RTL Boulevard dumpt coronagevoelige studiobank

RTL Boulevard ziet er sinds maandag iets anders uit dan anders. De twee hosts staan bij de opening veel verder uit elkaar en de deskundigenbank is ingeruild voor deskundigenstoeltjes. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De overheid adviseert om minstens anderhalve meter afstand van elkaar te bewaren en daar geeft Boulevard gehoor aan. Vivienne van den Assem: “We zijn er met een aantal aanpassingen, voor én achter de schermen, zodat we er toch gewoon kunnen zijn vandaag.

Er zijn veel maatregelen genomen bij Boulevard. “Zo proberen we hier op de vloer de afstand tussen elkaar te bewaken vandaag, vandaar dat we nu stoelen hebben en niet meer die knusse bank, helaas.”

Diederik Jekel, de coronagoeroe van Boulevard, vindt het een goede zaak. “Ik denk wel dat het heel goed is dat we met z’n allen meer afstand proberen te houden. Kijk, alles wat je minder kan maken is beter. Alles wat je kan afzeggen – elke afspraak, verjaardagen – zal ik even uitstellen. Het zijn niet-essentiële dingen.”

Is RTL Boulevard dan wel essentieel? “Wij willen toch over corona enzo praten, wij vinden dat belangrijk en willen dit programma blijven maken en informeren en dus hebben wij besloten om het zo aan te pakken. Maar ook wij doen achter de schermen alles om de mensen te scheiden en iedereen werkt huis. Dat moet eigenlijk iedereen doen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen