Leco boos: ‘Nederland maakt Sylvie Meis altijd af!’

De ene gebakken-lucht-BN’er neemt het op voor de andere gebakken-lucht-BN’er: Leco van Zadelhoff sprong zondagavond aan de desk van Boulevard in de bres voor zijn goede vriendin Sylvie Meis. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Meis was zaterdagavond te gast in de SBS 6-talkshow Hoge Bomen, waar ze een uur lang haar onechtheid mocht etaleren. Volgens Van Zadelhoff vindt men dat in Duitsland hartstikke leuk, terwijl Meis in ons land massaal wordt afgestoten.

Van Zadelhoff was aanwezig bij de opnames van Hoge Bomen. “Ze was een beetje nerveus, maar het was leuk. Het is een tv-programma waarbij je in principe niets weet. Een soort In De Hoofdrol: er worden mensen uitgenodigd waar je echt niets van weet, dus dan ben je misschien een beetje nerveus. Dat kan ik me wel voorstellen.”

Rick Brandsteder: “Af en toe moet ik ook een beetje gniffelen. Veel Nederlanders maken haar belachelijk, maar snap je dat ook?

Van Zadelhoff: “Het is heel dubbel. Op een of andere manier kan Sylvie heel moeilijk iets goed doen in Nederland. Ik zie haar heel veel in Duitsland en werk als ze in Nederland is ook regelmatig met haar hier en ze is een ongelooflijk fantastisch, leuk en professioneel mens. Ik mag haar heel graag, maar goed, ik ken haar en dat is misschien anders.”

Het valt hem op dat de Duiters haar wel altijd waarderen. “Ik vind het altijd heel lastig, maar het valt me op dat ze in Duitsland echt wordt aanbeden en door twintig man paparazzi wordt gevolgd. En hier… Ik denk ook dat het te maken heeft met de Nederlandse nuchterheid van: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.”

Je mag hier wel succes hebben, maar als je met de kop boven het maaiveld komt, dan vinden we daar wat van. Het is veel uiterlijk gerelateerd, maar dat is haar keuze. Ik vind het altijd frappant dat er zo veel over te doen is. Het is op een of andere manier alsof ze niet goed kán doen hier.

Lees ook: Bizar momentje tussen Sylvie Meis en broer in tv-show (zondag)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen