Henny Huisman verveelt zich, zingt coronaliedje

Henny Huisman heeft gehoor aan de oproep van minister-president Mark Rutte om zo veel mogelijk thuis te blijven, maar blijkt zich wel enorm te vervelen. Hij ‘verblijdt’ zijn volgersgroep op social media met een coronaliedje. Dat is te zien op Twitter. Huisman heeft een tekst van zo’n dertig seconden geschreven, waarin hij zijn gevoelens en zijn zorgen uit over het virus dat de wereld momenteel in zijn grijp houdt. Al zingend ondersteunt de SBS-ster zichzelf in de woonkamer met zijn gitaar.

De lyrics luiden als volgt: “Coronavíírus, waarom blijf je nou zo lang? Je geeft ons zo veel zorgen en je maakt de mensen bang. Coronavíírus, je bent al zo gehaast, bij iedereen in stad of dorp, bij ons ook in de straat. Coronavíírus, weg met dat virúús.

Het levert gemengde reacties op. “What the fuck henny“, zegt de een. En de ander: “Ojé de verschijnselen zijn veel erger dan tot nog toe werd aangenomen. #ziek #corona

En ene Kitty: “dit is zo pijnlijk. deze narcist doet alles, maar dan ook alles om in de bubble te blijjven waar hij eens in zat. sommige mensen moeten ze echt achter die microfoon vandaan rukken om zich voor zichzelf te beschermen….

Hopelijk ziet Angela de Jong het niet.

De beelden:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen