Ali B vervangt Dan Karaty als jurylid Holland’s Got Talent

Ali B zal dit seizoen te zien zijn als jurylid in het tv-programma Holland’s Got Talent op RTL 4. Hij vervangt Dan Karaty, die in Amerika woont en vanwege de corona-maatregelen niet naar Europa mag afreizen. Dat heeft de zender laten weten. Tv-directeur Peter van der Vorst is blij met Ali. “Wij hebben voor Ali B gekozen omdat hij sinds X Factor en natuurlijk bij The Voice of Holland heeft bewezen dat hij een fantastisch jurylid is, dat met humor en kunde mensen kan beoordelen op hun prestaties.”

Dan Karaty moet zijn kruk voorlopig inleveren. “Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer dat Dan door de vliegrestricties niet bij de audities van Holland’s Got Talent kan zijn. Hij is een zeer gewaardeerd jurylid en zodra de omstandigheden dat toelaten, kan hij zijn juryplek weer innemen.”

Ali B heeft er zin in. “Ik vind het jammer dat Dan er niet bij kan zijn, maar ik kijk er erg naar uit om aan Holland’s Got Talent mee te werken. De afwisseling van zoveel verschillende mensen met uiteenlopende talenten maakt Holland’s Got Talent juist zo leuk. En ik wil mij hierdoor laten verrassen en inspireren, samen met de andere juryleden. Ik heb er zin in!

Naast Ali B bestaat de jury van Holland’s Got Talent uit komend seizoen uit Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Het programma wordt gepresenteerd door Humberto Tan.

Het elfde seizoen van Holland’s Got Talent is vanaf 29 augustus om 20.00 uur te zien bij RTL 4. De opnames van de audities starten op 2 juli. Het programma wordt geproduceerd door Blue Circle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen