België opent grenzen: Jan Boskamp weer naar VI

Na een maandenlange afwezigheid is Jan Boskamp vanavond weer eens te gast in Veronica Inside. Hoewel de grens van België in principe tot 8 juni dicht blijft, is er nu een uitzondering voor woon-werkverkeer. Dat heeft de redactie van de Veronica-talkshow laten weten. VI is er heel erg blij mee. “Dit betekent dat een zwaargewicht als Jan Boskamp niet geweigerd mag worden aan de grens. De fans hebben al lang genoeg moeten wachten op publiekslieveling Boskamp“, klinkt het.

Zelf heeft Boskamp naar eigen zeggen ook geen zin meer om thuis te zitten. Hij wordt er ‘mesjokke’ van. “De vrouw van Boskamp meldde eerder al aan de belgische tabloid HUMO dat Jan voor het eerst in zijn leven aan het stofzuigen en afwassen is in huis, nou dan weet je wel hoe laat het is.”

Daarom heeft de goedlachse Boskamp ‘onwijs veel zin’ om weer langs te komen. “Ik kijk er naar uit om weer lekker te ouwehoeren met de mannen, en veel te lachen.

Ook zal hij dieper ingaan op de situatie in België. Hoe moet het namelijk nu verder met het Belgische voetbal?

Het is nog wel een beetje spannend of Boskamp daadwerkelijk de studio haalt, aldus VI. “Zijn vrouw werd vandaag namelijk al gecontroleerd door de politie, toen ze besloot de weg op te gaan voor een boodschap.”

Veronica Inside is vanavond om 20.30 uur te zien op Veronica.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen