Weinig kijkers voor tv-comeback Ronald Molendijk

Naast de zomerstop heeft de tv-kijker nu ook gedwongen kennis moeten maken met de coronastop. Grote studioshows met publiek zijn on hold gezet, Koffietijd was even van de buis af en ook Shownieuws moest drie weken lang wijken voor het coronazusje van Hart van Nederland. Gisteren was de showrubriek er weer en maakte Ronald Molendijk na drie weken zijn door hem zelf zo verlangde tv-comeback. De kijker had er minder zin in: die stemde nauwelijks af op Shownieuws.

Zowel de vroege als de late editie van Shownieuws waren maandagavond geen publiekstrekkers: er keken om half zeven 308.000 mensen (7,3 procent) en om elf uur 333.000 mensen (10,2 procent).

Molendijk is een van de minst geliefde tv-persoonlijkheden van Nederland. Men verwijt hem een soort Peter R. de Vries te zijn, maar dan zónder kennis van zaken.

Het is algemeen bekend dat Molendijk zijn aanwezigheid op televisie puur en alleen te danken heeft aan zijn beste vriend Erland Galjaard.

Galjaard introduceerde Molendijk bij RTL Boulevard en toen de tv-baas overstapte naar Talpa Network, verhuisde Molendijk mee naar SBS Shownieuws.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen