SBS 6 knikkert Soundos uit Thank You For The Music

Er komt een tweede seizoen van de muzikale tv-show Thank You For The Music op SBS 6, maar zónder Soundos El Ahmadi. De rest van het team blijft wel gelijk. Dat heeft de tv-zender laten weten. Thank You For The Music blijft worden gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en ook teamcaptains Johnny de Mol en Sanne Hans keren terug. Nieuw is dat Soundos El Ahmadi wordt omgeruild voor Danny de Munk, die natuurlijk veel beter past bij het karakter van SBS 6.

Het recept blijft hetzelfde: de teamcaptains spelen verschillende muzikale spellen en iedere captain krijgt daarbij elke week hulp van een andere BN’er. Wint een duo een muziekspel? Dan kiezen zij uit een line-up van zes zangers en zangeressen de persoon van wie ze denken dat deze het zuiverst kan zingen. “Hoe meer zuivere noten, hoe hoger de score!

Nieuwe muziekspellen dit seizoen zijn onder meer het Associatiespel – de teams moeten met behulp van hints op de titel van een bekend liedje komen – en Snipperhit, waarbij de duo’s een heel kort stukje van een liedje te horen krijgen en de titel moeten geven.

Daarnaast gaan ze raden welke videoclip Gerard Ekdom omschrijft en plaatsen ze foto’s die een bekende songtekst uitbeelden in de juiste volgorde.

Thank You For The Music is vanaf 17 april elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen