‘Roy Donders ineens een knappe jongen geworden’

Realityster Roy Donders is ineens een hele knappe jongen geworden. Dat heeft Loretta Schrijver vanochtend tegen hem gezegd in het prestigieuze ochtendmagazine Koffietijd. Donders heeft een nieuwe pruik opgezet, een baard laten staan, zijn facings opgepoetst en een bril geleend van 1974, en dan scoor je bij Loretta. Hij kwam vanochtend een nieuw liedje zingen en hield een kort voorgesprekje met de Koffietijd-presentatrice. Zij was zichtbaar onder de indruk.

Loretta: “Je hebt het een beetje moeilijk gehad de laatste tijd, maar je bent weer helemaal back on track. Hoort daar nou ook een nieuwe look bij, zoals je er nu uitziet?

Roy: “Ik weet niet of het erbij hoort, maar ik vond het gewoon tijd voor een nieuwe Roy Donders. Ik denk: ik was wel klaar met dat gladde gezichtje en altijd datzelfde kapsel, dus ik denk: even een keer iets anders.”

Loretta: “Ik vind je ook heel erg leuk zo.”

Roy: “Ja?

Loretta: “Ja, ik vind het heel mooi staan. Je bent een heel knappe jongen geworden in één keer.”

Roy: “Dankjewel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen