Er lacht nog steeds niemand om grapje Diederik Jekel

Een grapje van Diederik Jekel over de nieuwe CDA-lijsttrekker Hugo de Jonge slaat maar niet aan. Hij probeerde het van de week al bij RTL Boulevard en nu gooit hij hem er toch nog een keer in op Twitter: “Gefeliciteerd Hugo de Jonge! Mag ik voorstellen dat Hugo Boss de kledingsponsering gaat doen?” Echt veel te flauw om te herhalen, maar zelf verbáást Diederik zich erover dat zijn grapje maar niet viral wil gaan. “Ik bedacht hem bij een Boulevard-repetitie“, legt de inval-Ikink uit.

Diederik blijft vasthouden aan zijn grapje. “Blijf het wel een geinig idee vinden ook al weet ik dat politici niet gesponsord moeten worden zou ik dit gewoon te geinig vinden.”

Als iemand opmerkt dat politici niet gesponsord zouden moeten worden door kledingmerken, antwoordt Diederik: “Kunnen mensen wat meer focussen op deze heel fijne woordgrap met Hugo als boss en wat minder op de politieke rammificaties?

Veel mensen zien überhaupt niet dat dit een grap is en reageren kritisch. “Het is gewoon een grapje. Hugo is door stemming the Boss geworden. Snap je hem? Politiek en sponsoring is sowieso gevoelig. Mon dieu wat zijn mensen serieus als het om de Jonge gaat. Ik ga denk ik mijn eigen woordgrapje cancelen denk ik. :)

Hugo Boss die Hugo die door stemming de Boss werd is een grapje. Politici sponsoren is sowieso met doorwrochten wetten behandeld. Kunnen we deze morgen weer een beetje ontspannen?

Totaal niet grappig, al hebben we nu wel de ideale vervanger gevonden voor als Martijn Koning op vakantie is.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen