Gordon opgehangen naast Geert Wilders

SBS 6-ster Gordon heeft er geen moeite mee dat hij is opgehangen naast Geert Wilders op de fototentoonstelling Face It van sterrenfotograaf William Rutten. Dat laat hij blijken in een Instagram-post. Rutten heeft 75 bekende mannen op de foto gezet en die hangen nu allemaal naast elkaar in Museum Hilversum. Gordon zal er blij mee zijn dat Gerard Joling op een andere verdieping hangt, maar zijn huidige buurman is de meest controversiële politicus van het land: Geert Wilders.

Toch heeft Gordon er geen moeite mee dat hij naast de PVV-voorman hangt. “De nieuwe Geert en Goor 😂😂😂😂😂  dank William Rutten om mij ernaast te hangen!!“, zegt hij.

Het levert gemengde reacties op. “De enige politicus die wel voor het volk op komt“, zegt de een. En de ander: “Ik zou me dood schamen naast Geert hangen.

Een ieder die de tentoonstelling bezoekt zal vooral schrikken van het gezicht van Gerard Joling. Nu hij daar zo uitvergroot hangt, wordt wel héél duidelijk dat de zanger flink aan zichzelf heeft laten sleutelen.

Van de week was op tv te zien hoe Gordon langs het portret van Gerard liep. “Oh, nou daar is niks mee gebeurd“, merkte hij cynisch op.

De post van Gordon:

Foto: BNNVARA

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen