Noorse boskat verstoort uitzending Achtuurjournaal

De Noorse boskat van Sander van Hoorn heeft gisteren de uitzending van het door 2,8 miljoen mensen bekeken Achtuurjournaal verstoord. De nietsontziende kat liet tijdens en live-schakeling met de EU-correspondent een kopje naar beneden flikkeren. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Vanwege de lockdown in België stond Van Hoorn op zijn eigen balkon in de woonwijk Schaarbeek. Hoe is de kat daar terechtgekomen? “Dochter vond het zielig en liet kat naar buiten.

Van Hoorn had dinsdag ook een live-schakeling vanaf zijn balkon en vreesde toen al voor kattenkwaad. “Thuiswerken betekent soms ook live vanaf het dakterras. Nu maar hopen dat kat zo vriendelijk is geen aanval te plegen op de camera!“, twitterde hij toen.

Zijn vrees is dus waarheid geworden. “Katten winnen. Altijd.

De Noorse boskat is een vrij grote kat met een dubbele vacht. In het voorjaar verliest de Noorse boskat veel haar, waardoor je de hele dag aan het stofzuigen bent. In de herfst komt de vacht weer terug en heeft hij een volle kraag en een volbehaarde pluimstaart.

Het bewuste fragment:

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen