‘Ook John de Mol heeft kutgevoel door corona’

Mensen moeten niet doen alsof rijke mensen niets te klagen hebben in deze coronacrisis. Ook John de Mol heeft een ‘kutgevoel’ ondanks al zijn miljarden euro’s. Dat zegt zijn presentator Gordon tegen Radio Veronica. Het is voor iedereen vervelend, benadrukt Gordon, die ook kan zwemmen in het geld. “Ik ben focking emotioneel de afgelopen weken. Kijk, ik heb natuurlijk een gezegend leven en een prachtig huis met een gym en een zwembad, maar het gevoel heeft iedereen.

Volgens Gordon maakt het in de coronacrisis niet uit of je wel of geen geld hebt. “Waar je ook zit en in welke omstandigheid je ook verkeert. Je kan nog zo veel geld hebben. Al heb je 3 miljard zoals John de Mol. Hij heeft ook een kutgevoel! Dat hebben we allemaal.”

Moeten we dan medelijden hebben met een miljardair? “Mensen denken weleens: je hebt makkelijk lullen, want je hebt geld. Maar geloof me, het verzacht niet het gevoel dat je hebt als ondernemer dat je je winkels ten onder ziet gaan. Dat geldt voor al die ondernemers nu. Die mensen van de sportscholen ook. Dat is toch verschrikkelijk?

Het beleid is heel krom, aldus Gordon. “KLM mag wel een vliegtuig naar Lissabon sturen waarin mensen een halve meter van elkaar af zitten, maar we kunnen geen sportschool openen. Dat is meten met twee maten, dat kan niet. Die mensen werken ook keihard.”

Ja, maar serieus! Ik vind het zo erg. Mensen moeten juist bewegen. Ik snap het niet, sorry.”

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen