‘Bram Moszkowicz in schapenshow is echt armoedig’

Het is buitengewoon armoedig dat Bram Moszkowicz zich laat lenen voor het nieuwe programma Schapendrijven with the Stars op SBS 6. Hij heeft kennelijk behoefte aan aandacht. Dat zegt zanger Ben Cramer in de Weekend. Bram vormt in de nieuwe BN’er-show, die officieel overigens Het Hek van de Dam heet, een kandidatenkoppel met Rachel Hazes. Samen moeten ze een kudde schapen begeleiden. Wat een armoe, vindt Ben. Als hij Bram was geweest, dan had hij dit nooit gedaan.

Het is niet te geloven, vindt Ben. “Ik denk dat de mensen die zich lenen voor zulk soort programma het leuk vinden om in beeld te komen op een heel andere manier dan we van ze gewend zijn, maar ik vind het een beetje armoe dat Moszkowicz zich daarvoor leent.

Ben wijst erop dat de oud-advocaat ooit een man van statuur was. “Stel dat hij er niet goed in is, dan zie ik de koppen al voor me: ‘Moszkowicz heeft zijn schaapjes niet op het droge.’ Terwijl we allemaal weten hoe hij ervoor staat.”

Het is echt een misser van de voormalig strafpleiter, vindt Ben. “Als zo iemand akkoord gaat met zo’n programma, denk ik: denk eerst even goed na voor je die beslissing neemt.”

Zelf is hij er niet voor gevraagd. “Jeetjemina, waar hebben we het over? Daar ga je toch niet aan meedoen? Althans, ik niet. Geen haar op mijn hoofd die daaraan denkt.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen