Olcay en Ruud poepen niet met deur open

Olcay Gulsen en Ruud de Wild poepen niet met de deur open als ze in elkaars nabijheid verkeren. Ze houden hun bruine luchtjes voor zichzelf. Dat vertelt het tweetal in gesprek met het tijdschrift &C. Interviewster Chantal Janzen merkt op dat Olcay en Ruud in een korte tijd heel erg close met elkaar zijn geworden en vraagt zich af hoe intens hun band nou precies is. “Zijn er dingen die jullie niet meer doen nu jullie met elkaar zijn? Poepen met de deur open?“, legt ze het tweetal voor.

Ruud de Wild, een van de sterren van NPO Radio 2, wil niet dat Olcay hem ziet poepen. “Nou, dat vind ik sowieso geen optie.”

Chantal heeft minder moeite met poepende partners: “Ik denk daar anders over.”

Ruud: “Wordt je relatie daar nou zoveel vertrouwder van?

Olcay vindt het ook helemaal niks. Ruud mag haar niet zien kakken. “Minder sexy.”

Chantal: “Maar je kunt dan wel doorpraten.”

Ruud: “Dat kan toch ook met de deur dicht?

Plannen

Daar zijn Olcay en Ruud het dus over eens: poepen met de deur open vinden ze niet oké. Op andere gebieden verschillen ze wel van mening. Olcay: “Ruud houdt van plannen en ik niet, daarin pas ik me wel aan.”

Olcay houdt niet van plannen en een burgerlijk leven. “Zoals de wind waait, waait m’n rokje, zo ben ik. Bedenken waar ik deze zomer op vakantie wil, dat vind ik – ja, daar heb je ’m weer – burgerlijk.”

Chantal: “Oeh, ik kan er niet tegen als mensen niet willen plannen. Dat doen grote mensen nou eenmaal.”

Olcay: “Haha. Begrijp ik ook; er zijn kinderen in het spel. Dus ik heb nu, heel volwassen, een vakantie in mijn agenda staan.’

Ruud: “Andersom ben ik wel iets losser geworden.”

Olcay: “Ik doe dingen die ik eerst nooit zou doen, zoals op zaterdagmiddag naar de meubelwinkel gaan. Daar had ik vroeger geen geduld voor, nu vind ik het leuk.”

Foto: Instagram

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen