Krijgt Montana belangrijke rol in Chateau Meiland 3?

SBS 6 heeft de persfoto van het derde seizoen van zijn grootste tv-hit, Chateau Meiland, onthuld en ten opzichte van het vorige seizoen zijn er twee grote veranderingen: huisvriendin Caroline van Eeden staat er natuurlijk níet meer op, maar dochter Montana Meiland is wél van de partij. En dat heeft waarschijnlijk alles te maken met de geplande remigratie van de Meilandjes naar Nederland. Montana is nooit meeverhuisd naar Frankrijk, maar lijkt nu wél een rol te krijgen in de serie.

Aanvankelijk kondigde SBS 6 aan dat het derde seizoen van Chateau Meiland zou draaien om de remigratie van de Meilandjes, maar toen hun gasten opeens massaal annuleerden, krabbelden ze al snel terug.

De Meilandjes riepen ineens dat ze in elk geval het komende zomerseizoen afmaken, maar dat zou betekenen dat ook het derde seizoen volledig gedraaid wordt in Frankrijk.

Toch verraadt Montana dat de derde serie misschien toch een iets Nederlandser tintje krijgt. Zelf laat SBS 6 daarover weten in het persbericht: “De beslissing om uiteindelijk terug naar Nederland te gaan heeft voor veel rumoer gezorgd. Wat is de familie precies van plan en hoe pakken ze het aan…?

Naast Montana staan ook de kleine Claire, dochter Maxime, moeder Erica en vader Martien op de persfoto. Schoonmaakster Nadège, die bij een remigratie naar Nederland waarschijnlijk achterblijft in Frankrijk, staat er niet op.

Chateau Meiland 3 is vanaf maandag 23 maart wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen