Bitchfight: Duncan Laurence-fans pesten elkaar

Duncan Laurence en zijn wulpse billen hebben een behoorlijke fanbase aangeboord, maar die fanbase blijkt wel behoorlijk monotoon te zijn: tienermeisjes die elke avond hartjes en kusjes sturen naar de zanger. Ze hebben gelukkig al wel Engelse les gehad, want Duncan doet op z’n socials alles op z’n Engels, ook al zijn het alleen Nederlandse fans die hem berichtjes sturen. Nu blijkt er een heuse bitchfight uitgebroken in Duncans kippenstal, want zijn fans zijn elkaar aan het pesten.

Duncan spreekt zijn jonge fans als een basisschoolleraar toe. “Ik ga heel eerlijk zijn. Ik krijg heel veel berichtjes en ik kan ze niet allemaal lezen, maar toen ik las dat sommige mensen binnen mijn fandom worden gepest bij andere fans, brak mijn hart. Muziek zou een veilige plek moeten zijn. Een veilige haven. Ik hou van jullie, het maakt niet uit wie je bent.

Daarop zegt een fan: “Maar ondanks het gepest in dit fandom, heb ik veel geweldige vrienden geworden die me echt steunen en me helpen met problemen. Ik waardeer dit fandom wat er ook gebeurt.

Duncan: “❤️

Vervolgens probeerde Duncan zijn guppies weer te verenigen met elkaar. “Laten we iets leuks doen. Tag iemand die je kent via de muziek. Via een concert, door fandom. Laten we liefde en vriendschap spreiden.

Het klinkt allemaal precies zoals Duncan er tegenwoordig uitziet:

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen