Fidan Ekiz vindt Jeroen Pauw net een alien

Geplaatst op ma 25 mei 2020 om 11:00

Jeroen Pauw is buitenaards goed als talkshowhost. “Het is bijna alien, zo goed“, zegt zijn collega Fidan Ekiz, die elke zondagavond naast hem zit in de late talkshow Op1, in de JAN. Ekiz is vereerd dat ze in coronatijd een wekelijks praatprogramma mag maken met Pauw. Voor de start van Op1 wilden ze haar bij de publieke omroep nog aan Tijs van den Brink koppelen, toch wel een mindere god. “Dat ik aan Jeroen ben gekoppeld, is natuurlijk het mooiste wat me kon gebeuren.”

Het legt de lat ook wel heel erg hoog: naast Pauw valt het al snel op als je niet zo goed bent. “Het is doodeng, ik sterf van de zenuwen, maar ik zit naast de allerbeste interviewer op de Nederlandse televisie. Slimme man, integer, onwijs grappig, behulpzaam, zeer collegiaal.”

Ekiz leert nu van de beste. “Wat hij doet, voor- en achter de schermen, is ongekend: hij bemoeit zich met het draaiboek, hij stelt de beste vragen en weet iedereen op z’n gemak te stellen.”

Eigenlijk wilde de NPO van Ekiz en Van den Brink een vast duo maken dat vijf dagen per week te zien zou zijn op de late avond van NPO 1, maar dat ging niet door. Van den Brink zit nu opgescheept met Giovanca Ostiana.

De presentatrice: “Ik heb natuurlijk ook het geluk gehad dat ik later mocht aanschuiven. Ik heb erg meegeleefd met de Op1-collega’s van het eerste uur; my God, zoals zij door reaguurders en recensenten werden beoordeeld: het leek wel een vleeskeuring!

Wat volgt er na Op1? “Een eigen talkshow zoals Sonja die ooit maakte, met mooie, menselijke verhalen? Ja, daar hoop ik natuurlijk het meest op.

Het Jan-interview met Fidan Ekiz kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
34 Reacties op “Fidan Ekiz vindt Jeroen Pauw net een alien”


 1. Patty 💩

  Als ik poep zie ik er ook uit als een alien.
  En het ruikt dan buitenaards goed vind ik zelf.
  Aan Jeroen Pauw heb ik geen boodschap.
  Die praat alles moeilijke dingen.

 2. xandertje

  Ik wens haar het beste, maar wat ze zegt dat het ‘het mooiste is wat haar kon gebeuren dat ze naast Pauw mag zitten’ is natuurlijk omgekeerd waar! Ze zit er als een angsthaas in elke zin een fout te maken. Je ziet haar angst. Iedereen ziet dat. Erg vervelend voor haar, maar erger nog: ook erg vervelend voor ons als kijker. Je zit met plaatsvervangende schaamte te kijken en te hopen dat ze niet weer een fout maakt en terwijl je die gedachte hebt is er al weer een fout te constateren.

  Ik snap niet dat er geen maatregelen worden genomen. Zelfde geldt voor Giovanca.

 3. HUGO

  Ik haat dit soort geslijm van BN-ers.

 4. Victor

  Het is elke week weer pijnlijk om mavo-meisje Ekiz naast Prof. Pauw te zien.

 5. Apfelflapf

  Naast Fidan Ekiz is zelfs Britt Dekker een genie .

 6. Sjaak

  Knappe vrouw.

 7. mo

  IK LANGS LOPEN BIJ BOOT VAN JEROEN . IK ZIE JEROEN EN FIDAN SAMEN OP DE BANK KUSSEN. SSSSSST NIE DOORVERTELLEN.

 8. Pro Du Cent

  De hoogte van een berg valt pas op vanuit het diepste punt in het dal ernaast…

 9. Ach met Uitjes

  Ik zeg jou gezegd hebben. Alle die dingen is niets. Vallen in de water jij zien. Is waarom hij dan dat zegge. Is waarom hij dat zegge? Ik zeg jou jij ziet toch zelf? Jij kijken jij zien.
  Fijn vind ik fijn om reflectie te geven op een platform als deze is goed. Vrijheid van meningsuiting is groot ding is goed. Jij begrijp.

 10. Fi Dan

  Gelukkig is het niemand opgevallen, dat ik iedere zondagavond zo aan het schuiven ben op mijn stoel.
  Jeroen brengt mij gewoon aan het soppen!

 11. Don

  Dan passen ze erg goed bij elkaar! LOL

 12. Jaap Aap

  Die fidan is een alien. Wat een lelijk en eng wijf is dat zeg!

 13. Pablo ijscobar the first

  Tjonge tjonge, iemand die zijn ziel verkocht heeft aan de opvolgers van de n.s.b., vergelijken met een allien , je moet er maar opkomen

 14. Cees

  Prima hoor, als jij dan maar gewoon je mond houdt.

 15. Perspiet

  Kan de recensent van het bovenstaande artikel ook voortaan de artikelen over Zwarte Piet schrijven?

  “De zwarte god is populairder dan ooit. Net niet in de playboy, maar wel met een spiksplinternieuw seizoen van het Sinterklaasjournaal bij de NTR op Nederland 3.”

  De waarheid (‘een zwarte god) was in 2017 handig geweest, misschien dat de NTR dan nog Zwarte Pieten gehad had. Steeds maar die activisten op de voorgrond schetst een verkeerd beeld van de maatschappij.

 16. Grace

  Haha

 17. Grace

  Jeroen is idd n God

 18. henk

  ik langs lopen bij BAR Boon op het mediapark. Zie ik jeroen en fidan frunniken.
  psssss niet verder vertellen he!

 19. De Zwarte Knecht

  @ Perspiet: Reken maar! Ik heb wel zo’n vermoeden wie vanavond of morgenochtend in dit topic weer een reactie gaat geven… Arme meid, helemaal ondersteboven van die “zwarte goden”…

 20. Sjaak echt

  Fidan Ekiz heeft gelijk, het programma met Jeroen Pauw is het enige goede programma op de staatstelevisie. De rest van de programma’s kruipen voor de macht.

 21. @ Perspiet

  Een snelle zoektocht op Google leert mij dat Abbey Hoes (het personage ‘Zielepiet’ in het Sinterklaasjournaal) inderdaad naakt geposeerd heeft in het verleden.

  De waarheid is wel heel dichtbij hoor… Mooie foto’s trouwens ook…

 22. Goedele

  Veel Zwarte Pieten liggen te lang in de zon, dan valt de “goddelijkheid” weg…

 23. Latevogel

  Wat een belediging zeg. Die ET ziet er veel mooier en schattiger uit dan die malloot met z’n geëxplodeerde kapsel, de helft van zijn haren is ie daardoor al kwijt.

 24. Matthijs van Nieuwkerk

  Wat je over Jeroen zegt heb je pas nog in mijn oor gefluisterd Fidan. Valt me tegen van je. Opportunist.

 25. Melanie

  @ De Zwarte Knecht: ‘arme meid’ valt wel mee hoor, niets zielig aan ;)

  @ Perspiet: graag! Zwarte Piet mag inderdaad wel eens God genoemd worden door de “recensenten” van deze website, de laatste tijd is het helaas onnodig andersom. Die laatste alinea is gewoon keihard de waarheid, waarom MC gezwicht is om Zwarte Piet “in opspraak geraakt” te noemen vraag ik mij af: de kranten die ik vorig jaar opengeslagen heb zijn niet gezwicht, ook de nieuws-programma’s op televisie leken mij behoorlijk waarheidsgetrouw te berichten. Het is enkel en alleen de televisiezenders (op SBS na) die Zwarte Piet afgeschaft lijken te hebben in alles om die nieuwsprogramma’s heen. Bij het berichten over het overlijden van Aart Staartjes deed het NOS Journaal het aardig goed, het NOS Jeugdjournaal daarentegen toonde geen Zwarte (of zelfs bruine) Pieten. Wel jammer van het NOS Jeugdjournaal, de kinderen zijn namelijk dol op Zwarte Piet.

  @ @Perspiet: die foto’s… boven de dekens ;)

  @ Goedele: daar ben ik het helaas mee eens. Mooie programma’s (voor 2016), zoals de Club en andere series, maar de keuze van de kleur schmink ben ik het ook niet helemaal mee eens. Roet is zwart en niet bruin, hij/zij heet Zwarte Piet en niet bruine Piet. Chefpiet en Coole Piet(en) zijn leuk, maar ze zouden nog leuker zijn geweest met zwarte schmink in plaats van bruine schmink. En wel een compleet zwart gekleurd gezicht welteverstaan, het liefst met de oorbellen en de roe.

 26. COSA NOSTRA

  Jeroen steekt er bovenuit omdat de rest gewoon heel slecht is!!!!!!!!!!! Daardoor valt hij op!! Het is droevig gesteld met het niveau talkshowhost in Nederland!!!!!!

 27. Genelle

  @Melanie: Ik vraag me ook af waarom MC zo liep te bashen op Zwarte Piet, die haat voor dit geliefde personage is echt niet gezond. Bijna niemand in Nederland is tegen Zwarte Piet, dus beweren dat Zwarte Piet “in opspraak geraakt” is wordt absoluut niet gewaardeerd.

 28. Vivino

  Zijn piemel is ook buitenaards groot.

 29. Bejaarde

  Jeroen heeft al 200 dames gedaan. Dan kan zij er ook nog wel bij.

 30. Klaas Flink

  Zo, hebben alle debielen zich hier verzameld? Aan de reacties te zien zijn de azijnzeikers er snel bij om hun idiote praatjes te ventileren. Anonieme commentaren en beledigingen van simpele figuren; als ze geconfronteerd worden met hun stupiditeit dan is het altijd ik heb het niet zo bedoeld. Waarom zou Fidan Ekiz zich niet mogen uitspreken over haar ervaringen en wensen, omdat mongool Nederland vindt dat er iets te beledigen moet zijn.

 31. De enige echte Jaap Aap

  @klaas volgens mij vindt jij fidan wel geil ofniet?

 32. King Louie

  Volgens mij vind jij Nederlands wel moeilijk, of niet?

 33. Riky Heerkens

  Een vaste avond per week Jeroen en Fidan. Kan Jeroen de andere hosts ook eens wat bijspijkeren.

 34. Maddy

  Goedzo Klaas, flink de waarheid gezegd. Top!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.