Linda de Mol verbaasd, ziet Carly Wijs zonder make-up

De paar mensen die gisterenavond naar Ladies Night zaten te kijken, zagen een wel héél pijnlijk moment voorbijkomen. Linda de Mol reageerde volstrekt verbaasd toen ze collega Carly Wijs op een foto zonder make-up zag. Dat was te zien in de uitzending op Net5. Wijs vertelde dat ze een grote televisie had gekocht en had ter illustratie een foto meegebracht, waarop te zien is hoe ze voor de televisie ligt. Minutenlang had De Mol echter niet door dat het Wijs was die op de foto stond.

Het is inderdaad best even schrikken hoe groot het verschil kan zijn tussen een BN’er mét make-up en een BN’er zónder make-up, maar om die verbazing onomwonden te tonen aan je collega is natuurlijk best ongemakkelijk.

Carly Wijs: “Wij zitten nu ineens samen televisie te kijken en dat deden we nooit. Maar ik had een tv’tje en die was eigenlijk te klein. Ik denk: weet je wat, ik koop een grotere tv. Op het internet, want ik kan natuurlijk niet gaan kijken. En het ding komt binnen en ik dacht echt: die gaat terug! Mijn zoon stond ernaast en die zei: nee, die gaat niet terug!

Presentatrice Merel Westrik: “Iedereen zit nu naar deze foto te kijken van jou met die televisie en die vraagt zich nu af: is Carly Wijs nu 1 meter 20 of is die televisie echt gewoon heel groot?

Wijs: “Die televisie is even groot als ik.”

De Mol daarop hoogst verbaasd: “Ben JIJ dat?!

Wijs: “Ja, dat ben ik.”

De Mol: “Ohhhhh. Oh, dat zie ik nu pas.”

Wijs: “Ha ha.”

De Mol: “Ha.”

Wijs: “Komt door dat grijze haar.”

De Mol: “Ja.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen