Airen Mylene houdt rekening met ontslag bij SBS 6

Airen Mylene houdt er rekening mee dat ze misschien op straat gezet wordt door SBS 6. Sterker nog: ze lijkt er zelfs een beetje op voor te sorteren. Dat is dit lange paasweekend te lezen in De Telegraaf. Mylene heeft haar zwangerschapsverlof afgerond. “Ik ben alweer druk bezig met plannetjes maken voor na mijn verlof. Ik heb nog geen concrete programma’s staan, maar er is ook niet tegen mij gezegd dat ik niet meer hoef terug te komen. Ik denk dat dan nu wel al gehoord zou hebben.

Vooralsnog is Mylene er nog niet uit geknikkerd. “Maar je weet het natuurlijk nooit. Daarom ben ik ook wel aan het nadenken wat ik nog meer kan doen behalve tv.”

Ze denkt daarbij vooral aan nieuwe media, bijvoorbeeld een podcast. “Of zelfs iets met Insta Stories. Met het grote online aanbod zijn de mogelijkheden zoveel interessanter geworden.

Als het hier ophoudt bij SBS 6, dan kan Mylene daar mee leven. “Mijn carrière is heel belangrijk, maar mijn kinderen zijn dat ook. Als dit het is qua televisie, dan heb ik in elk geval mijn droom kunnen waarmaken om er te mogen werken en presenteren.”

En met alles wat ik heb, voel ik me dan nog steeds een gezegend mens!

Mylene was afgelopen week twee avonden te zien als presentatrice van Shownieuws.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen