Antoinette ziet toevallig oud-collega bij Eva Jinek

Antoinette Hertsenberg was gisteren blij verrast toen ze in de talkshow van Eva Jinek opeens één van haar oud-collega’s zag terugkomen in een item over gestrande Nederlanders in het buitenland. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Ene Annika vertelde in Jinek dat ze vastzit in Peru. “Ik zit nu in Peru. Vier dagen geleden was daar eigenlijk alles nog oké. Gisteren zijn opeens de noodmaatregelen aangekondigd en dat betekent hier dat vijftien dagen lang alles op lockdown zit.”

De KLM doet niets, klaagde ze. “Echt KLM. Ik ben zo teleurgesteld… Ze reageren nergens op. Ik snap dat het druk is, maar als je niet eens je vliegvaartmaatschappij kan bereiken, dan ben je nog eens extra machteloos nog eens.”

Vlak na afloop van het item bleek Hertsenberg deze dame te kennen. “Je kent haar?“, vroeg Jinek verbaasd.

Hertsenberg daarop: “Ja, ik ken haar! Dat is Annika! Die heeft vorig jaar bij Radar gewerkt! We gaan je helpen, Annika, komt goed, komt goed!

Alle talkshows staan de laatste tijd in het teken van de coronacrisis. Het virus houdt Nederland in zijn greep en ook het leven van bekende Nederlanders staat op zijn kop.

Foto: AvroTros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen