van de zweep hebben gestaan. Het Butterfly effect. Het kan. Echt. “

 77. Bas

  En vanuit de deugbrigade gaat nsb’er Arie Boomsma gratis sportlessen geven aan slachtoffers van Maroctuig. En kabouter Sander schimmelpenning deelt Zweedse gehaktballetjes uit aan de slachtoffers.

 78. Donald Dumb

  Lichtgetint op een strandje? Goh verbazingwekkend…
  Op een strandje willen ze allemaal een tintje…

 79. Xxxx

  Sem. Waarom moet ik nadenken? Ik zeg niet dat Bas dom is geweest en daarom vermoord moest worden. Vind het treurig wat hem is overkomen. Maar wat ik uit de media vernam is dat hij er samen met een vriend lag en dat ze zijn Rolex horloge wilde stelen. Hij schijnt de diefstal er van hebben willen voorkomen. Dat is hem fataal geworden. Wat ik bedoel te zeggen is welke vriend van, ik denk ook die leeftijd, heeft een Rolex horloge? En als je die dan heb ga je er toch niet mee op het strand liggen? Dat is toch vragen om narigheid?

 80. M

  Als mensen net zo goed kunnen nadenken als mij, dan werden er geen fouten gemaakt.

 81. D. Eugman

  @R.B. = full of BS. Lekker hè anoniem lekker te keer gaan. Je woont vast niet in Mokum. Deugmannetje.

 82. KuMo

  Xxxx, werkelijk waar je bent nog te dom om te poepen. Je bevestigt het punt dat Sem maakt tot op de letter, en je hebt het zelf niet eens door.
  Zeverende wegkijker.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.