Leco boos: ‘Nederland maakt Sylvie Meis altijd af!’

Geplaatst op ma 04 mei 2020 om 9:45

De ene gebakken-lucht-BN’er neemt het op voor de andere gebakken-lucht-BN’er: Leco van Zadelhoff sprong zondagavond aan de desk van Boulevard in de bres voor zijn goede vriendin Sylvie Meis. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Meis was zaterdagavond te gast in de SBS 6-talkshow Hoge Bomen, waar ze een uur lang haar onechtheid mocht etaleren. Volgens Van Zadelhoff vindt men dat in Duitsland hartstikke leuk, terwijl Meis in ons land massaal wordt afgestoten.

Van Zadelhoff was aanwezig bij de opnames van Hoge Bomen. “Ze was een beetje nerveus, maar het was leuk. Het is een tv-programma waarbij je in principe niets weet. Een soort In De Hoofdrol: er worden mensen uitgenodigd waar je echt niets van weet, dus dan ben je misschien een beetje nerveus. Dat kan ik me wel voorstellen.”

Rick Brandsteder: “Af en toe moet ik ook een beetje gniffelen. Veel Nederlanders maken haar belachelijk, maar snap je dat ook?

Van Zadelhoff: “Het is heel dubbel. Op een of andere manier kan Sylvie heel moeilijk iets goed doen in Nederland. Ik zie haar heel veel in Duitsland en werk als ze in Nederland is ook regelmatig met haar hier en ze is een ongelooflijk fantastisch, leuk en professioneel mens. Ik mag haar heel graag, maar goed, ik ken haar en dat is misschien anders.”

Het valt hem op dat de Duiters haar wel altijd waarderen. “Ik vind het altijd heel lastig, maar het valt me op dat ze in Duitsland echt wordt aanbeden en door twintig man paparazzi wordt gevolgd. En hier… Ik denk ook dat het te maken heeft met de Nederlandse nuchterheid van: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.”

Je mag hier wel succes hebben, maar als je met de kop boven het maaiveld komt, dan vinden we daar wat van. Het is veel uiterlijk gerelateerd, maar dat is haar keuze. Ik vind het altijd frappant dat er zo veel over te doen is. Het is op een of andere manier alsof ze niet goed kán doen hier.

Lees ook: Bizar momentje tussen Sylvie Meis en broer in tv-show (zondag)

Foto: RTL
82 Reacties op “Leco boos: ‘Nederland maakt Sylvie Meis altijd af!’”


 1. Bart

  Kan iemand mij vertellen wat Leco op tv doet? Heeft een dedain alsof hij een ster is. Is een make-up nichtje met praatjes. Ooit met m gewerkt en denkt echt dat hij jesus chistus is. Nobody gives a fuck. Niet fris, kan alleen maar over beaty praten also er niks anders in de wereld is. Zelfs zonder Coronais hij, integenstelling tot zijn buik, zo plat als een pannenkoek. Er zijn leukere frissere en kundiger mensen in deze tijden. Laten we dit fossiel eren en hemzelf en ons uit ons tvkijkend wereldje verwijderen!

 2. Derhal Flynn

  Hij heeft wel gelijk.
  Duitse vrouwen hebben veel meer klasse dan Nederlandse vrouwen.
  En veel Duitse beroemdheden hebben veel meer klasse dan het platvloerse volk dat hier de status bn-ers probeert te bemachtigen.
  Het zal wel weer een vorm van jaloersheid zijn die die Nederlandse schreeuwhoofden niet kunnen verdragen en dan krijg je dit.
  Silvie is gewoon een klasse apart en kijkt op al dat gepeupel neer. En terecht.

 3. WIM

  Wat een koud en zielloos mens is dat !!
  Lekker is Duitsland blijven.

 4. Eveline

  De aanwezigheid van Leco tijdens Hoge Bomen zegt al genoeg … haar eigen visagist die daar dik voor betaald wordt is net zo’n ja-knikker als de rest van haar zgn vrienden.

 5. 🗣

  Och er is weer eens iemand boos

 6. Ach

  Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg…
  hoe gewoon kan Sylvie meisje toch.. doen👿

 7. Willie

  Het is inderdaad best wel een mooie prostitué.

 8. max

  Onzin Leco, als je een beetje twitter had gevolgd, dan zijn er altijd (MC) zeikdozen, maar er waren ook zeker positieve berichten!

 9. max

  @ Dehal eens! Nederland heeft geen stijl…. en MC al helemaal niet, maar dat is hun verdienmodel nou eenmaal…

 10. Ronald

  Nederlanders hebben doorgaans een voorliefde voor authenticiteit.

  Juliana die naast de rode loper liep.
  Jamai die Idols wint.

  Sylvie wil perfect zijn. Maar vlekkeloos is ongeloofwaardig.

  Daarom vinden mensen in Nederland La Meis niet sympathiek of interessant

 11. Dries Roel Vink

  Sylvie is een ordinaire golddigger, met bijpassend gedrag en daar heeft het gepeupel een pleurishekel aan!
  Daarom wordt ze uitgekotst, domme Leco!

 12. Sender

  Derhal Flynn
  ma 04 mei 2020 om 9:50 ,

  IK waag je uitspraak toch in twijfel te trekken. Duitsers zijn kundig, maken veel kwaliteitsproducten op het velerlei gebied, bijv auto’s.
  Grundlich wie immer, zonder meer.
  Maar meer klasse, nee hoor. Ik woon op een steenworp van Duitsland. Nederlanders in Duitsland passen zich aan en vragen in een winkel naar het artikel dat ze zoeken in de Duitse taal. Duitsers andersom spreken geen Nederlands en weigeren dat ook.
  Daarnaast zijn ze stijf, praatje en staan niet open voor een spontaan praatje met mensen uit hun buurland en kennen de grapjes niet en houden dat ook liever zo.
  Duitsland is een land van bockwurst, und pommes , kil en daarmee heel afstandelijk.

 13. Curryworst

  Leco moet zich blijven richten op zijn core-business: de nieuwste trends in wimpers en foundations.
  En voor de rest moet deze dameskapper zijn mond houden.

 14. Martosaurus

  Bijzonder om juist vandaag de Duitse smaak als maat der dingen te zien. In het recente verleden zijn er voorbeelden van beroemdheden die het tot de functie van rijkskanselier geschopt hebben. Waarmee ik wil zeggen dat je in Duitsland wordt gewaardeerd niet betekent dat je een prettige persoonlijkheid bent.

 15. Hugo

  De gast heeft niets met de uitzending te maken en andersom.

  Het is en blijft een mooi format.

 16. Esmeralda

  Is niet zo Dries.
  Heel die kliek wanna be bn-ertjes loopt achter die rijke kerels aan, dat is van alle tijden. En Sylvie heeft zelf genoeg vermogen om niet op de centjes van een ander te azen.

 17. Leco van Zadelhoff

  Schandalig dat ik niet aan de piano zat!
  Ik maak je gvd elke dag op, trut!!

 18. Zomaar een persoon

  @Esmeralda – Nú wel. Maar dat komt doordat ze in het verleden juist heel gericht op de centjes van anderen heeft geaast. Daardoor kreeg ze zelf ook lucratieve klussen.

 19. Bep

  @Ronald dat klopt.
  Overigens heb ik weleens een Duitser gesproken die haar een Barbiepop vond,dus niet alle Duitsers houden ervan.Ook zij houden van écht.

 20. Caramba

  De goede verstaander begrijp dat het niet om geval Meis gaat, er is een veel diepere strijd gaande, uitstekend verwoord door de beroemde filosoof Bridget Maasland: ‘Men vindt BN’ers niet meer speciaal’.
  Nono Leco Boos – wat een naam trouwens – strijdt voor zijn eigen baantje. Waar zou een parasiet zijn zonder gastvrouw/gastheer?

 21. Jan

  Wat een jaloezie hier weer van zowel mc als lezers… tja, iets echt bereiken is toch moeilijk voor velen, dus kraak een ander dan maar af… zielig volkje hier…

 22. Dries Roel Vink

  @Esmeralda
  Is Sylvie ooit thuis gekomen met een (met alle respect) een timmerman, of een schilder? Het gaat bij haar niet om de liefde, maar of haar ‘geliefde’ wel voldoende vermogen heeft. Je moet wel bijna blind zijn om dat niet te zien …

 23. Blitsblits

  Sylvie heeft alleen maar ja-knikkers om zich heen.

 24. Barco Morsato

  Geloof dat het meer om de aangeleerde maar niet echte maniertjes van meisje Meis gaat.. het zogenaamd geen goed Nederlands meer spreken, het neppe lachen om niks, het “de wereld is altijd tegen me..”

  En dan komt haar stucwerker op tv ons simpele Nederland weer uitleggen dat we het allemaal verkeerd zien… Tuurlijk…

 25. Olle

  Ze is in Duitsland ook steeds minder populair. Ook daar trappen ze niet meer in haar charmante accent en gaan ze de echte Meis ontdekken.

 26. Cobweb

  Ze is geen gold digger omdat ze zelf zat heeft. Gun het haar en laat ze verder met rust, dat zou de mens sieren.

 27. Jack Hiemstra

  Een ‘normale’ vent zou zich geen raad weten met dat vreemde gedrag van haar. Ze ‘valt’ op rijke mannen die al een draadje los hebben en zelf ook in een nep wereld leven. Het mooiste zou een of andere suffe prins zijn met oud familie kapitaal! Een mannetje die nog nooit zelf het toilet heeft doorgetrokken. Koninklijke diva met allures!

 28. Gwendolyn

  Is dat Leco op de foto? Oei!

 29. Tinie

  Hoe dan ook, Sylvie is vooral 99% lucht, de rest is chemisch afval.

 30. Huismaker

  De aflevering moeten bekijken (op visite). Het lijkt wel alsof sommige vrouwen haar nog steeds zien als “een rol model”. Dat mens is zo verschrikkelijk onecht. En mannen zien dat direct. Alleen zij, die in een sprookjes wereld leven (zoals veel relnichten) nemen dat mens serieus. Vd Boom dacht voor zijn vriendin een baantje te regelen, maar merkt dat mensen haar totaal niet moeten. Maar goed, binnenkort is het duidelijk dat de kartel televisie haar beste tijd heeft gehad. Mensen zijn al massaal overgestapt naar themakanalen (Fox-sport, Ziggo, ID, NG, Historic Channel), Netflix of de vele Youtube kanalen. Talpa is al de eerste grote verliezer (reclame).

 31. Smulpaap

  Wat een zwaktebod altijd om kritiek op een ander als ‘jaloezie’ af te doen; de jaloeziekaart trekken heet dat, onnozel man

 32. Snake Charmer

  Ze komt fake over.

 33. teuntje

  Leco is net zo een imbeciel als die plastic trekpop allesvoor geld stelletje golddiggers

 34. Teuntje

  Leco stel je niet zo aan en ga door met je leven

 35. Flora

  Leco wordt door Sylvie betaald, dus die zal het altijd voor haar opnemen, Leco is zelf een dikke opgespoten botox man van 54, met import bruid uit de sloppen van Brazilie, die hij moet onderhouden omdat hij in Nl geen vent kan vinden. Overigens wordt in oud zuid gefluisterd dat het import bruidje, vroeger zijn centjes verdiende met hele spannende dingen, en dat Leco hem zo heeft leren kennen, toen hij met Danny Rook op herenliefde vakantie was.

 36. Genderneutraal

  Gwendolyn
  ma 04 mei 2020 om 10:57 ,

  Yes that’s him….’needing’ a makeover and stylist, that’s for sure.

 37. Peter Valk

  Dat broertje!!!! Wat was dat voor soort Rogier (van Frank) wat een eng nep gozertje was dat.. die was niet alleen lelijk van buiten maar ik ga ervan uit ook van binnen. Griezel eerste klas

 38. Piet Pannelap

  Sylvie… ach ach ach… hersenlozer dan hersenloos. Wat een plastic robot is dit. Een en al fake fake fake. Zij heeft de term ‘fake’ op een niet te evenaren hoog niveau gebracht. Wat een bizar product is dat weiv.

 39. kop

  Sylvie niet op geld uit? Bij de scheiding van Raaf gingen ettelijke miljoenen naar Meis. Had zij toch niet nodig als succesvolle presentatrice in Duitsland? Zogenaamd voor al het huishoudelijk werk in het huwelijk…

 40. Jaap Aap

  Nee Derhall, ze is niet Duits. Ze is Nederlands al doet ze of ze al 60 jaar in Australië woont. Ze is nep, nep, nep.

  Dat mensen dit niet zien zegt genoeg over hun intelligentie, man man man…

 41. Donny Droesbak

  Natuurlijk zal hij haar verdedigen hij werkt immers voor haar. Het blijft een rare vrouw. Na dat sprookjeshuwelijk in een Efteling koets en een Máxima traan is het er niet beter op geworden. De rumoer gaat dat ze haar manager de opdracht heeft gegeven om een rijke voetballer aan de haak te slaan. Dat is dan RAF geworden wat een prima vent is. En Meis is een model die op beurzen in een tandartspakje staat of in een 5 sterren hotel in een bikini loopt te flaneren. En nu stort het business model in elkaar en waarom omdat ze niets meer heeft te verkopen. Je zou zeggen dat ze door haar ziekte wat meer diepgang heeft gekregen en antwoord kan geven maar niets is minder waar het gaat alleen maar om uiterlijke schoonheid en verzorging. Ben ik jaloers nee hoor hebt gaat niet om het geld. Ik volg haar echt al jaren en blijf me over haar verbazen. Wellicht is het een leuke dame om een kop thee met te drinken en heeft ze humor. Zelfspot helaas niet en zelfkennis ook niet. Ben ik zelf een zure augurk ? ook niet maar wel iemand die gezond kritisch om zich heen kijkt.

 42. Godefroy - France

  BNers, de ene nepper ondersteunt de andere Nepper, zo blijven deze aandachtsh@@ren onuitroeibaar!!!

  In duitsland is ze overal buitengekiepert!!!!
  haar duits was zeer beneden de maat, to much fake was ook daar teveel!!!
  Als het liefdeshuwelijk nu ook nog niet doorgaat moeten er toch weer goldiggend gen@@kt worden!!!

 43. Wim

  Ik weet niet goed wat er met Mediacourant gebeurd is door de jaren heen. Vroeger werden er gewoon kwalitatieve, objectieve berichten geplaatst. Tegenwoordig wordt iedereen die een beetje afwijkt van de norm brutaal aangepakt. Zeker vrouwen moeten het ontgelden. Vermoedelijk een groepje vrouwenhaters die hier de ‘redactie’ uitmaakt. Vreemd. Ik heb de uitzending met Sylvie ook gezien en zag niets verkeerd. Er zijn ergere mensen op de planeet om op te haten. Volgens mij doet Sylvie geen vlieg kwaad. Leef en laat leven.

 44. Elbert

  Sender. Wat je zegt over Duitsers is niet waar. Duitsers in de grensstreek proberen wel degelijk een beetje Nederlands te spreken. Wel met een accent maar dat doen wij Nederlanders daar ook. Ze zijn over het algemeen hartstikke vriendelijk, gastvrij en sociaal. Dat jij dat niet vindt heb je toevallig net een onvriendelijke Duitser getroffen. Ik ga vaak de Duitse voetbal toto en lotto inleveren krijg er vaak zelfs nog een kop thee toe in Wyler bij Nijmegen. Dat men in Duitsland volgens jou geen Nederlands spreken komt ook dat het gros geen Nederlandse zenders kunnen ontvangen, terwijl wij dat omgekeerd wel kunnen. Zodoende spreken veel Nederlanders een beetje Duits en velen ook niet omdat alles op het Engels is gericht hier. . De Duitse keuken is voortreffelijk je krijgt er meer dan hier. Maar in Nederland blijft men nog steeds “hangen” in 1940-1945. Nieuwe haat kweken noem ik dat. We moeten vooruit kijken en op een goede manier met Duitsers samenwerken en leven. Ik ga graag in Duitsland op vakantie. De steden zijn er een lust voor het oog en de muziek ook. Dat is mijn mening over Duitsland.

 45. Elbert

  Sender: Je zegt dat Duitsers kil en afstandelijk zijn. Ik ken ook Nederlanders in overvloed die dat ook zijn. In elk volk zitten aardige en onaardige mensen. Dat zal helaas bij elk volk zo zijn. Moet je eens een dagje met mij op een lijnbus meerijden. Krijg je een globaal overzicht van hoe de mensheid zich gedraagt en ook hoe ze zich misdragen. Als buschauffeur ben je soms ook wel eens scheidsrechter.

 46. Elbert

  Wat ik hier zo verschrikkelijk vind is elke dag na het journaal die vreselijke beelden van het Oorlogsjournaal met Herman van de Zandt. Die zelf de oorlog niet heeft meegemaakt en in 1974 is geboren. Die staat dat te vertellen als of het gisteren is gebeurd. Nederlanders weten het nu wel dat het nooit meer mag gebeuren. Elke dag worden in Amsterdam en in heel Nederland mensen vermoord en ook onschuldige mensen thuis voor de buis overvallen. Net zo erg. Dat vind ik hypocriet. Tegen Duitsers is alles blijkbaar geoorloofd. Het merendeel van de huidige Duitsers was er nog niet eens. Die kun je de verschrikkingen van toen nu niet meer in de schoenen schuiven. Die vinden wat er toen is gebeurd net zo verschrikkelijk en schamen zich er voor. Kijk in het heden mensen en probeer met elkaar op een menswaardige manier samen te leven. Verbeter de wereld en begin bij jezelf.

 47. Trudy

  ‘Hoe zeg je dat ook al weer in het Nederlands?’ Leeghoofd Sylvie Meis is een domme golddigger.

 48. StefanV

  Ik begrijp gewoon niet zo goed waarom we Sylvie Meis moeten zien als één van de “hoge bomen”, alsof ze een uitzonderlijke staat van dienst heeft. Ik wil haar echt niet persé afkraken, maar is het echt zo bijzonder wat ze doet? Ze was voetbalvrouw, presenteerde ooit bij TMF/MTV en heeft in Duitsland een aantal tv-programma’s gepresenteerd. Tja.

 49. Jaap Aap

  @Elbert, dit is echt met afstand de meest ongelooflijk debiele vergelijking van dit jaar! Gefeliciteerd!

  Kunnen ze voor jou geen plekje reserveren in het PBC? Dat er zulke kneuzen bestaan binnen deze maatschappij zeg……

 50. Elbert

  Jaap Aap. Wat heb ik verkeerd gezegd?

 51. Elbert

  Mensen die het maar over “kneuzen” hebben en andere scheldwoorden als ziektes die beginnen met k….r. zijn vaak zelf geen knip voor de neus waard.

 52. Elbert

  Ja Wim de kwaltiteit van deze site is niet om over naar huis te schrijven. Zodra je niet de mening hebt van sommigen wordt je gelijk met een “kneus” vergeleken. Schelden doen ze hier graag. Ik kom nog niet zo lang op deze site en vind het leuk mijn mening te geven. Maar je wordt voor van alles en nog wat uitgemaakt.

 53. Elbert

  Maar gelukkig zit ik prima in mijn vel Jaap Aap en heb ik het Pieter Baan Centrum niet nodig. Misschien dat jij hem nodig hebt?

 54. Gérard Joling

  Ik was weer niet gevraagd

 55. Pjotr

  Die Jaap Aap is een beetje van het padje.

 56. Elbert

  Pjotr. Ik geloof het ook dat hij de weg kwijt is. Zie niet wat ik eigenlijk fout heb geschreven.

 57. Elbert

  Jaap Aap. Dat je in plaats van te schelden je mening geeft wat je aan mijn schrijven “stoort” kunnen we wellicht een discussie beginnen. Maar als je alleen maar “kneuzen” roept en niet ingaat op mijn schrijven en dat ik naar het PBC moet is wel erg laag. Zoiets zou in mij niet opkomen een ander uit te schelden voor rotte vis. Zegt misschien meer over Jaap Aap dan over mij. Schelden is de weg van de minste weerstand. Wellicht moet jij naar het PBC en ben je wat iemand anders al schreef van het padje.

 58. Winterklaar

  Duitsers vinden wel meer dingen prachtig waar Nederlanders niet wildenthousiast over zijn.

 59. Simon Dekker

  Ooit was Leco leuk. Nu zo’n misselijke ja-knikker die op alle algemeen geaccepteerde meningen te zeiken heeft

  Nederland kotst op Sylvie, omdat Sylvie kotst op Nederland. Zíj vloog uit naar Duitsland om daar de volgende Linda de Mol te worden, zíj blijft golddiggerig in haar bubbel first world problems etaleren en zíj blijft zich hoogwaardiger voordoen dan de rest van het ’s landse volk. Ja, dan ga je op je bek bij de mensen die jou datgene geven waar je op kickt: aandacht.

 60. Fatima

  Wordt wakker “ Silvie” ,meid je bent in de echte mensenwereld……..

 61. Professor Zeiksnor

  Sylvie Meis is een snol bij wie in vergelijk zelfs Bridget Maasland sympathiek en geloofwaardig overkomt.

 62. Jaap Aap

  Elbert, scheer je nu serieus de woorden kneus en k* over 1 kam? Dat laatste woord zul je me nooit horen zeggen… Heel vreemd en wellicht dat vriendje Pjotr dit kan beamen.

  Volgens mij heb ik duidelijk gezegd wat mee stoorde aan je reactie, lezen is en blijft een vak zie ik.

  Dat je nog weet ik hoe vaak op me reageerde maakt je niets meer, niets minder dan een TROL!

 63. Bert van Boven

  Sylvie heeft de uitstraling van een filmster.
  Ik vind haar er erg goed uitzien.
  Alle negatieve geluiden komen voort uit afgunst.
  Al de dingen die zij doet in haar privéleven heeft ze niemands toestemming voor nodig. Het zou de mensen dieren zich dat te realiseren en het commentaar voor zich te houden.

 64. Sjaak

  Ik zou Leco doen,

 65. Elbert

  Jaap Aap ik heb iets gelezen over dat ik een kneus ben. Naar het PBC moet. Verder is me niet duidelijk waar je boos over bent. Denk dat we elkaar verkeerd begrijpen. Ik heb iets over Duitsland gezegd wat ik daar van vind. Mag toch? Ik scheld niemand uit, zoals jij. Lees iets over vergelijkingen van iets. En verder is het voor mij abrakadabra. Om daar mij voor uit te schelden vind ik vreemd. Pjotr is ook geen vriendje van me. Je maakt een probleem wat er van mijn kant niet is.

 66. Elbert

  Jaap Aap. Beter einde discussie met jou. Je denkt maar wat je denkt. Als ik maar weet wie en wat ik ben. Hoe je over mij denkt. Het zal me worst wezen.

 67. Elbert

  Winterklaar. De Duitsers van nu hebben er volgens mij geen weet van hoeveel haat er hier in dit land anno 2020 bij sommigen nog steeds zit.

 68. ome H

  Hij heeft wel gelijk maar ik blijf het een kutwijf vinden

 69. Elbert

  Sjaak. Wat zou je met Leco doen?..

 70. Bedorven Aambeienspleet

  Leeghoofd Zadelhoff?

 71. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Haha Leco Zadelhof! Wat een figuur.

 72. De schaamte voorbij

  @Elbert
  ma 04 mei 2020 om 16:43

  Juiste keuze gemaakt wat @Jaap Aap aangaat.

  Jaap Aap is een enge creatuur die de gave ontbeert zich als een mens te uiten en te gedragen. Hij heeft over alles en iedereen een mening die hij meestal op onbeschofte wijze ventileert. Daarbij schroomt hij niet zich van de meest grove schuttingtaal te bedienen.

  Hij wil ten koste van alles over de medemens zijn superioriteit betreffende ‘de macht van het woord’ uitspreken. De vaak simpele oneliners die hij hanteert om het lijdende voorwerp te schofferen brengen hem in een gelukzalige toestand die enkele seconden in beslag neemt en resoluut verdwijnt op het moment dat hij
  – voor zover men dat zo kan noemen – hij weer bij zijn positieven komt.

  Gedreven door voortdurende wellust gaat hij subiet op zoek naar de volgende cliënt die eveneens op de bekende ‘Jaap Aapwijze’ beschimpt wordt en wel op dusdanige wijze dat men niet anders kan concluderen dan dat elk normbesef hem vreemd is.

  Voor Jaap is dit echter de ultieme vorm van genot, die zijn uiterst bekrompen wereldje van de benodigde zuurstof voorziet en die hem de hoop en het verlangen biedt de vrijheid van het woord volledig uit te buiten.

  Nu Jaap Aap kennelijk niet beter weet en wijze raad evenmin aan hem is besteed, rest niets anders dan de hoop uit te spreken dat hij – het is hem gegund – binnen niet al te lange tijd iemand tegen het lijf die hem op een kinderlijke manier omgangsvormen bij wil brengen met als gevolg dat hij al doende leert zijn sociaal isolement achter zich te laten, teneinde zich de sociale verbinding die hij nadrukkelijk mist, eigen te maken.

  Welgemanierdheid vormt immers de basis van de opvoeding, een onderdeel van het dagelijks leven waar Jaap Aap tot op heden weinig kaas van heeft gegeten! Daarom pretendeert hij bij tegenspraak de pisang te zijn en ziet hij thans door de bananenbomen het bos niet meer.

  Het is te hopen dat op het moment dat Jaap Aap een luisterend oor vindt en zich bewust verbaal onder handen laat nemen, hij geen bananen in zijn oren heeft, zodat de levenslessen het gewenste effect zullen sorteren en hij uiteindelijk zal uitgroeien tot een echte kanjer. Ik wens Jaap Aap veel sterkte en wijsheid toe, hij zal het hard nodig hebben.

 73. Elbert

  @18.07 Waar bemoei jij je mee? Ik ben wel h0mo maar kan het zelf wel af rare griezel.

 74. Elbert

  De schaamte voorbij. Bedankt voor je verhaal. Het laatste stukje is niet van mij afkomstig overigens. Dat heeft iemand anders geschreven die zich voor mij uitgeeft.

 75. Elbert

  Ik gebruik nooit een “@“ namelijk.

 76. Liefhebbende Moeder

  Sylvie is een liefhebbende moeder. Ze is ernstig ziek geweest en doorgegaan met haar leven. Ze houdt zichzelf in goede conditie, ze verdient haar eigen geld en ze is beeldschoon.

 77. Lies

  En wat is je punt raar wezen?

 78. Arie Schoenlepel

  @liefhebbende moeder 19:18
  Zelfs haar ziekte heeft Sylvie gefaked. Het is walgelijk monster dat weiv.

 79. sm

  Je bedoelt ‘gefaket’, achterlijk zwijn!

 80. Rotterdammer

  Hoe zeg je dat ook al weer in het Duits… ich finde fraulein Sylvie grosse scheisse!

 81. Mari de Ven

  Is dat Leco op de foto???? Ik dacht eerst dat het de trommelaar van de Jostiband was!!

 82. Ben

  Natuurlijk vindt leco dat leco zo leco en leco want leco doordat leco want leco zodat leco waarom leco………enz enz enz
  De ene op geld beluste zak opgeblazen vieze warme lucht neemt het op voor de andere. Hij is ook “bevriend” met marco b. uit t gooi zegt genoeg.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.