Ook 100% NL durft Roxeanne niet te vragen naar ruzie

Het lijkt wel alsof Roxeanne Hazes een soort mediacode heeft ingesteld waardoor niemand haar meer durft te vragen naar haar lastige familie. Na RTL Boulevard durft ook 100% NL het niet aan om haar direct te vragen naar de relatie met haar moeder Rachel Hazes. Dat was vanochtend te horen op de radio. Rachel lijkt de ruzie met haar zoon André te hebben ingeruild voor een ruzie met haar dochter Roxeanne. Ze was deze week niet op Rachels groots gevierde vijftigste verjaardagsfeest.

Roxeanne maakte voor de camera van Boulevard al duidelijk geen contact meer te hebben met haar moeder, maar doorvragen durfde de verslaggever niet. En dat is toch wel een beetje raar voor een showbizzprogramma.

Hetzelfde gebeurde vanochtend op 100% NL. Het tekent de lafheid waarmee de media de afgelopen jaren doordrenkt zijn geraakt.

Presentator Barry Paf probeerde overduidelijk te vissen naar uitspraken over de ruzie met haar moeder: “Je moeder was vijftig geworden deze week, nog gefeliciteerd.”

Roxeanne: “Ja, dankjewel, ha ha.”

Barry, nog iets harder proberend: “Is zij er ook bij vanavond eigenlijk of niet of tijdens een van de concerten?

Roxeanne: “Oh, dat weet ik niet. Dat zou je dan even aan haar moeten vragen. Ik heb geen idee. Nee, geen idee. Ik ben er in elk geval wel bij.”

Kijk, en dat is belangrijk!“, zei Barry, die zich compleet liet afschepen.

Zolang het allemaal maar gezellig blijft.

Lees ook: Pijnlijke tv: Roxeanne chagrijnig na vraag over Rachel (gisteren)

Foto: Net5

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen