Parool: ‘Bridget die ordinaire vrouwen de les leest?!’

Het Parool vindt het geestig dat RTL 5 uitgerekend Bridget Maasland op de presentatie van Hotter Than My Daughter heeft gezet. Dat laat de tv-redactie van de krant vandaag blijken in de tv-rubriek ‘Han Lips’. Hotter Than My Daughter draait om ordinaire vrouwen die even flink door de metamorfose worden gehaald door de presentatrice, sinds dit seizoen dus Bridget Maasland. “Komt dat even rottig uit“, zegt de krant, wijzend op het feit dat ze recentelijk zélf ordinair in het nieuws kwam.

Door een onhandig aangespannen rechtszaak tegen de Privé lekte uit dat Maasland met haar slipje op haar enkels op het trouwfeest van Patty Brard zou hebben gestaan. En zij moet ordinaire vrouwen nu de les gaan lezen?

Het Parool vindt het een onhandige keuze. “Heeft ze ons wekenlang getrakteerd op epistels over haar eeuwige liefde voor een zanger die twintig jaar jonger is, en haalde haar ‘slip op de enkels’ (…) serieus de rechtszaal – gisteravond stond ze doodgemoedereerd volwassen vrouwen te vertellen zich wat minder ordinair te kleden.

Oei, dat is een snoeiharde rechtse van Het Parool. De krant vindt sowieso dat een programma als Hotter Than My Daughter tegenwoordig echt niet meer kan, net zoals Temptation Island.

Het uitlachen van vrouwen kán gewoon niet meer anno 2020, aldus de krant. “Wie dit format nu zou pitchen, zou heel veel moeite moeten doen zoiets ouderwets nog op de buis te krijgen.”

De Parool-recensie ‘Vrouwen in panterlegging uitlachen’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen