Naveltruitje staat niet mooi bij Olga Commandeur

Olga Commandeur draagt in haar ochtendprogramma Nederland in Beweging geen naveltruitjes, omdat haar navel op 61-jarige leeftijd niet meer zo mooi is. Dat heeft dinsdagavond gezegd tijdens een video-interview met RTL Boulevard. De interviewer van dienst was Maxim Hartman. “Je ziet in de sportschool vaak jonge vrouwen met hele sexy sportkleding met open stukken enzovoort, waar je heel erg opgewonden van raakt als man. Doe jij dat ook?“, vroeg hij aan haar.

Daarop zei Commandeur: “Nou, mijn navel is op mijn leeftijd niet zo mooi meer. Die was trouwens na twee kinderen al niet zo mooi meer, dus toen liep ik al niet meer met blote navel. Maar ik kan best wel een keer een hempie aan doen, want mijn schouders mogen er nog best zijn.

Tijdens deze coronacrisis blijft Commandeur druk met de opnames van haar fitnessprogramma. “Trek je je sportkleding nog wel eens uit tegenwoordig?“, vroeg Hartman.

Commandeur: “Jawel, hoor, jawel. Alleen als ik opnametjes aan het maken ben thuis, doe ik sportkleding aan.”

Er kijken momenteel meer mensen dan gewoonlijk naar Nederland in Beweging. “We boren gewoon een hele nieuwe doelgroep aan. De jongerendoelgroep. De mensen die gewoon lekker thuis willen bewegen en eigenlijk ontdekken dat het best lekker is voor je hele lijf.”

Foto: Elvin Boer

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen