Stacey Rookhuizen in New York: ‘Met mij alles goed’

Stacey Rookhuizen is momenteel in de coronabrandhaard New York, maar met haar gaat alles goed. Dat heeft het oud-jurylid van de talentenjacht X Factor gezegd in Ladies Night. Rookhuizen begint zich een beetje zorgen te maken. “Ja, wel een beetje moet ik zeggen. En eigenlijk pas sinds een dag of twee. Vorige week ging ik nog met best wel wat plezier naar de lokale supermarkt en dat viel allemaal wel mee. Je staat dan een half uur in de rij, maar als je binnen was, was het prima.”

Het was een soort hoogtepunt van je dag, aldus Rookhuizen. “Maar zelfs mijn boodschappen doe ik liever niet meer. Ik blijf zo veel mogelijk binnen.”

In New York woont Rookhuizen in een soort bezemkast. “Hier binnen zit ik prima, alles gaat goed met me. Ik probeer te werken. Niet dat er veel werk is. Een beetje beangstigend is het wel.”

Rookhuizen vloog op 12 maart naar New York. “Natuurlijk zou ik aan de ene kant liever in Nederland willen zijn, dichtbij mijn familie. Ik kan nog naar huis vliegen als het zou moeten. Ik woon hier niet fulltime“, zegt ze.

Maar ik heb niet zo’n zin om nu in een vliegtuig te stappen en al zou ik in Nederland zijn, mag ik mijn ouders nog niet op zoeken.”

Foto: Net5

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen