Corona op haar na massaal verspreid bij Voice-finale

Ali B heeft anderhalve week geleden bijna gezorgd voor een razendsnelle verspreiding van het coronavirus in de studio van The Voice of Holland. Dat heeft de rapper maandagavond gezegd in RTL Boulevard. Vlak voor de finale miste Ali B een afspraak met een gezin dat later corona bleek te hebben. “Het had niet veel gescheeld of iedereen bij The Voice had dat virus te pakken. Ali heeft namelijk net op het nippertje een afspraak gemist met het gezin“, aldus Boulevard-host Luuk Ikink.

Het gezin werd positief getest op corona. “Dat was allemaal vlak voor de finale van The Voice.”

Ali B bevestigde het verhaal voor de Boulevard-camera. “Ik zou er pas achterkomen als ik eenmaal in de studio was van The Voice, waar ik inmiddels contact had als knuffel-Marokkaan, want ik heb iedereen geknuffeld.”

Aangezien hij bij iedereen om de hals heeft gehangen, zou misschien wel het hele Voice-publiek in quarantaine zijn geplaatst. “Volgens mij word je dan gewoon voor de zekerheid allemaal in quarantaine geplaatst, dus dan zouden we nu waarschijnlijk nog steeds in de studio van The Voice zitten.”

Een corona-uitbraak in de studio van The Voice zou mogelijk ook hebben geleid tot de eerste bekende Nederlanders met corona. De show werd gepresenteerd door Chantal Janzen en Martijn Krabbé en Ali’s medecoaches waren AnoukLil’ Kleine en Waylon.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen