Imca Marina wil oudste Robinson-kandidaat ooit worden

Imca Marina (78) zou het leuk vinden om mee te doen aan de tv-hit Expeditie Robinson op RTL 4. De zender mag haar bellen. Dat zegt de zangeres in gesprek met Weekend. Marina zou veruit de oudste Robinson-kandidaat ooit worden. Tot nu toe staat het record op 66 jaar: zowel Corry Konings (deed mee in 2018) als Jaap van Deurzen (deed mee in 2019) hadden tijdens hun deelname deze leeftijd. Konings is een goede vriendin van Marina en heeft haar verteld over haar deelname.

Waarom heeft ze nog nooit meegedaan aan zo’n realityshow? “Ik denk omdat ik een jaar geleden een heupoperatie heb gehad. In die periode heb ik alle aanvragen afgehouden. Nu is dat voorbij, dus afhankelijk van de omstandigheden waarin ik mij hier bevind, kan RTL mij bellen.”

En dan dus het liefst voor Expeditie Robinson. “Ja, ik denk dat ik het wel aan zou kunnen om mee te doen aan Expeditie Robinson.”

Willen kijkers Imca Marina wel in een badpak op tv zien? “Ik zou dan wel net als Corry even een dunne broek eroverheen doen. Verder voel ik mij er prima bij, ja.

Ze gaat het er binnenkort over hebben met Konings. “Ze komt binnenkort in mijn nieuwe huis op bezoek en dan gaan we het vast nog hebben over hoe ze het destijds heeft beleefd.

Foto: AVROTROS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen