Jeroen Woe vreest voor lul te staan in kale coronashow

Een humoristische tv-show maken zonder tweehonderd man publiek en zonder de gebruikelijke sfeer: Zondag met Lubach heeft de afgelopen weken laten zien dat het kan. Toch zijn de mannen van Even Tot Hier, dat zaterdagavond op prime time terugkeert op NPO 1, er behoorlijk nerveus over. Jeroen Woe en Niels van der Laan blikten gisteren vooruit in de talkshow van Eva Jinek. Woe: “We zijn ook hartstikke bang. Ik tenminste wel. We moeten het allemaal uitvinden terwijl we het gaan doen.”

Jinek verbaasde zich over die spanning. “Ben je echt hartstikke bang?

Woe: “Ja, ik ben echt strontnerveus.”

Jinek: “Wat kan er gebeuren?

Woe: “Nou ja, dat je gewoon voor lul staat, toch? Dat je iets maakt wat helemaal niet leuk is en wat geen sfeer heeft. Of dat we geen goede gedachte hebben erover.”

Jinek: “Jullie hebben tien jaar een topprogramma gemaakt, twee seizoenen van Even Tot Hier, miljoenen mensen hebben ernaar gekeken en genoten ervan. Wat is nou statistisch de kans dat je iets stoms maakt waar niemand om moet lachen?

Woe: “Nou, ik vind het heel lief dat je zo veel vertrouwen hebt.”

Jinek: “Het is toch ook wel zo? En iedereen begrijpt dat de tijden veranderd zijn en het in een andere vorm moet. Ik heb ook het idee dat de mensen wat guller zijn.”

Even Tot Hier is zaterdagavond om 21.20 uur te zien op NPO 1.

Foto: NPO

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen