Henk van Dorp 80 geworden in coronatijd: ‘Gaat goed’

Henk van Dorp, een belangrijk gezicht uit de Nederlandse tv-historie, is woensdag 80 jaar oud geworden. Het gaat nog steeds goed met hem. Dat heeft zijn voormalig talkshowcollega Frits Barend (73) gezegd op Twitter. Jarenlang vormden de heren het beroemde talkshowduo Barend & Van Dorp. Waar Frits Barend gek is op aandacht – hij eiste zelfs een belangrijke bijrol op in de soap over Jelle Brandt Corstius en Gijs van Dam – horen we van Henk van Dorp nauwelijks wat.

Hij is geruisloos 80 jaar oud geworden. “Vandaag wordt Henk van Dorp (‘altijd links van mij, mijn goede vriend Frits!’) 80 jaar“, merkte tv-kenner Ron Vergouwen gisteren op op Twitter.

Vergouwen: “Ben benieuwd hoe hij als rasechte talkshow-pionier naar al dat corona-geweld aan de Nederlandse tv-tafels kijkt. En of het goed met hem gaat, in deze rare tijden.”

Daarop liet Frits Barend weten: “Ron, het gaat goed met Henk!

Vorig jaar zei Barend: “Ik zie en spreek Henk nog zeer regelmatig. Gelukkig wel. En het gaat goed met hem. Hij heeft voor een leven in de anonimiteit gekozen en dat bevalt hem prima.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen