Olcay Gulsen: ‘Focus terug naar agressieve Akwasi’

Olcay Gulsen vindt het merkwaardig dat de discussie over de agressieve oproep van rapper Akwasi om geweld te gebruiken tegen Zwarte Piet volledig ondergesneeuwd raakt door de commotie over het zwartepietgrapje van Johan Derksen. Dat gaf ze vrijdagavond aan in Shownieuws. Olcay vindt het onterecht. “Weet je wat ik jammer vind aan dit hele verhaal? De aandacht verschuift nu compleet van Akwasi, die natuurlijk best wel agressief zijn betoog hield“, aldus de tv-persoonlijkheid.

Het is niet niets dat Akwasi geweld tegen Zwarte Piet aankondigde, vindt Olcay. “En daarna ook heel extreem reageerde op Beau terwijl Beau eigenlijk helemaal niet zo raar deed.

Het is eigenlijk gek dat er meer ophef is over Johan Derksen dan over Akwasi, vindt ze. “Nu gaat het alléén maar over Johan Derksen.”

We moeten de dingen volgens Olcay wel in perspectief plaatsen. “Ik zou graag even terug willen naar de discussie die Akwasi zelf heeft opgeworpen en wat mij betreft moet dat de focus zijn. En niet een flauwe grap, want ja, ik vond het nou niet echt een grappige grap ofzo.”

Olcay verzet zich tegen de adverteerdersboycot van VI. “Ik vind het ook wel hypocriet van die bedrijven. Hij heeft al honderd van dit soort opmerkingen gemaakt.

Lees ook: Tegengeluid: Beau-tafel in de bres voor Veronica Inside (vanochtend)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen