Shelly Sterk wil Love Letters nieuw leven inblazen

Shelly Sterk, die vorig jaar tijdens haar zwangerschapsverlof de laan uit werd gestuurd door SBS 6, zou graag de vroegere Linda de Mol-show Love Letters nieuw leven in blazen op televisie. Als een omroepbaas haar daarvoor wil strikken, dan kunnen ze haar bellen. Dat zegt ze in Veronica Magazine. Sterk zou het heel leuk vinden om een grote show als Love Letters te maken. “Ik zou ooit wel een heel grote liveshow op televisie willen presenteren. Zoiets als Love Letters van vroeger.

We weten natuurlijk allemaal dat dit veel te hoog gegrepen is voor Sterk, maar gelukkig durft ze nog steeds groot te dromen. Nu ze werkloos thuis zit, houdt ze zich vooral bezig met andere dingetjes. “Ik zit al heel lang tegen mijn man te zeuren dat ik All Weather-loungekussens wil voor in de tuin, maar die zijn vrij duur“, zegt ze.

En al helemaal nu ze geen SBS-gage meer binnen krijgt. “Ik zou deze maand naar Italië gaan, dat ging nu natuurlijk niet door. Maar dan kunnen we het geld van de vakantie daarvoor gebruiken en het vakantiegevoel een beetje hierheen halen.”

Heel erg goed. Heeft ze nog iets belangrijks? “Ik heb een klein kamertje in huis omgedoopt tot een minisportschool. Daar staan een hometrainer en wat gewichtjes“, zegt ze.

Ik probeer te blijven bewegen, anders zit ik de hele dag aan de Bastognekoeken.

De nieuwe Veronica Magazine met daarin onder meer het interview met Shelly Sterk ligt deze week in de winkels.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen