Veel positieve reacties op Op1-debuut Tim Hofman

Tim Hofman krijgt een hoop positieve reacties op zijn debuut als presentator van de talkshow Op1. Ook tv-journalist Marcus den Blankevindt dat hij het prima heeft gedaan. Dat is te zien op Twitter. Tim is twee keer te zien als invaller. Zijn debuut trok gisteren een flinke 1,1 miljoen kijkers. “Ik vond Tim Hofman het echt prima doen bij Op1. Wist niet wat te verwachten van hem in die rol. Enige wat hij moet afleren, is een zin beginnen en niet afmaken. Want dat is“, zegt Marcus.

Ook kijker Joey vond het helemaal niet zo slecht. “Presentator Tim Hofman doet het helemaal niet zo verkeerd bij Op1. Dat smaakt naar meer, benieuwd naar volgende week.

Kijker Jan: “Tim Hofman is een verademing bij Op1. Hij is écht geïnteresseerd en stelt goede vragen. Ik wou dat hij een vaste presentator van Op1 kon worden.

Toch zijn er ook negatieve reacties, aldus kijker Caatje. “Bijzonder toch hoe verschillend mensen een optreden ervaren. Even scrollend door Twitter wordt Tim Hofman enerzijds neergesabeld en anderzijds opgehemeld. Zoveel mensen zoveel wensen… En meningen.

Eén van die reacties licht Tim zelf uit op z’n twitterpagina. Eelco: “Heb je net een goede oorlogsfilm gekeken, zet je 1 seconde Op1 aan en zie daar vanavond tot je schrik Tim Hofman zitten als presentator.. Geen behoefte aan subjectieve horror dus de TV direct weer uitgezet.

Tim daarop: “Hahaha cute ❤️.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen