Wilfred Genee: ‘Bridget Maasland niet geloofwaardig’

Wilfred Genee vindt dat Bridget Maasland haar geloofwaardigheid aan het verliezen is. Hij heeft haar interview in de Vrouw afgelopen weekend met de grootste verbazing gelezen. Dat heeft de presentator gezegd op Radio Veronica. Maasland houdt in het interview vol dat zij en André Hazes jr samen hebben besloten om uit elkaar te gaan, terwijl hij daags na die ‘breuk’ alweer in bed lag met de moeder van zijn kind. “Ik heb met verbijstering dat interview zitten lezen“, aldus Genee.

Het is een heel rare soap, vindt Genee. “Ik heb helemaal niet het idee dat ‘ze’ besloten hebben. Ik heb het idee dat André op een gegeven moment dacht: het is mooi geweest, zoek het lekker uit, ik ga terug naar Monique.”

Genee vindt het raar dat Maasland daar helemaal niet op in gaat. “Ik snap dit niet helemaal. Dit is voor je eigen geloofwaardigheid toch ook niet goed? Je ziet toch dat hij nu alweer samenwoont met zijn ex. Hij dacht op Curacao: ik ga gewoon weer lekker terug naar die Monique.”

Sidekick Niels van Baarlen heeft het interview ook gelezen. “Ik vond het treurig. Ik vind het allemaal treurig. Ze ging vertellen dat ze een brief aan Monique had gestuurd met een heel relaas. Dan denk ik: jongejonge.

En collega Rick Romijn: “Ik was een groot fan van Bridget, maar ik vind haar een beetje sneuïg worden.

André en Monique plaatsen nu weer allemaal verliefde teksten op Instagram. “Al die Tokkies komen altijd met al die wijsheden op Instagram“, aldus Romijn.

André had vorige week ook gezegd: ‘My heart is an open book, for the whole world to read.’ En dan komt zij weer met: ‘Soms moet je een zijweg nemen.’ Als iedereen lekker vreemdgaat, zeg je dan thuis: ‘Ja ik heb een zijweg genomen.’ ‘Schat, wat heb je gisterenavond gedaan?’ ‘Ja, ik heb een zijweg genomen.’”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen