SBS 6 vernieuwt talentenjachtgenre: audities in de auto

SBS 6 wil zich dit najaar met de nieuwe tv-show Hit the Road onderscheiden in het genre talentenjachten. In dit nieuwe format van John de Mol vinden de audities namelijk niet in de studio, maar in de auto. Dat heeft de tv-zender laten weten. De juryleden zijn Nick & Simon, Roel van Velzen, Gordon en Edsilia Rombley. “In deze nieuwe zangcompetitie komen de talenten niet naar de studio, maar komen de bekende Nederlandse artiesten naar hen toe!“, zo klinkt het.

De coaches trekken met de auto het land in om overal en nergens talenten op te pikken. “De kandidaten doen tijdens deze roadtrip auditie op de passagiersstoel.”

Het is volgens Talpa echt iets anders dan anders. “Hit the Road is geen zangcompetitie zoals we die gewend zijn. De setting van de audities zorgt ervoor dat onverwachte en spraakmakende situaties – letterlijk – op straat liggen.

Elke bekende driver kan slechts twee passagiers meenemen naar de grote finale. “En je hoeft niet de beste zanger te zijn. De drivers vinden je verhaal, waarom je een liedje zingt en voor wie je het zingt veel belangrijker.

Wie wint deze zangwedstrijd op wielen en gaat er vandoor met de prachtige bolide waarin ze auditie hebben gedaan?

Hit the Road is in het najaar te zien bij SBS6. Aanmelden kan hier.

Een promo:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen