Robert Jensen eet bitterballen met Pete Hoekstra

De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra heeft vanmiddag hoog bezoek gekregen. Niemand minder dan Robert Jensen is bij hem langsgekomen op kantoor. Dat laat de Amerikaan weten op Twitter. Hoekstra kan zich wel vinden in het geluid dat Jensen laat horen in de media. “Got to catch up with De Jensen Show-host Robert Jensen and hear his thoughts on COVID-19, China and what the media could be doing better to cover it. We both agree it is #tijdvoorwaarheid“, twittert hij.

Bekende journalisten reageren verbijsterd. “Amerikaanse ambassadeur promoot alternatieve feiten van Jensen. Pointer vond onlangs 23 onjuistheden over het coronavirus in één video“, zegt Nieuwsuur-reporter Rudy Bouma.

Pointer-datajournalist Jerry Vermanen zegt: “Lekker complottheorieën en nepnieuws uitwisselen onder het genot van bitterballen en een glas water.

Bright-techredacteur Floris Poort: “Wat is Jan Paparazzi lelijk oud geworden.

Volkskrant-verslaggever Kustaw Bessems: “Ambassadeur die goed past bij de president die hij vertegenwoordigt.”

Nieuwsuur-ster Eelco Bosch van Rosenthal: “Het zijn rare dagen.”

RTL-journalist Koen de Regt: “Ik zou er om willen lachen, om die idiote tweet van de US-ambassadeur. Maar dan bedenk ik: deze man spreekt namens de Amerikaanse overheid. En doet alsof ‘de media’ liegt over Corona. Terwijl we ons juist kapot werken om iedereen goed te informeren. En dan word ik weer piswoest.”

Quote- en Op1-ster Sander Schimmelpenninck: “Ik weet niet wat ik opmerkelijker vind: dat de Amerikaanse ambassadeur een krankzinnige complotdenker uitnodigt, of dat Robert Jensen zijn bitterballen niet allemaal zelf opvreet.”

Filmmaker Martin Koolhoven: “You gotta be fucking kidding.

En journaliste Wouke van Scherrenburg: “Nog meer dwazen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen