Barbara Barend veel te dun: ‘Ik moet 1 kilo aankomen’

Barbara Barend is op dit moment veel te dun. Door haar lage gewicht heeft ze een ietwat ingevallen gezicht gekregen. Dat vertelt de presentatrice aan de Linda. Om er wat beter uit te zien, moet Barbara aankomen. Ze is op dit moment 1 kilo te licht en dat merkt ze behoorlijk. “Op dit moment ben ik te dun. Ik sport veel, eet gezond, heb geen vreetkicks en van stress val ik af. Ik weeg nu soms maar 56 kilo, terwijl ik eigenlijk voor het mooie niet onder de 57 mag komen“, vertelt de presentatrice.

Wat gebeurt er als ze onder de 57 kilo komt? “Ik krijg dan een ingevallen bekkie. Ook dat roept wisselende reacties op. Die zijn of positief, dan heet ik ‘mooi mager’, of eng dun of ze zijn bezorgd of het wel goed met me gaat.”

Toch ligt Barbara er niet echt wakker van. Ze is geen ijdeltuit. “Ik heb ook geen moeite met ouder worden. Ik ben een van de weinigen van mijn vriendinnen die bewust geen botox spuit.

Ze neemt een voorbeeld aan haar tante. “Zij heeft een gezicht dat bij haar leeftijd past en ik vind haar beeldschoon. Zo jammer dat het ideaalbeeld voor vrouwen rimpelloos en slank is.”

Ondanks dat Barbara geen vetrollen heeft, gaat ze toch niet in bikini op Insta. “Foto’s in bikini plaats ik nooit op mijn Insta, daar ben ik te preuts voor.

Laatst klaagde Quinty Trustfull ook al te dun te zijn. Zij heeft er maar liefst een jaar over gedaan om één grotere bilmaat te krijgen.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen