Linda de Mol niezend thuis, Story hint op coronavirus

Geplaatst op di 24 mrt 2020 om 16:26

Linda de Mol heeft geen social media, maar het leek haar zender SBS 6 toch leuk om de doelgroep te verblijden met een videoboodschap van haar. Vanuit haar villa in Crailo heeft de tv-koningin daarom een filmpje opgenomen die op de ‘socials’ is geplaatst. Hierin vertelt de presentatrice een beetje verkouden te zijn. Of misschien is het wel hooikoorts, zegt ze. Weekblad Story vindt dat niet spannend genoeg. “IS LINDA DE MOL BESMET MET HET CORONAVIRUS?“, kopt het showblad.

Zelf geeft De Mol aan dat het allemaal wel meevalt. “Ja, weer zo’n dag dat we grotendeels thuis zitten. Ik al helemaal, want ik ben best verkouden en durf niet eens meer naar de supermarkt. Ik weet niet eens of ik al verkouden ben. Misschien is het wel hooikoorts.”

Mensen met milde klachten worden gevraagd thuis te blijven. “Ik loop heel veel te niezen, maar ik neem geen enkel risico. Ik heb vandaag een beetje gewerkt en ik ben even met mijn hond het bos in gegaan. Ik woon in het bos en ik weet een paadje waar echt niemand komt, dus het is fijn dat dat nog kan.

Wat doet ze verder op een dag? “Vooral veel koken. Ik maak van het diner maar een beetje het hoogtepunt van de dag, hoewel het soms lastig is als mijn vriend net met het verkeerde terugkomt uit de supermarkt. Maar goed, dan flans ik er ook wel wat van en waar heb ik het over? Er zijn ook mensen die met kleine kinderen thuiszitten en de hele dag moeten entertainen.”

Ik denk ook aan de mensen in de zorg die keihard aan het werk zijn op dit moment. Dan mogen wij in onze thuissituatie niet klagen. Ik hoop dat het niet al te lang gaat duren en dat alle dierbaren gezond blijven. Blijf thuis! Dat is het enige dat we kunnen doen. Hang in there, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje.”

Niet een heel spannend verhaal dus. Maar gelukkig hebben we de Story nog: “Linda de Mol is al een tijd aan het hoesten en proesten. Zou ze verkouden zijn, is het hooikoorts of is ze wellicht toch besmet?

De boodschap van Linda:

 

View this post on Instagram

 

Een boodschap recht uit het hart van Linda!❤️ #SAMENTHUIS

A post shared by SBS6 (@sbs6nl) on

Foto: Talpa
22 Reacties op “Linda de Mol niezend thuis, Story hint op coronavirus”


 1. Henk

  Mooi hè zo’n spannende kop maken. Doet MC anders nooit!!!
  De pot verwijt de ketel….

 2. Sammie

  Smerig kutblad.

 3. Mr. Frank Visser

  Brrrr wat een eng wijf. Nies niet te hard straks knapt je botoxkop open

 4. Astrid

  “Ik al helemaal, want ik ben best verkouden en durf niet eens meer naar de supermarkt.”

  Net alsof zij normaal wel naar de supermarkt gaat…

 5. Rob

  Astrid, wat is je cupmaat?

 6. William Rutten

  Ik kom snel een fotootje maken!

 7. LLRV

  … want ik ben best verkouden en durf niet eens meer naar de supermarkt.

  Ik woon in het bos en ik weet een paadje waar echt niemand komt.

  Blijf thuis! Dat is het enige dat we kunnen doen. Hang in there, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

  Nee! In dat schuitje van haar zitten we niet allemaal. Zij zit er mss in maar voor de rest geen “normale” mensen. Indien ze op de bodem van dat schuitje een grammetje logica vindt dan zou ik zeggen: GEBRUIK HET!

 8. IKR

  Ik hoop dat iedereen die bij story werkt sterft aan de corona.

 9. Max

  Wat een onnozele reacties, wat een halve zolen zitten hier…. Doe eens normaal of ga je nuttig maken, vervelen jullie je soms?

 10. Fox Mulder

  Waar is deskundige Ronald Molendijk als hem nodig hebt? Linda, Nederland en ikzelf zitten vol met vragen.

 11. Jantien Visser

  Heeft dat geboen en gepoets dus niets geholpen. Jammer voor je energie. Misschien ben je er uitgeput door geraakt en kreeg het virus kans of huis te schoon en dat vinden ziektekiemen ook heel fijn, mensen die super schoon zijn.
  Maar Linda, ik wens je wel veel sterkte!

 12. Terence

  Linda lekker aan het spijbelen onder het mom van een loopneus.
  Ik geloof er niks van. Die blijft thuis omdat ze scheijtbang is om iets anders op te lopen dan een Botox ontsteking in d’r linker wangzak.
  Zeg maar dag tegen ladies night en dl die ander kantelende kwaliteits produkties waar de koningin van de tv zich mee bezig houdt. Met corona in het land zit Linda aan de kant. Hoezee.

 13. Paul

  Ouwe mensen die zijn extra gevoelig voor die nieuwerwetse virussen.
  Voorlopig moet ze maar binnenblijven en eten bestellen via Thuisbezorgd.com.
  Beter een poosje voorzichtig aandoen of hooguit met het ouden-van-dagen uurtje meeliften in de supermarkt maar dat is ook riskant met die broze gezondheid.
  Willeke Alberti, Viola Holt, Linda de Mol, Catherine Keyl, ..die hele oude garde verdwijnt zomaar als ze niet uitkijken.

 14. Turbojugend

  Wellicht kan William Rutten een foto van haar maken en dan aan “normale mensen die niet beroemd zijn” die foto laten zien terwijl hij schreeuwt tegen die mensen dat “”ZE GVD HEEL NORMAAL IS EN IN HRT ZELFDE SCHUITJE ALS JULLIE ZIT!!! STELLETJE VERWENDE !@&!€) terwijl hij rood aan loopt en spuugt terwijl hij praat , een bloedneus krijgt van woede en zijn stoelgan laat gaan omdat hij de controle verliest!!

  Mooi!

 15. Jan Pieter

  Linda je hebt het zwaar, heel erg zwaar. Rot toch op met je domme gezeik. De crisis kan mij niet hard genoeg toeslaan, heerlijk die rust!

 16. Sem

  Gelukkig kan ze de botox goed betalen van haar aanvullende pensioen.

 17. kelly

  wat een haat tegen mevrouw de mol ik vind haar geweldige tv vrouw

 18. Henk

  Dat geheime paadje is jouw eigen paadje want dat bos is van jou. En anders heeft broer John ook nog wel een stukje bos voor je om te lopen.
  In deze tijden kunnen de allerrijksten beter even hun mond dichthouden.Alles komt nu verkeerd over.

 19. Sandra

  Waarom blijft ze al die rommel in haar gezicht spuiten.
  Ziet ze zelf echt niet dat ze een heel raar onnatuurlijk hoofd heeft gekregen.
  En dan ook nog die coupe 1990 erboven.

 20. teuntje

  Wat ziet ze eruit heeft ze weer dr lippen in laten spuiten onnatuurlijk hoofd en zeiken over een verkoudheid…….. zijn dat je problemen trut…… mensen krijgen geen geld of gaan dood door de corona en dat lijk gaat vanuit dr villa ons ff toespreken zum kotzen dat wijf

 21. Myrna

  Wat is ze eng.

 22. Axel-F(Arnhem)

  Sterkte Linda.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.