Zeldzaam: John de Mol duikt op op Instagram

Je kan een hoop zeggen van John de Mol en zijn zus Linda de Mol, maar het zijn geen exhibitionistische ijdeltuiten, die elke poep en scheet van hun leven willen delen op social media. We zien daarom bijna nooit iets van John en Linda op de socials. Vandaag is de mediamiljardair wél te zien op Insta: achter de schermen van We Want More heeft jurylid Ali B een filmpje met de tv-maker opgenomen. Daarop kondigt de rapper een interview met De Mol aan op zijn platform Ikwilgroeien.nl.

Ali B heeft een groot respect voor John de Mol. “Ik geloof in afkijken. Kies iemand die je bewondert en bestudeer heel precies wat die persoon doet. Dat noemen ze modelleren. Ik doe dat bijvoorbeeld met John de Mol.”

De rapper kijkt huizenhoog op tegen de mediaman. “Die man is mijn rolemodel. Zoveel succes gehad. Ik weet zeker dat wij allemaal van hem kunnen leren.”

Daarom gaat Ali hem interviewen. “Dit ga ik vragen: wat heb je gedaan om dit te bereiken? Van welke fouten heb je het meest geleerd? Wat kunnen wij nu doen als mensen zonder miljard euro om óók zo hard te groeien? Dat ga ik vragen en leren. Heb jij ook een vraag aan John? Let me know! 👇🏽

Het filmpje:

Foto: Instagram

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen