Linda de Mol niezend thuis, Story hint op coronavirus

Linda de Mol heeft geen social media, maar het leek haar zender SBS 6 toch leuk om de doelgroep te verblijden met een videoboodschap van haar. Vanuit haar villa in Crailo heeft de tv-koningin daarom een filmpje opgenomen die op de ‘socials’ is geplaatst. Hierin vertelt de presentatrice een beetje verkouden te zijn. Of misschien is het wel hooikoorts, zegt ze. Weekblad Story vindt dat niet spannend genoeg. “IS LINDA DE MOL BESMET MET HET CORONAVIRUS?“, kopt het showblad.

Zelf geeft De Mol aan dat het allemaal wel meevalt. “Ja, weer zo’n dag dat we grotendeels thuis zitten. Ik al helemaal, want ik ben best verkouden en durf niet eens meer naar de supermarkt. Ik weet niet eens of ik al verkouden ben. Misschien is het wel hooikoorts.”

Mensen met milde klachten worden gevraagd thuis te blijven. “Ik loop heel veel te niezen, maar ik neem geen enkel risico. Ik heb vandaag een beetje gewerkt en ik ben even met mijn hond het bos in gegaan. Ik woon in het bos en ik weet een paadje waar echt niemand komt, dus het is fijn dat dat nog kan.

Wat doet ze verder op een dag? “Vooral veel koken. Ik maak van het diner maar een beetje het hoogtepunt van de dag, hoewel het soms lastig is als mijn vriend net met het verkeerde terugkomt uit de supermarkt. Maar goed, dan flans ik er ook wel wat van en waar heb ik het over? Er zijn ook mensen die met kleine kinderen thuiszitten en de hele dag moeten entertainen.”

Ik denk ook aan de mensen in de zorg die keihard aan het werk zijn op dit moment. Dan mogen wij in onze thuissituatie niet klagen. Ik hoop dat het niet al te lang gaat duren en dat alle dierbaren gezond blijven. Blijf thuis! Dat is het enige dat we kunnen doen. Hang in there, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje.”

Niet een heel spannend verhaal dus. Maar gelukkig hebben we de Story nog: “Linda de Mol is al een tijd aan het hoesten en proesten. Zou ze verkouden zijn, is het hooikoorts of is ze wellicht toch besmet?

De boodschap van Linda:

 

View this post on Instagram

 

Een boodschap recht uit het hart van Linda!❤️ #SAMENTHUIS

A post shared by SBS6 (@sbs6nl) on

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen