‘Jan Versteegh reanimeert Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet?’

Jan Versteegh lijkt de meest logische kandidaat voor de presentatie van Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet, als de tv-klassieker inderdaad weer terugkeert op de buis bij SBS 6. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Talpa Network heeft afgelopen najaar werk gemaakt van een tv-revival van de beroemde Peter Jan Rens-show, ontdekte de krant in het merkenregister, waar twee logo’s van het programma zijn gedeponeerd. De tv-zender bevestigt dat, maar zegt dat hier ‘geen actuele plannen’ voor zijn.

Actuele plannen zijn dan ook lastig in deze coronacrisis. Grote programma’s met een studiopubliek kunnen momenteel niet gemaakt worden vanwege de coronamaatregelen.

Daar komt ook nog bij dat alle televisieplannen momenteel tegen het licht worden gehouden, omdat de advertentiebudgetten zwaar onder druk staan.

Is Peter Jan Rens hierbij betrokken? “Hij laat via zijn management weten dat hij momenteel geen interviews doet en wil ook niet ingaan op vragen over de mogelijke terugkeer van Doet-ie ’t. De presentator in ruste heeft ‘gezien zijn leeftijd en het feit dat hij in de corona-doelgroep valt’ andere dingen aan zijn hoofd“, meldt de krant.

Het lijkt volgens De Telegraaf uitgesloten dat Rens een rol krijgt bij de productie. “De meest logische kandidaat voor de presentatie is Jan Versteegh, die momenteel onder andere Lingo onder zijn hoede heeft.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen