Privé-baas Evert: ‘Nieuwe Revu doet er niet meer toe’

Geplaatst op za 06 jun 2020 om 16:05

Privé-baas Evert Santegoeds denkt dat het geen ramp is dat Nieuwe Revu na 52 jaar opgeheven dreigt te worden. Het tijdschrift doet er niet meer toe. Dat heeft de bladenmaker gezegd in Shownieuws. Zo’n ramp is het niet, aldus Santegoeds. Hij vindt het vervelend voor de betrokkenen, maar dit was te verwachten, zegt hij. “Voor de collega’s is het natuurlijk heel erg die daar met hart en ziel aan zijn blijven werken, hoewel het wel een beetje vechten tegen de bierkaai was natuurlijk“, vertelt hij.

Het randje was ervan af, zegt Santegoeds. “De roep van Nieuwe Revu, de spraakmakende verhalen en grote primeurs, was wel een beetje voorbij.”

Vroeger deed Revu er nog wel toe, weet hij. “In de jaren 70 hebben ze heel erg veel onthuld over prins Bernhard en ook heel veel over seksdingen die onthuld moesten worden en drama’s.”

Tegenwoordig praat niemand volgens hem meer over de Revu. “Het laatste wat er was, was de affaire rond Job Gosschalk geweest. Verder deed de Revu er eigenlijk niet heel erg meer toe de laatste tijd.

De oplage stond bovendien ‘heel erg onder druk’, aldus Santegoeds. “De laatste oplagecijfers zijn van zeven jaar geleden en toen zat hij op de 17.700. Het is een veeg teken dat ze de cijfers daarna niet meer hebben gepubliceerd. Het is echt in de marge geweest.”

Foto: SBS, Elvin
33 Reacties op “Privé-baas Evert: ‘Nieuwe Revu doet er niet meer toe’”


 1. john de nikkser

  klootzak meent hij niets van

 2. Flits Bom

  Privé next?

 3. Greet

  Was ook helemaal niks dat blad.

 4. Bertus V.

  Hij zegt ook een keer wat zinnigs.

 5. Talpa TV en RTL Nederland de Nieuwe Revu en Panorama van Nederland

  Schuif ook maar in elkaar.
  Gaan het apart niet meer redden de komende jaren.

 6. Geertje.

  Al die andere grafbladen kunnen ook weg, als dat soort troep leest ben je niet goed in je bovenkamer.

 7. Martijn

  “…seksdingen die onthuld moesten worden…” :)

 8. e

  Er stond alles in wat je niet hoeft te weten. Moet je ook zien wie erin schreven.

 9. Anne

  Het is laagstaande berichtgeving, maar dat zijn de gevestigde serieuze bladen tegenwoordig ook, die durven niets meer en zijn dikke vrindjes met de gevestigde orde.

  Journalistiek in Nederland stelt helaas niets meer voor.

 10. Anne

  Dagbladen zijn lifestyle- en humaninterestmagazines geworden, die hebben niets meer te maken met neutrale- of onderzoeksjournalistiek.

  Met als absoluut dieptepunt de parlementaire journalisten. Dat zijn activisten voor de zittende macht geworden.

 11. GrijzePilion

  Nee, die graf-Evert doet er niet meer toe. Dat hij nog steeds niet is ingerekend voor het verspreiden van corona in Nederland verbaast me

 12. Anne

  Niemand durft nog een ander geluid te laten horen. Allemaal lopen ze in de pas met de heersende opvattingen van de gevestigde orde.

  Wat dat betreft is het jammer dat schreeuwerige, brutale bladen van weleer zoals de nieuwe Revu en Panorama geen rol meer spelen, want een afwijkend geluid is broodnodig!

  Dat krijg je als de media verworden is tot een oligopolie, waarin vier partijen, die afhankelijk zijn van subsidies en Brussel, de media beheersen.

 13. Meester

  De revu gepasseerd en weer doorgaan over mijn privé, de story of my life.

 14. Anne

  Eigenlijk is het totaal verschraalde media-aanbod in dit land de schuld van de mededingingswaakhond. Die heeft haar werk niet goed gedaan. Waarschijnlijk bewust.

 15. Pieter

  Evert wie? Ohw wacht die doet er niet toe 🤣🤣🤣

 16. MolTalk

  Privé binnenkort als bijlage van de Story.

 17. Boa hater

  Wat nieuwe revu toen was op papier is vice nu op internet.

  Good riddance!

 18. Patty 💩

  Ik veeg mijn tafel af met die roddelblaadjes van Guido en Evert

 19. Jezus Christus

  Iedereen die de weekend ,revu ,prive, story ,panorama , volkskrant,ad,telegraaf,eo gids leest moet DOOD

 20. Dirk Kuyt

  Gertrude was een kutwijf , maar ook zoon Jorden Kuyt is een tyfus kind dat ik dat heb gemaakt zeg, mijn dochter Noelle is een stoephoer , en Roan en Eden zijn twee tering zonen , Ik ga nu lekker mijn eigen gang ik ik ik en nog eens ik groet vande enige echte ik

 21. Jaap Aap

  Bek dicht, sneue nicht.

 22. Carrie

  Wat het blad verder weinig goeds heeft gedaan, is het feit dat ze zijn opgekocht door Pijper Media. Deze uitgeverij van een stel Groningse boeren is berucht. Ze betalen freelancers pas na vele maanden hun geld, waardoor steeds meer journalisten afhaken. Dit euvel begint ook bij hun andere bladen (Panorama, Grazia, Marie-Claire, Beau Monde) steeds problematischer te worden. Sommige mensen moeten gewoon incassobureaus inschakelen om hun geld te krijgen. Niemand wil nog voor ze werken, dus ja, dan holt je kwaliteit wel achteruit. Anton Pijper is een eersteklas eikel en zijn vrouw Annelies, zogenaamd hoofdredacteur van álle vrouwentitels, is een lachertje. Ze houden die hele tent moeten opdoeken.

 23. Jaap Aap

  Mijn uitkering is gestort dus ik kan weer puistencreme en een gayp0rnoblaadje kopen.

 24. 🇮🇱 J00dse Pedofielen Club 🇮🇱

  Wat goooed!

 25. Solidarikots

  Kots blaadjes zijn het.

 26. Carrie

  Als je ook weer leest hoe smerig dit alles gegaan is… typisch Pijper. De hoofdredacteur is per mail verteld dat hij niet meer terug hoeft te komen en ze gaan weer met de botte bijl in deze titel hakken. Tot afgrijzen van de NVJ. Pijper is echt de foutste, meest imcompetente en visieloze club in bladenland. Natuurlijk zijn de Groningse schijtlijsters niet bereikbaar voor commentaar.

 27. Actries van Houten

  De hoofdredacteur van Nieuwe Revu is zelf ook geen zuivere koffie. De manier waarop hij de vorige eruit heeft gewerkt is op zijn zachtst gezegd niet chique te noemen. Achter diens rug om schreef hij een plan en vervolgens ging hij zelf op de stoel van die hoofdredacteur zitten. Maar kennelijk heeft zijn plan niet gewerkt en moet hij nu alsnog het zinkende schip verlaten.

 28. Tsja

  Als de wijze man er te veel curry op doet ontsmet hij z’n leven lang geen eenzijdige spermadoekjes als het tafereel door blijft gang van dit spermabblaadje.

  Hoop dat iedereen er mee eens is.

 29. Britt Scholte Lover

  Hij heeft gelijk, nieuwe revu, maar ook met de Panorama gaat het heel slecht, staan alleen nog meer crime artikelen in en dat wil men helemaal niet lezen

 30. ✔️ Kim An Li (geverifieerd)

  Bah, Evert! Doe eens lief, ook over mij

 31. Dick Advocaat

  Mijn vrouw is een tering hoer

 32. Bonnie st. Claire

  Ik heb weer 20 flessen sherry achter mijn kiezen

 33. Fikkie

  Privé nog veel minder. Dat leest een verstandig mens al helemaal niet meer.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.