Studio Voetbal-host: ‘Wilfred Genee is heel erg goed’

Geplaatst op za 09 mei 2020 om 12:30

Sjoerd van Ramshorst, de host van Studio Voetbal, is een groot liefhebber van het concurrerende Veronica Inside. Hij vindt VI-host Wilfred Genee een ‘heel erg goede’ presentator. Dat heeft hij gezegd voor de camera van VI. Het is een toppresentator, vindt Van Ramshorst. “Ik vind Wilfred Genee een heel goede presentator. Hij durft het soms ongemakkelijk te maken in gesprekken. Dat levert soms wel ongemakkelijke televisie op, maar daardoor is het toch leuk om naar te kijken.

Durft hij het zelf ook ongemakkelijk te maken? “Dat vind ik lastig, maar ik probeer het soms wel. Ik probeer het wel alleen te doen als het echt nodig is.”

Wat vindt hij nou precies van VI? “Ik vind het altijd vermakelijk om naar te kijken. Ik kijk niet elke week. De maandag kijk ik meestal wel, maar de uitzendingen zijn nu soms ook wel zes uur op een avond heb ik het idee. Ik kijk eigenlijk al vanaf mijn studententijd, dus ik heb de ontwikkeling van het programma altijd wel een beetje gezien. Ik vind het wel vermakelijk om naar te kijken. Soms zijn ze heel grof en heel hard en dat gaat mij soms ook wel eens te ver, maar dat is het format en het programma.”

Volgens Hélène Hendriks heeft Studio Voetbal wat meer jus gekregen sinds Van Ramshorst presenteert. Wat vindt hij daarvan? “Dat weet ik niet. Ik probeer gewoon als ik het programma presenteer om mezelf te zijn en geen rol te spelen. In het echte leven maak ik ook grappen en probeer ik ook mensen op hun gemak te stellen, dus waarom zou ik dat dan als ik televisie maak niet doen?

De mannen van VI nemen Studio Voetbal altijd flink op de hak. “Je moet het allemaal met een korrel zout nemen. Het leuke vind ik altijd de analyses van René van der Gijp als hij er iets uithaalt qua beeld. Als we het hele weekend hebben zitten kijken en we het met z’n allen niet hebben gezien, maar hij er toch weer zoiets aparts uithaalt. Dat vind ik wel echt een gave.

Foto: NOS
30 Reacties op “Studio Voetbal-host: ‘Wilfred Genee is heel erg goed’”


 1. Lotte

  Overdrijven is ook een vak, Wilfred haalt het niet bij Beau.

 2. teuntje

  Mee eens Wilfred is top

 3. Priscilla

  Sjoerd weet de helft van de tijd niet wie hij is of waar hij is. Hij heeft het IQ van een geestelijk gehand!capt goudvisje. Z’n vriendin geeft hem ’s avonds een lolly en doet hem een luier om en heeft er geen last van tot hij weer naar zijn werk gaat om de autocue met veel moeite en begeleiding op te lezen.

 4. Marc

  Genee op vrijdag bij BNR is uitstekend.
  Aanrader

 5. Curryworst

  Als Van Ramshorst vindt dat de maandaguitzending wel 6 uur lang duurt dan heeft hij wekenlang niet gekeken. De uitzendingen duren maar een uurtje inclusief reclameblok.
  De uitzendingen van half negen tot half elf zijn allang verleden tijd.

 6. Hans

  @Lotte

  Nee, dat zien we aan zijn kijkcijfers. Beau is goed in vinden wat anderen vinden en fake sympathiek overkomen, maar kan geen talkshow dragen. De kijkcijfers zijn al weer helemaal ingestort. Muhaha. Ha. Ha.

 7. raam

  sjoerd Ramshorst

  als jij het zegt dan is het ook zo

  sjoerd voortaan na het poepen altijd je billen wassen

  niet alleen vegen

  de restjes van wilfred zijn poep zit op je tong…………..bah

 8. MediaPrak

  Wat VI echt ten goede zou komen en eigenlijk een Gooise Schande is, is het niet vrij geven van beeldfragmenten, het verplicht in beeld zetten van wie die beelden zijn (alsof dat een kijker intresseed) en of absurde vergoedingen voor het gebruik van beelden. Geef die beelden vrij, dit onder de noemer dat iedereen (NPO, Talpa en RTL) van elkaar leent en dat de evt kosten tegen elkaar kunnen worden weggestreept. Staatssecr voor de Media zou een eind moeten maken aan deze kinderachtigheid

 9. Apfelflapf

  Jammer dat er geen artikel is over het dissen van Arie Boomsma door de heren van VI . Dat was echt lachen .

 10. Louis

  Vroeger keek ik altij naar caetwezel vandaar ik nu ook kijk

 11. Jordao

  Genee is wel een presentator die (zeer) kritische vragen durft te stellen. Daar zijn er maar heel weinig van. Ik ben geen Genee fan maar dat is wel een detail.

 12. Arie

  @Apfelflapf de uitzending van VI was gisteren en Mediacourant kennende zullen de komende dagen nog artikelen verschijnen over de VI-uitzending van gisteren.
  Van Ramshorst is een hele verademing ten opzichte van Tom Egbers.

 13. critikast

  Sjoerd is een beginneling in het vak en heeft helaas geen goede leermeesters om zich heen. Ook Tom Egbers is een van zichzelf overtuigd mannetje die niemand iets kan leren, omdat hij zelf het vak niet beheerst. Sjoerd maakt zichzelf nu al wijs dat hij genoeg routine en kennis heeft om Studio Sport te verbeteren. Helaas Sjoerd, vrouwtje De Graaf en mannetje Egbers, gesteund door kneuzen als Wennemars, Schut en al die andere wijsneuzen , blijven ver onder de middelmaat bij het maken van een goed sportprogramma.Kijk inderdaad eens wat meer naar VI of naar Sporza. Daar zit kennis van zaken die jij ontbeert . Nu al naast je schoenen lopen is volkomen misplaatst !

 14. Geronimo

  Nu Critikast het zegt: waarom koop Ziggo niet van die leuke Sporzadocumentaires om de tijd een beetje leuk en interessant op te vullen?

 15. Jean Paul

  @Marc,

  The Friday Move luister ik elke week als podcast. Doet Genee echt heel erg goed. Sowieso een slimme gast, dat merk je aan alles.

 16. ikweethetbeter

  Genee voelt zich top in deze situatie en hij weet precies hoe ver hij kan gaan.
  Hij is een top presentator hij doet het ook goed op radio Veronica ,dat is de hele week van 16.00 tot 18.00.
  Ze hebben met zijn drié”en veel deskundigheid in huis Johan weet alles en van der Gijp haalt er de humor weer uit ,als hij zit te lachen ga je vanzelf wel mee !!!!
  Het is het beste tv programma van wat er op dit moment wordt uitgezonden !!!!!!!!

 17. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Moet het geen “sjeu” zijn ipv “jus”?

 18. Ron

  Gijp is de laatste weken wel erg pessimistisch over het voorlopig voetballen zonder publiek. ‘Het gaat jaren duren’ en meer van die speculatieve opmerkingen. Hij heeft een flinke klap gehad van die overval bij zijn huis, ik ken hem niet meer terug.

 19. Jaap Aap

  Ah kamper Priscilla heeft een een mening. Moet je niet wat kaarten gaan leggen in de caravan van meneer Cactus?

 20. Priscilla

  @Jaap Aap

  Had je het teguh mij? Primaat?
  *Smijt met harde kracht nootjes tegen je smoel

 21. Jaap Aap

  Sorry Priscilla… ik heb autisme en borderline en soms kan ik me niet inhouden vooral tegen vrouwen

 22. Priscilla

  @Jaap Aap

  Geeft niet. Ik ben blij dat je nog een klein beetje zelfinzicht hebt en knap dat je sorry zegt tegen me.

 23. DE PAUS

  Ik zou Wilfred wel willen zuigen

 24. Hatsevlats

  Waar in is wilfred goed fuck Wilfred de afzeiker

 25. Satan

  @De Paus
  Vuile snoepert

 26. Het meisje met de zwarte fiets

  Kan iemand die eeuwige grijns van zijn domme smoel af slaan svp.]
  Goddomme wat een penis is dat zeg.

 27. Jaap Aap

  @’Jaap Aap’ : Ha, een fan met enkele stoornissen, wat leuk!

  @Priscilla: terug naar de caravan jij!

 28. Daan

  En ik zou Sjoerd wel eens willen zuigen.

 29. Patrick

  Gaat het over sport-presentatoren gaat iemand Beau erbij betrekken.

  “De trein is sneller dan de bus mbt OV”
  Reactie:” het vliegtuig wint het toch van beiden ”

  😱

 30. koertj

  Ik vind al die gasten van Studio Sport één pot nat. Lijken allemaal op elkaar (te krappe jasjes, te grote schoenen) praten als papegaaien en vinden alles wat met sport te maken heeft het belangrijkste op aarde. Waar is de afwisseling als je die zoekt? Waar is de originaliteit en creativiteit gebleven? Waarom selecteert de hoofdrecruiter van NOS Sport exact dezelfde soort mannen qua lengte, stem en (overdreven) enthousiasme voor de vacature van presentator?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.