Viola Holt weigert nog steeds alle tv-klussen

Coronacrisis of niet: Viola Holt blijft aan de lopende band allerlei tv-aanbiedingen afwijzen. Ze heeft écht genoeg van haar tv-carrière. Dat zegt de presentatrice, die tegenwoordig in een kringloopwinkel werkt, in het AD. Het lukt Hilversum maar niet om de televisiecarrière van Holt te reanimeren, ondanks alle verwoede pogingen die kennelijk gedaan worden. “Ik word nog steeds gevraagd voor klussen in de tv-wereld, maar dat hoef ik allemaal niet meer“, aldus de 70-jarige presentatrice.

Waarom wil Holt niet meer op televisie? “Ik heb niet voor niets de keuze gemaakt ermee te stoppen. Ik had geen zin meer om een pratend mantelpakje te zijn voor een gesponsord programma.”

Ook als kijker heeft Holt de lineaire televisie de rug toegekeerd. “Het tv-aanbod vind ik te veel van hetzelfde“, zegt ze. En: “Ik kan geen viroloog meer zien.”

Het is gewoon zonde van je tijd, aldus Holt. “Ga eens dansen en zingen. Speur online, er zijn genoeg oefeningen te vinden. Volg je passie, doe wat je hart je ingeeft. Leef je uit.”

Wél kijkt de presentatrice naar online videodiensten. “Ik ben dol op alles met ruimtevaart, de Netflix-serie Lost in Space vind ik bijvoorbeeld erg goed. Maar ook La Casa de Papel of een romantische film.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen