Is Beau blij met de redactie van Eva Jinek?

Beau van Erven Dorens is nu ruim een maand onderweg met de redactie van Eva Jinek. Waar zijn talkshow tot dit jaar werd geproduceerd door Blue Circle, de makers van RTL Boulevard, maakt hij nu gebruik van het team van DWDD-bedenker Ewart van der Horst. Hoe bevalt het hem? “We zijn echt heel blij“, zegt Beau op Radio 538. “Ik ben maar een voorman, maar het hele team, dat ook voor Jinek werkt, is ontzettend trots en blij. We hebben heel goede gasten en ik heb heel veel geleerd.

Blue Circle heeft de afgelopen jaren bewezen echt een drama te zijn op het gebied van talkshows, maar nu zit Beau in een geoliede machine en dat doet hem zichtbaar goed. “We hebben het heel erg naar ons zin.”

Om dagelijks zo lang live televisie te maken heeft Beau ook een goed team nodig. “We zitten in een heel vreemde periode waarin we soms wel 1 uur en 3 kwartier televisie maken. Dan hou ik mijn hart altijd vast, maar het is echt fijn en aardig dat de kijker ons zo weten te vinden. We prijzen ons gelukkig.”

Wat vindt hij ervan dat Beau sinds de coronacrisis om 21.30 uur begint? “Het gaat nu ook goed, dus ik begrijp de zender prima. Ze zeggen: ‘Het gaat toch goed? Laat maar lekker staan.’ Dat vind ik ook helemaal niet erg.

Beau heeft op 10 juli zijn laatste uitzending. “We gaan in september als Eva terugkeert om 22.00 uur beginnen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen