Frank en Ronald de Boer vieren 50ste jaardag bij Beau

Frank en Ronald de Boer, de bekendste en meest succesvolle tweeling van Nederland, zijn vanavond samen te gast bij Beau. Ze zijn van de partij om te vieren dat ze aankomende vrijdag vijftig jaar worden. Dat heeft RTL 4 laten weten. Het komt niet vaak voor dat de broers De Boer samen in Nederland zijn. “Frank de Boer is de laatste jaren werkzaam als trainer voor Atlanta United, een voetbalclub in Amerika. Ronald de Boer is voetbalanalist in Nederland“, aldus de zender.

Vanavond kijken ze samen met Beau terug op de afgelopen 50 jaar, van hun jeugd bij Ajax tot hun nog steeds succesvolle carrières in de voetbalwereld.

Er is ook ruimte voor serieuze onderwerpen. Vandaag is het precies 20 jaar geleden dat de vuurwerkramp in Enschede plaatsvond. Hiervoor vond vandaag een herdenking plaats, waarover wordt gesproken.

Saskia Belleman zit aan tafel over de zitting in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol tegen Anouar Taghi, inzake de moord op advocaat Derk Wiersum.

Ook te gast is de Belgische Undercover-ster Tom Waes, bekend van Reizen Waes. Hij komt praten over zijn reis naar Wuhan in China.

Beau is om 21.25 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen