Eva Jinek houdt zoontje weg bij oma tijdens crisis

Geplaatst op za 04 apr 2020 om 8:45

Eva Jinek neemt de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen uiterst serieus. Haar zoontje Pax heeft bijvoorbeeld al wekenlang zijn eigen oma niet meer in het echt gezien. Dat onthulde de presentatrice vrijdag op RTL 4. Jinek wilde van haar tafelgast Ahmed Aboutaleb, de burgemeester van Rotterdam, weten hoe lang hij zijn eigen moeder al niet heeft gezien vanwege het coronavirus. “Drie weken geleden. Wij doen heel veel aan videobellen en we lachen met elkaar.

Jinek daarop: “Mooi hoe die oudjes dat allemaal kunnen leren toch? Mijn moeder leest Tsjechische kinderboeken voor aan mijn kind via FaceTime. Het is ongelooflijk.”

De presentatrice zal met deze maatregel vooral willen voorkomen dat haar moeder wordt besmet met het coronavirus, maar het is ook van groot belang dat ze zélf niet ziek wordt. Ze heeft immers nog een maand lang een dagelijkse talkshow te leiden.

Haar vaste tafelgast Jort Kelder stelt dat de maatregelen in de studio van Jinek ongelooflijk streng zijn. “Ik ben een paar keer bij Jinek geweest, maar daar worden enórme voorzorgsmaatregelen genomen omdat men natuurlijk ook vooral niet wil dat Eva ziek wordt.”

Begin mei neemt Beau van Erven Dorens het talkshowstokje over van Jinek.

Foto: RTL
32 Reacties op “Eva Jinek houdt zoontje weg bij oma tijdens crisis”


 1. Halleluja

  Doet iedereen, muts

 2. Paul

  Halleluja
  za 04 apr 2020 om 8:47

  Muts? Daar klinkt jaloezie in door… Sterkte!

 3. Halleluja

  De een noemt het jaloezie en de ander gezond verstand

  Fijne dag kopie/plak namen

 4. Fox Mulder

  Pax. Pax Christie?

 5. Party Animal

  Tijd voor een feestje. Maar wacht is even…..
  Serieus, …? Jort Kelder is een vaste tafelzitter geworden bij Jinek?
  Interessante switch, vorige week was hij nog gewoon een pratend hoofd bij dwdd, het interesseert hem dus ook geen fuck waar die zit als ie maar met z’n kop op tv is en een beetje kan cashen in ruil voor een ‘prikkelende mening’.
  Zo doet Peter R. Verlies het ook al jaren, en wat een mega-irritante wokkel is dat geworden zeg.

 6. Paul

  Halleluja
  za 04 apr 2020 om 8:59

  Hahahahaha, als jij beseft dat iemand een terecht punt gemaakt heeft en je niet meer weet hoe je moet reageren zeg je altijd fijne dag!

 7. jan

  boeiend nieuws weer…

 8. Iwan dahoe

  Dat doet toch iedereen visoog…neem maar nog een biertje!!alcoholust!!!

 9. MERS Pardoel

  Wat een haat reacties voor die lieve Eva! Ik wil haar echt zo erg knuffelen omdat alleen dat de verspreiding van het coronavirus kan tegengaan mensen. Liefde is het beste geneesmiddel!

 10. Huismaker

  Jinek … pfff … Wat ben ik blij als dat gestress over is en we gaan nadenken over de rol van de media. Dagelijks dezelfde mensen, met hetzelfde verhaaltje.
  Maar goed: dankzij dat mediakartel (NPO/Radio1/RTL) heb ik podcasts (beeld/geluid) op internet leren kennen. Met veel indrukwekkende gasten, die nooit te zien zijn bij dat mediakartel. Kijk eens op YouTube naar Cafe Weltschmerz, Blue Tiger Studios of Up Network en vorm je eigen mening en niet die voor je bedacht is.

 11. Corona hoax

  Wordt zo ziek van deze corona hoax. Ja, er zijn mensen gestorven maar niet meer dan bij een heftige griep.

 12. Kert Jolder

  Blijft een beetje sneu, dat glas bier elke keer voor haar neus. Kan beter het goede voorbeeld geven aan haar kijkers. Kom anders gezellig van die stoel af en maak van dichtbij mee wat drank kan aanrichten: schade aan organen, auto ongelukken, fiets, brommer val partijen, mishandeling en vernieling, hoge bloeddruk enz. Kom niet met de smoes alcoholvrij. Volgende keer staat er een spiegel met lijntjes? Ach, dat zijn maar vermalen Wilhelmina pepermunten!

 13. dynamische dennis

  Pax

  Mijn god, wat een bakfietsnaam

 14. teuntje

  Bierzuipende Clitonlover moet bij ons een talkshow leiden nog ff en ze zit te blowen goed voorbeeld voor de jeugd die griet heeft schijt aan alles merk je aan dr harde vissenkop het is gewoon een alcoholist zonder bier kan ze het niet

 15. Xylon

  Wat maakt Evaatje toch een angstige en onzekere indruk de laatste tijd ?!.. Haar overstap naar rtLuxembourg heeft haar uitstraling totaal niet goed gedaan !.. Om maar niet te spreken over het niveau van haar Fake personality showtje op Fake 4 !..

 16. teuntje

  Houdt die Clintonlover haar zoontje ook weg bij die enge familie??

 17. anoniem

  eva mag je zoon pax

  straks ook jonit roken

 18. Anton

  Teuntje@ eva drinkt alchol vrij bier, er zit geen alchol in. Je kunt het eerder ranja noemen.

 19. Leo knots

  Is geen nieuws, dit is toch gewoon de richtlijn? En dat van die maand nog een show slaat ook nergens op. Hoop niet dat Jinek ziek wordt, hetzelfde geld ook voor ieder ander

 20. Amber

  Gelukkig dat ze hem niet bij Clinton/Epstein aflevert.

 21. J

  Pax ,deze staan ook bij ikea .

 22. Nog 4 weken en gaat Jinek in quarantaine

  Nog 4 weken ploeteren met deze zogenaamde Late Night show en dan zijn de eerste 4 maanden voorbij.

  Heerlijk, Jinek voor maanden dan in quarantaine.

 23. Mamadou

  Nog 4 weken en gaat Jinek in quarantaine
  za 04 apr 2020 om 16:19

  Je hebt niet door dat je een andere zender op kunt zetten als je het niet wilt zien?

 24. Alle Kamphuis

  Heeft het kind van Eva maar een oma en opa?

 25. Pax Moskowitz ?

  Of was het nu Pax Vonk?

 26. Jack Hiemstra

  Pax op je lazer. Pax me dan alsje kan! Pax van mijn hart. Even een paxje shag halen. Eerder gezegd: ze heeft een hard gezicht met troebele ogen. Zonder visage nog erger. Ik heb Russische vrouwelijke mijnwerkers van 50 gezien die een vriendelijker gezicht hebben. Wordt een kloon van pot van der brei.

 27. Pax ze hem of Pax ze hem niet

  Leuke lekkere titel voor een RTL programma?

 28. Jaap

  Pax, hoe verzin je het.

 29. Jack Hiemstra

  Op die grachtengordel scholen, waar alleen hoogbegaafde kinderen opzitten, zal het een een ratjetoe aan vreemde namen zijn.Door al die bezwangerde groen links feministen

  Help, Gepaxt Door De Overheid..
  Een Nat Pax Halen Op Je Woonboot.

  Gelukkig hoeven we het hier niet specifiek over dé Pax. Die naam hoor je echt overal! Op de basis school in de jaren ‘70 zat er een Pax bijna in iedere klas!
  In militaire dienst ; minstens een pax in elke compagnie.

 30. Piet Pannelap

  @Iwan Dahoe

  Nou inderdaad, alcoholist is Eva Engnek zeker. Elke avond drinkt ze twee forse glazen bier weg. Dit is alleen wat de kijker ziet. Reken erop dat ze voor de uitzending ook een glas weg tankt en misschien eerder overdag en na afloop. Dan heb je het over 5 forse glazen (“vaasjes”) per dag!! Een rasechte Oostblok-alcoholiste.

 31. Arie Schoenlepel

  Jinek (zeker een alcoholiste ja!) komt na de zomerstop niet meer terug.

 32. Sel

  Lek in de regels rijksoverheid: Kinderopvang Smallsteps gaat blindelings akkoord als de kleintjes gebracht worden. het is voldoende om te zeggen ik heb een cruciaal beroep en mijn partner ook. pa zit gewoon thuis ma werkt in de zorgsector.

  Uitgangspunt in deze is dat de ouders zelf de opvang thuis regelen. Opa en Oma’s worden zo besmet door kinderen die weinig of nergens last van hebben.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.