Gerard Joling voortaan ook op TikTok

Geplaatst op do 25 jun 2020 om 13:15

RTL 4-ster Gerard Joling probeert zijn zichtbaarheid op social media te vergroten. De 60-jarige zanger is al heel actief op Instagram en YouTube, maar daar komt nu ook TikTok bij. Dat heeft hij aangekondigd in een ‘story’ op Instagram. Met name tijdens de coronacrisis is Gerard druk bezig geweest om zijn videoplatform op YouTube meer body te geven. “Bedankt voor jullie positieve reacties op de video’s die ik de laatste tijd heb gemaakt voor mijn YouTube kanaal 😘“, laat hij weten.

Gerard heeft naast zijn vlog ook wat videorubriekjes bedacht en die doen het volgens hem goed. “Leuk om te zien dat jullie naast mijn vlogs ook ‘De Vijf’ en ‘Terug Naar…’ tof vinden! 😄”

Gerard heeft nu bijna 73.000 abonnees op YouTube en 313.000 volgers op Instagram. Nu gaat hij dus ook tiktokken, het maken van kleine humoristische filmpjes voor een overwegend jongere doelgroep.

Hoewel hij nog maar één filmpje heeft geplaatst, heeft Gerard al bijna 10.000 volgers op TikTok. Zijn eerste filmpje ziet u onderstaand:

@gjolingIk vlieg weer even naar de overkant, cheerio! 👋🏻 ##gerardjoling

♬ origineel geluid – gjoling

Foto: Instagram
7 Reacties op “Gerard Joling voortaan ook op TikTok”


 1. DeBaron

  Haha altijd zo’n fraai figuur! Altijd LOL en dat mag ook wel. Doet er niemand kwaad mee Maakt het voor mensen gezellig. Lekker laten toch. Proost Gerard!

 2. Zielepiet

  Gérard is een prima gozer die weet waar hij wel en niet mee bezig moet zijn. Wat een positief verschil met Gorden. Die de door ons meest gehate fake-lach heeft waarmee hij denkt iedereen te kunnen inpalmen. Gérard, ga zo door zonder vijanden in de schijnwerpers.

 3. Suckerpunch in je vagina

  Grappig dat er wat kinderen zijn die veeeeeel groter en bekender zijn op tiktok dan deze volkszanger die enkel wat bekendheid geniet in N E D E R L A N D

 4. Trudy

  Gerard Joling: Meneertje Nooitgenoeg. Meer, meer, meer….

 5. tim

  Wereldnieuws, hij is wel laat hiermee

 6. HBaz

  TikTokkie wordt dat dan.

 7. Derhal Flynn

  Het is en blijft een stomme kut.
  Treurig figuur, jammer dat dit steeds aandacht krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.