Gasten RTL Boulevard worden niet meer gezenderd

De gasten van RTL Boulevard worden sinds woensdag niet meer gezenderd door de geluidsmensen. Er is, net als bij Op1, voor gekozen om microfoons op de presentatietafel te plaatsen. Dat zegt Luuk Ikink in een backstagevideo. De coronamaatregelen bij Boulevard worden steeds intensiever. “De studio is hier voorzien van een aantal microfoons, zodat de gasten niet meer gezenderd hoeven te worden. Die hebben dan dit soort microfoontjes“, aldus de presentator.

Zelf draagt Ikink nog wel een zender. “Wij worden als presentatoren nog wel steeds gezenderd, met van die echte zendertjes. Dat doen we dan tegenwoordig zelf. We spelden het zelf op. Dan hoeft het niet meer gedaan te worden door een geluidsman.”

De belangrijkste maatregel is het vervangen van de bank voor losse stoelen. “We hebben ook geen bank meer, maar stoelen. Die staan behoorlijk ver uit elkaar, zodat iedereen op zijn gemak kan zitten.”

De redactie is op locatie ook behoorlijk uitgedund. “Normaal gesproken zit de redactie helemaal vol, maar nu probeert iedereen zo ver mogelijk uit elkaar te zitten.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen